Första advent!


...DATUM: 2008-11-30 | TID: 12:53:49
Hej hopp!
Blev inget bloggande igår, hade en del för mig. Dagen var iaf väldigt mysig, med super gott julbord och utekväll med mina nära och kära. Idag ska jag baka pepparkakor och lyssna på julmusik med Markus, det blir mys! Hörs sen :)

Kram Kram

Ja tack.


...DATUM: 2008-11-28 | TID: 21:27:45
Hello!
Nu sitter jag och hellie o myser till Idol! Efter mycket mycket goo tacos! Hittade allt några julklappar idag, hihi så det känns skönt, givetvis även en grymt snygg väska till mig själv, God Jul Louise! - tack. Självklart blev det en kladdis på Sense med, den var sjukt god och kladdig! Mysigt givetvis, med ljus och lite julstämmning i julshoppandet..! Kollade en del på pälsar idag, axel pälsar och även lite jackor! Det är riktigt nice :)
Så idag blir det alltså en riktig myskväll! Slå in klappar och äta onyttigt...



Ha en bra kväll!!!

Kram Kram

Jobb!


...DATUM: 2008-11-28 | TID: 10:17:31
Ingen skola för mig idag.. Det blev jobb på Joa Beslag istället! Vilket är pappas fru Jennys familjeföretag, så mysigt. Här sitter man med lite radio och packar handtag och dyrligt till claes olssons butiker. Helt okej jobb faktiskt, med goa människor och mysig mijlö, lite caffe raster med såklart :) Jag behöver nämnligen jobba ihop ytterligare julklappspengar, för idag smäller det, julklapparna ska köpas! Det känns som att det är lite väl tidigt, men det är det ju faktiskt inte...
Jag har också gjort mig en önskelista nu, efter mycket om och men.. Det blev: En Friis & Co morgonrock, en rosa Boomerang mössa, en guld topp till julaftonen och många andra tillfällen ;) och lite dollar till min ev. USA resa till sommaren :) Känns som bra grejer!

Nu ska jag jobba, jobba och jobba.

Kram Kram

Mys med Hellie


...DATUM: 2008-11-27 | TID: 15:46:17
Hej Hallå.
Nu håller jag på att rensa i mitt rum, eftersom det är endel skit från mitt förra rum som ska få plats. Fast jag måste vara den sämsta på att slänga saker. Inte för att det är jobbigt att bli av med det utan för att jag inte ser någon anledning om det fortfarande får plats i lådan? Men det är ju väldigt skönt när det är gjort.
Så nu ska jag snart åka in till dansen och riktigt träna in koreografin så att jag kan vara med på uppvisningarna! Sen ska jag ner till öppethus på Lerums gymnasium och köpa lite från mina älsklingarnas uf-företag, sen ska jag och hellie mysa och sova!! På fredag börjar vi 12 så vi kan ha en lång och härlig sovmorgon, myys :)
Nu ska jag fika!

Kram Kram

Planer efter planer...


...DATUM: 2008-11-26 | TID: 17:46:57
Jag hoppade dansen idag... Jag känner mig allmänt trött och nere, så att åka in till regninga stan när man kan ligga hemma i soffan känndes inte så tilltalande. Ikväll är det dags för Bonde söker fru kväll med tjejerna! Då blir det gottis framför tvn och prat om vår resa i sommar, som vi redan planerar... Det är faktiskt dags att boka snart så att man får något bra, Ayia Napa, here we come! :) Kanske blir det något annat, men vi verkar rätt så överens om detta resmål. Markus och jag får väl hitta på något annat roligt ihop, båtsemester? :) Sommaren börjar alltså bli planerad. Kanske även blir en "språkresa" till USA och bo hos morbror min, shoppa och bada pool några veckor! Jihoo :) 
Nog pratat om sommaren.. Nu är det snart jul och på fredag är det dags för julshopping, det är det mysigaste! Nu ska jag plugga på mitt argummenterande tal om religoner..

Kram Kram

Paris


...DATUM: 2008-11-25 | TID: 18:53:08
Nu har jag kommit hem från danslektionerna med småtjejerna. De var så himla duktiga och goa, bra det för nästa gång smäller det, då kommer tjocka släkten och tittar :)
Jag måste bara säga att jag hade världens mysigaste franskalektion idag, min lärare hade tänt ljus och dukat upp med talrikar och servetter. Vi skulle ha ostprovning jag och min lilla grupp på tre personer, så vi åt ost och pratade om Paris resan vi ska göra till våren! Så kul :) Jag längtar, jag har alldrig varit där så det blir jätte kul. Det var ialla fall en super bra start på en jobbig dag.
Snart börjar Desperate Housewives, jag längtar... Först kanske jag tränar, om mamma får med mig. Känner mig lite trött och sliten.. ;)
Måste bara tipsa om världens goaste låtar just nu, av The Script. Lyssnar ihjäl mig de är perfekta när man känner sig lite nere i hörsmörkret.



Bästa låtarna är
Before the worst
The end were I begin
The man who can´t be moved
och givetvis.. Togehter we cry

Kram Kram

God natt


...DATUM: 2008-11-24 | TID: 23:14:29
Äntligen hemma! Gud vad duktig jag är som åker iväg på en måndagskväll och dansar utan att jag egentligen ska det. Fast nu känns det ju skönt... Nu börjar myset, med sex and the city eller kanske någon film.. Te och mackor med såklart! Ibland orkar jag bara inte bry mig om tiden, nu vill jag göra detta, så får jag väl vara lite trött imorgon då..
Fick förrästen kostymerna idag till uppvisningen, trodde jag... Det var bara tyg och ett resårband? Detta ska man alltså sy själv då som ni förstår. Saken är att varken jag eller mamma kan sy och någon mormor som är klar har jag ju inte heller, och inte har jag någonsin sett farmor sy? Vem ska sy min scenkostym?! Det blir kvällens lilla gåta... förhoppningsvis håller den även på scenen när det är dags :) Spännande.



God natt!
Kram Kram

Start


...DATUM: 2008-11-24 | TID: 16:04:40
Nu har det börjat.. I flera veckor framöver kommer det att vara väldigt mycket dans och repetioner inspäckat. Men det är kuul! Nu dricker jag lite glögg och myser med pepparkakor. Laddar inför dansen :)
Då har snön lagt sig och vintern kommit. Jag har bestämt mig för att försöka se på vinternpositivt i år. Man längtar ju alltid så fruktansvärt till sommaren, klänningar och sol. Varför inte se fram emot en gosig halsduk och lite gnistrande snö under fötterna? Jag ska försöka i alla fall... Vi får se hur det går. Just nu längtar jag bara till att få stå i en varm dans sal och dansa ut alla mina känslor. Imorgon har jag min näst sista lektion med tjejerna, som lärare alltså, skönt att ännu en termin är över:) Man får ta en termin i taget.
Nu ska jag äta mackor med banan (så gott), crunchyn var inte så mättande...

Kram Kram

Mysdagen


...DATUM: 2008-11-23 | TID: 13:01:30
Äntligen dags för min mysdag!
Nu har jag tränat och kollat på sex and the city, så nu är det bara lite fika och plugg kvar. Ikväll är det damernasafton, som vanligt. Ikväll ska jag och mamma ta med oss vindruvor och annatt gott till relaxen :)
Nästa vecka blir hektisk med dans och plugg, men det går nog fort!
Jag tänkte, som vanligt, på en sak när jag kollade in sex and the city. Eftersom att jag är väldigt mycket mot sterotyper så reagerade jag på när Carrie säger att hon faktiskt inte faller för giftemål och barnfamilj, hon vill än så länge bara vara gift med sig själv! Och det gjorde mig glad, man behöver faktiskt inte göra så som alla gjort i evigheter. Sen tycker jag ju givetvis att kärlek är jätte fint och likaså giftemål och barn vill man ju också ha för att man på något sätt kan leva vidare. Men alla vill faktiskt inte... Jaja, nog tjatat från mig!
Passa nu på att mys ordentligt allihopa, det får man alltid göra:) Sätt på en film eller cd och bara mys. Även om ni behöver plugga så måste man ha en paus... Det måste alla unna sig.

Kram Kram

Prinsesstårta


...DATUM: 2008-11-22 | TID: 17:58:13


Kanske ska man önska sin en väska i julklapp? Kanske tom denna läckebiten?

Nu har jag tränat och duschat, så skönt. Nu väntar bara mys! Min gammelmormor är på besök och har en prinsess tårta med sig, mums... Hon står allt stadigt på benen trots sina 90 år! Jag önskar att jag blir lika frisk och rolig som henne i mina gamla år. Däremot hoppas jag inte att jag blir lika ensam som stackars Brita, hon lider verkligen av att bo ensam. Många tycker att det är skönt men jag och Brita är som på många andra sätt lika när det gäller den saken. Vi tycker helt enkelt inte att det är skönt att vara ensam, det är tråkigt! :)
Nu ska jag kolla sex and the city och dricka te, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!

Kram Kram

Mys Lördag


...DATUM: 2008-11-22 | TID: 14:47:02

Åh vad det är härligt att bara mysa en hel dag.. Att bara ha mys framförsig hela kvällen :) Gårdagen var jätte lyckad, vi åt god mat och hade roligt! Så idag blir det lite lugnare... Nu har jag precis sagt hejdå till min älskling och städat. Vid fem ska jag till gymmet, hoppas på att magen inte blir arg på mig då. Jag har satt på Dirty Dancing i bakrunden nu när jag städat. Nu dansar de slut dansen, så fint! Mamma vill att jag och min blivande man i framtiden ska lära oss den dansen och dansa på vårt bröllop, hehe, varför inte? Jag har svårt att göra saker, som att städa eller göra mig iordning utan en film i bakrunden.. Konstigt, men jag antar att det är för att jag är så sällskapsjuk, och filmen gör att jag inte känner mig så ensam? Nu kurrar magen min. Hörs sen!

Kram Kram


Hett bröllop?


Fridaaay


...DATUM: 2008-11-21 | TID: 17:16:50
Ingen brännskada :)
Nu sitter jag lite röd om kinderna och hör hur mamma spelar fredags skivan, springsteen.
Det blev ingen träning eftersom att jag bara har en halvtimma att göra mig iordning efter det... Vilket betyder stress, vilket betyder magkatarr :(
Nu ska jag hoppa in i duschen och ladda inför en kväll med mina tjejer! Har precis städat rummet med. Förrutom skorna så flyter denna dag på bra hittils! Hoppas att det kan fortsätta så!

Ses snart tjejer!



Ha en bra fredagskväll!

Kram Kram

Sool


...DATUM: 2008-11-21 | TID: 14:23:37
Idag är det dags för lite solning! Hoppas bara på att det inte blir som sist... Då jag fick brännskador i hela ansiktet, förrutom där jag hade ögonskydden... Riktigt nice :) Sen blir det ett träningspass, förhoppningsvis utan magkatarr. Efter detta är det hem till Emelie och tjejerna! På något sätt känns det som att jag vaknat på fel sida idag. Jag är super stressad och uppjagad för ingenting? Men, jag behöver nog bara lite sömn... Imorse fick jag världens utbrott - vilket är mycket ovanligt.. Jag kom ner i hallen och hade super bråttom som vanligt. Hade valt ut vilka skor jag skulle ha, problemet var att de inte stod där. Så jag letade igenom heela huset i panik - hade mamma tatt dem utan att fråga? Det kunde jag inte veta eftersom hon inte svarade på sin telefon, så efter att ha övervägt att slänga något dyrt i golvet lugnade jag ner mig och tog hennes skor. Det blev jätte bra. Frågan är - varför blev jag så arg? Det är inte likt mig... :)

Nu ska jag sola! Njua av värme och lådsas att jag ligger på en strand någonstans...


Kanske denna strand?

Kram Kram

God natt


...DATUM: 2008-11-20 | TID: 22:26:02
Nu ska jag sova, länge dessutom. Först lite sex and the city med lite drömmar om att bo i new york och springa runt i högklackat... ;) Sen ska jag sova. Har min lilla älskade sov morgon imorgon, så jag hoppas kunna vara pigg imorgon inför en kväll med tjejerna :) Vi ska äta middag och umgås hela kvällen. Det var längesedan. Hade tänkt mig komma till doktorn med för lite behandling till magkatarren, för nästa vecka sätter dansen igång på full gas. Åh vad jag längtar! Attberopå drömmar om NY... Ibland, ibland undrar jag varför jag inte valde att gå på ett gymnasium med musikalinriktning? Jag kanske inte vill jobba med det i framtiden, eller vill jag det? En utav drömmarna är ju det, jag måste underhålla på något sätt, det bara är så! Tänk att få sjunga dansa och spela teater, det är allt som jag älskar... Inte för att jag kan sjunga men man kan väl lära sig? ;) Fast det är bara en av måånga drömmar jag har.. En annan är att öppna en reklambyrå. Så kanske är det bäst att gå ekonomi och att dansa fyra pass i veckan? Då får jag ju trots allt lite av varje :) Som jag sagt tidigare, dream on.

God natt allihopa

Kram Kram

Lite roligare


...DATUM: 2008-11-20 | TID: 17:56:23
Ja, nu är jag lite gladare. Mötet var jätte roligt, jag fick reda på massor med inside information om vad den ska handla om och scenografi m.m :) Jag kan säga att nu är jag jätte peppad! Jag älskar älskar att stå på scen. Så därför kommer hela nästa vecka att bestå av dans på danshuset för att kunna medverka i föreställningarna vilket är en 6, 7 stycken :D
Tänk vad man kan bli glad på några minuter. Jag är född underhållare...


Kallar man inte detta underhållning, så vet jag inte vad... ;)

Tråk torsdag


...DATUM: 2008-11-20 | TID: 15:38:27
Magen är arg på mig efter en mycket lång dag. Ska snart till ett möte med cabaren, men hade helst velat ligga och sova ett dygn till.. Det blir ingen dans idag pga av mötet så en uppvisning till jul kan man ju tveka på att vara med på. Fast att det hade vart såå kul! Det är bara så mysigt att sitta i logen med scenkläder och snacka tjejsnack, eller att förbereda inför en show :) Hela grejen, applåder och blommor. Ska även ha ett litet uppträdande med mina små tjejer snart, hoppas på det bästa!
Annars ser väl min torsdag ut som en väldigt lugn en.. Möte - Mat - Sex and the city. Kanske kanske lite plugg... Vet inte längre hur jag ska göra mig motivirad bara... Det är mörkt och allting får mig bara att må dåligt och så fort jag känner att jag är på väg att bli nere så gör jag någonting åt det, jag sätter alltid det först. Kanske borde man inte det? Kanske borde man sätta det tråkiga och viktiga först? Det är ju inte mysigt, alls... ;)

Nu ska jag knalla ner till skolan igen. Jihooo...

Kram Kram


Saknar bästa semestern med er älsklingar <3

Hemmaspa


...DATUM: 2008-11-19 | TID: 14:32:58
Nu har jag precis tatt ett låångt och avslappnade bad. Med ljus, musik och massa krämer/produkter. Så skönt och uppfriskande. Varje gång jag har vart sjuk så tar jag mig alltid ett bad när jag är på bättringsvägen, för att må ännu bättre :) Ingen bio idag, men däremot mys med älskling. Måste träffa mina tjejer snart med, det var ju såå längesedan!
Nu måste jag sätta mig och plugga ikapp i lite ämnen... Man missar ju så himla mycket när man är borta i två dagar...
Pappa ringde förrästen och berättade att han fixat telefonen, jag har chans att få hans superbraiga telefon och han får mitt tillgodokvitto, deal. Så jag tänkte hämta den snart... :) hihi det finns inget roligare än en ny mobil? Eller inte mycket iallafall!


Fin va?

Kram Kram

That´s life


...DATUM: 2008-11-18 | TID: 19:44:37

Japp, den lilla mysiga tisdagen med middag, träning och despeate housewives är förstörd. Jag har blivit magsjuk. Vilket betyder att jag kan varken träna eller äta. Kolla på tv kan jag ju förstås :)
Jag har sovit i ett dygn så att komma igång lite skulle inte skada, men är man sjuk så är man.
Jag är verkligen en tjej som gillar kärleksfilmer, förutsägbara eller inte, töntiga eller inte. Allt. Men dessa highschool filmer om den populäraste tjejen eller killen som blir kär i tönten är verkligen inget i min smak. Jag menar allt detta med töntar och tuffingar är väl lite väl överspelat, hoppas jag. Tittar nämnligen på John Tucker must die. Ja, jag kollar faktiskt på den, konstigt. Men kärlek som kärlek, det får en sannerligen att må bra :)
Imorgon, om jag blir bättre, blir det bio med älsklingen. Vet inte vilken, men han brukar ha god smak!

Nu ska jag dricka lite te

Kram Kram


Måndag


...DATUM: 2008-11-17 | TID: 19:00:41
Kom precis hem och dricker nu lite te, söder te, godaste smaken som finns :) Har fortfarande min huvudverk... Jag kan inte ens prestera på lektionerna, jag är bara glad om jag pallrar mig dit. Är det mörkret eller vad är det med detta illamående och huvudverk?
Nu ska jag iallafall ha en sånn där härlig dag, en må bra dag, jag ska inte göra någonting, eller rättaresagt så kan jag göra vad jag vill! Kanske blir det en liten 27 månadersdag bio med älskling eller bara sex and the city?
Sova ska jag i alla fall,

Kram Kram

Frihet är toppen


...DATUM: 2008-11-17 | TID: 07:26:29

Hejsan :)

Ledsen att jag inte bloggat idag, förrän nu ;)
Jag kom precis hem från damernasafton, vilket är det mest underbara sätt att avsluta en vecka som finns. Idag var det en smyckeförsäljare där som jag köpt smycken av förut, jätte fina handgjorda saker, så idag blev det ett par örhängen i guld. För omväxlingsskull :) Jag är en silvermänniska...
Nu ska jag bara hänga upp lite kläder, fixa iordning allt för den kommande veckan. Hoppas att jag kan få min telefon snart  också. Sen blir det också sex and the city innan det är sovdags!

Kollade på The note book med älsklingen idag, som han lovat, och grät som vanligt. Men det gav mig en massor av inspiration till vad jag ska prata om på mitt tal i engelskan - frihet såklart. Det är ju något som är mycket viktigt för mig, att alla inser att de är enkilda individer och att man får göra vad man vill med sitt liv. Det är frihet för mig. Sen kan man ju definera det mer såklart, men om man tänker sig fattiga eller rika, det spelar egentligen ingen roll, för det viktigaste är att alla gör det som de kan och vill med sina liv beroende på omständigheter. Sen finns det givietvis mycket som man inte kan göra, ekonomiskt eller lagmässigt. Men man måste ändå drömma om det för att inse att man är fri och skulle kunna göra allt man vill om man kunde. Man behöver inte alltid utföra något för att känna sig fri, bara drömma om det och veta att man faktiskt skulle kunna. Även om du inte har pengar, så skulle du kunna om du hade. Sen handlar ju frihet inte om pengar för alla, men eftersom frihet för mig är att göra vad man vill, så kostar det oftast att uppfylla de drömmarna, att resa massor och kanske bo på olika ställen i världen. Eller bara veta att man vill skaffa familj och bo kvar här föralltid, det kan också bara en frihet. Vad jag vill komma till är, som vanligt, gör vad Du vill med ditt liv. Det behöver inte vara något stort som att flytta utomlands eller resa massor, men tänk efter, och gör det. Eller sträva efter det i alla fall. 
Detta är lite utav det som mitt tal kommer att handla om -Frihet för mig

Dags för sex and the city :) 

Kram Kram


Lördag!


...DATUM: 2008-11-15 | TID: 17:12:16
Herregud, hur trött får man vara på en Lördag..? Jag döör. Har iof burit möbler upp och ner för trapporna här hemma hela dagen, jag har bytt rum. Det blev jätte bra och mysigt! :)
Ikväll ska jag träffa några tjejkompisar, hellie och tjejerna är i Stockholm och festar på stureklubbarna ikväll, hoppas att ni får en kul kväll mina goingar :) Ja, så jag ska träffa cicci och lite andra goingar! Kanske blir det fest? Kanske inte? Får se hur trött jag blir.
Tänk att det redan är söndag imorgon?? Plugg och flytt till mamma, men också damernasafton! Markus har också lovat att han ska kolla på the note book med mig, får se hur det går! :)
Nu ska jag ta mig en kall dusch...
Ha en toppen kväll

Kram Kram


Jag och cicci på en liten födelsedagsfest hemma hos mig, för väldigt längesedan...

Mys kväll


...DATUM: 2008-11-14 | TID: 17:34:00
En mysig dag med Morris är slut. Det är så mysigt att vara ensam hemma hos någon annan, man sätter sig liksom in i hur det är att leva där i det livet som de männsikorna har. Komma bort lite från ens eget.
Nu ska jag snart iväg och träna så att jag kan piggna till lite :) Är helt slut trots att jag sov till halv 11? Men så kan det vara ibland! Sen ska jag träffa Frida och kanske även mina andra tjejer, vi får se :) Jag tycker att det är så mysigt att titta på; så ska det låta, dobidoo och eller idol på fredagskvällarna, sjunga med eller tävla lite :). Jag är liksom bara uppvuxen med dessa typer av fredagsunderhållningsprogram ;). Expedition Robinsson ska börja igen! :D Det ska bli kul, det gillar jag ;)Såg att firewall kommer på tv ikväll, undrar om den är något bra? Det blir nog en kväll framför tvn iallafall!


Så ska det låta - mysigt fredagsmys program...




Kram Kram

Ett måste!


...DATUM: 2008-11-14 | TID: 11:09:32
Tänk att ha den här på nyår? Eller kanske julafton? Det spelar ingen roll vilket. Jag bara måste ha den...! :) Me love.


Forever 21 £24.80


Skrattar på


...DATUM: 2008-11-13 | TID: 15:35:56
Hejsan Hejsan

Japp, jag har sovit idag igen, hihi, så underbart. Jag har förrästen insett att jag börjat skatta i sömmnen... Jag vaknar liksom av min själv när jag skrattar :) men men.
Idag gick jag hem tidigare från skolan och åt lunch med mammsen, sedan kollade vi runt lite i vår lilla by. Tog en sväng till lindex, de har fått in massor med julkläder :) jätte fina. Såg även att isadora (tror jag att det var) hade börjat med diamond ring lipgloss. Det är meningen att man ska ha en stor diamant ring på fingret, som ser ut som en plastring man fick när man lekte prinsessa som liten. I denna diamant så finns det alltså läppglans, så kliché.. ! Nej, men det är ju bara min åsikt!
Snart ska jag dra mig till dansen, inte alls sugen på det, eftersom jag har sånn yrsel nu för tiden... Jag är yr ofta varje dag, och då är det inte roligt att göra trippelpiruett ska jag säga... Men snart är det ju uppvisning (alla som vill får komma) så jag måste gå! Men som jag alltid säger, tänk när jag kommer hem... Jag får helt enkelt se fram emot det, så går det lättare.. 
Ska inte till skolan imorgon, jag ska sitta barnvakt åt Morris, mammas värninnas goskille :) Vi ska kolla på note book och mysa, haha. Alltså har jag helg nu. Jippie!  :D

Hörs sen

Kram Kram

Gör vad Du vill


...DATUM: 2008-11-12 | TID: 17:28:47
Nu har jag precis vaknat från en härlig sömn... När man väl har lagt sig i soffan kan man inte resa sig... Då somnar man, men det är ju härligt :)
Eftersom regnet fortfarade öser ner, börjar jag att tänka mina vanliga tankar. Är det detta jag har att se fram emot? Ytterligare 70-80 år i regn? Nej, verkligen inte.. Bara för att jag är född här så betyder väl inte det att jag ska bo här föralltid? Världen är ju jätte stor och det finns ju så mycket att uppleva. Man ska bo vart man vill och känner för, inte vara låst bara för att man råkar vara född här. Jag är jätte glad av att vara född i sverige för det är ett jätte bra land men bara för det betyder inte det att jag ska bo på samma ställe i hela mitt liv. Man måste inse att ingenting (nästan ingenting) är omöjligt, uppfyll dina drömmar, gör vad Du vill med Ditt liv, det lever du bara en gång.

Nu ska jag kolla på sex and the city och mysa :)

Kram Kram

Tänk på något kul - alltid


...DATUM: 2008-11-11 | TID: 18:25:30

Ja, jag har bestämt mig.. Det blir den här ljuvliga w910i, då slipper jag även lägga pengar i mellan eftersom den är några månader gammal.

Är det inte konstigt ändå vad en liten sak man kan ringa med betyder? Jag vet inte om det är min generation som är så besatta av sina telefoner eller om det faktiskt är så. De blir ju mer och mer personliga, och man kan använda den till väldigt mycket. Min mobiltelefon är det personligaste jag har på något sätt, det är den som hjälper mig att ta kontakt med andra. :)

Nu kom jag hem från dans lektionen med tjejerna, de blir bara bättre och bättre! Jag blir så lycklig av att bara se hur de lär sig och tar in allt. Idag släppte jag in 2002orna med 2004, för att leka med varandra. Det var inte jätte lyckat... De minsta blev rädda och började gråta, trots att det bara är två år mellan...? Men nu vet jag ju det, åldern spelar väldigt stor roll ju mindre man är.

Attberopå ålder så blev det ingen praktik på Rydsbergsskolan, man måste ju vara 18, och det kan jag ju förstå, tänk om jag som bara är 17 skulle komma och vikariera? Det skulle ju bli kaos, det är ju en fruktansvärd skillnad på mig nu och om några månader... Nej, men jag förstår att man ska vara myndig eftersom man ska jobba inom kommunen, men det hade ju vart så kul :) Det är bara att vänta!!

Jag måste bara säga att jag längtar så efter december... Alla dansrepetioner och uppvisningar, lussekatter och pepparkakor, skidresa, och julpynt :) Jag är alltid sånn, att även om det är mycket tråkigheter så ser jag alltid en ljuspunkt, något att se fram emot, vad det än är, som med december. Så bara lever jag min vardag och ser ljuspunkten varjegång det känns jobbigt. Det kanske alla gör? Jag har iallafall insett att jag inte skulle klara mig utan att hela hela tiden se fram mot saker, om det inte är något inom kort tid, som samma dag, att man ska träffa någon eller så, då hittar jag något längre fram eller inom en annan kategori. Som idag, då skulle jag inte träffa någon, inte få komma hem och äta crunchy i soffan eller kolla på sex and the city. Då tänker jag på December. Och blir lycklig.

Kram Kram


Skidsemester planerad!


...DATUM: 2008-11-10 | TID: 21:37:35
Fy vad ledsen man blir av regn och mörker.. Det är ju kväll hela dagarna?
Jag har iallafall bestämt mig, jag ska börja sola solarium, funderar på att hänga på kompisarna och köpa på life. Det kanske inte är toppenbra för hälsan men det är det faktiskt inte att gå omkring som en självlysande blekfis heller :) Speciellt nu när min vän Frida kom hem från Thailand idag, och såg ut som en liten söt pepparkaka, en mycket saknad pepparkaka för den delen.
Igår planerade min familj en resa till Branäs efter den kära julen :) Det ska bli så mysigt att komma iväg med halvsystrarna systrarna och familjen. Min "ena" familj alltså, pappa, jenny och barnen följer ju inte med ;) Vi var jag i idre över julen förra året, det var mysigt! En jul med snö, istället för kaktusar i Phoenix eller slask... Kaktusarna kan ju ha sin charm såklart, om inte annat så har ju Phoenix det, men om man tänker snömässigt...
Mycket skidor för mig. Konstigt egentligen att man kämpar med så mycket kläder, uppför backar och i liftar, för att åka ett åk på några minuter, men det är ju faktiskt himla roligt när man får fart och flyger ned för backen. Bara njuter av luften och livet. Jag var även med Frida i Branäs förra vintern, det var också himla roligt. Jag har väl åkt skidor sedan jag var 6 så nu kan man riktigt känna att man kan utmana sig själv...


Frida och jag var ju givetvis snyggast i backen... ;)

Nu ska jag sova - Sov Gott

Kram Kram

Söndagsmys


...DATUM: 2008-11-09 | TID: 13:52:43
Hejsan hejsan.

Här ligger jag i sängen med min kära dator och sex and the city. Snart kommer det gäster, eftersom det är farsdag. Benkes döttrar och deras respektive, det ska bli kul att se dem igen. Mamma har köpt så himla god glass till efterrätt, mmm :)
Idag är det ju söndag, vilket betyder att det är ladies night på vattenpalatset, damernasafton. Kanske blir det film med pojkvännen istället, jag får se.
Jag tänkte i alla fall ge er lite mystips så här i söndagsregnet. För en söndag utan mys existerar inte för mig :)
Mysiga skivor:
Duffy, Norah Jones, Katie Melua och Corinne Bailey Ray 
           
Mysiga filmer:
The note book, The wedding singer, Never been kissed, Dirty Dancing och A cinderella story
                                         

Filmerna har ni säkerligen sätt och vet vilka det är. Men dessa filmer kan jag inte sluta att se om och om igen! Ja, alla är riktiga kärleksfilmer för er som inte känner till dem :) Me love. Vilket betyder att jag tycker det är mysigt med kärlek, och det är ju sant. Kärlek är det finaste som finns.

Ha en mysig söndag allihopa
Kram Kram

Pepparkakor


...DATUM: 2008-11-08 | TID: 15:03:04
Hej allihopa :)
Nu sitter jag med min älskling vid tvn, arsenal spelar, vad gör man inte?
Mamma är ifull gång med att ta fram julkuddar och handdukar :) Snart är det juul! Min lillebror och jag öppnade den första pepparkaksbruken igår... Benke, mammas man, får en speciell sort av jobbet varje år som är såå god!
Jag och cicci firade lite mini jul mys härrom dagen, hehe, julmusik, tändaljus och pepparkakor, då mår man gott!

Det blev inget alingsås med cia igår, vi var hemma på släktkalas hos cicci med hennes pojkvän istället. Jätte mysigt :)Sen kollade vi på Gothika, skräckfilm, den är så läskig! Just för att den är så psykisk. Jag gillar inte riktigt när skräckfilmer är det, det går liksom inte att greppa på samma sätt, någon som är psykiskt skadad. Hoppa till filmer är lite lättare att ta åt sig, om ni förstår vad jag menar.
Ikväll ska jag träffa hellie (hellies.blogg.se) vi ska antagligen träffa hennes killkompisar.


Helena och jag

Mini tips inför kvällen...


...DATUM: 2008-11-07 | TID: 20:21:55
Jag antar att det inte bara är jag som har snustorr hud i dessa tider?
Jag läste i alla fall om ett tips i bilagan idag... Man kan ta lite olivolja och applicera som en liten ansiktsmask.
Låter inte fräscht kanske, men det skulle tydligen funka!
Sen vet jag att mamma berättade att man kunde annvända handkräm som hårstylings kräm.
Så är ni torra eller har slut på hårprodukter, here you go..

  

Ikväll blir det fest i alingsås med födelsedagstjejen min :) Ha en bra kväll!!

Kram Kram

Fredag - Grattis cicci


...DATUM: 2008-11-07 | TID: 14:00:26
Hej hallå :)

Freedag! Åh vad skönt. Det blev inget morgonspa, men en promenad blev det allt. Men nu ska det ju regna i evigheter så det är slut med det. Idag ska jag träffa min vän cicci:


Här är vi: Cicci och jag

Jag ska förrästen skaffa mig en ny mobil, eftersom mina förra inte ville sluta gå sönder. Jag gillar den här:
Är det någon som  har en åsikt, så kommentera gärna!

Fars dag snart... Vad ska man köpa?
 Jag hittade en liten sak på bluebox.se som dem flesta pappor inklusive min skulle tycka om..
Whiskyfylld choklad, euhw.. men många gillar det, så för min åsikt så får de ju även behålla den för sig själv..!
Köper man en vanlig chokladask finns det alltid stor risk att den äts upp av någon annan än sig själv ;)
62 kr + 49kr i frakt!




Nu måste jag städa, sen blir det nog lite sex and the city...
Kram Kram

Tack Gustav!


...DATUM: 2008-11-06 | TID: 21:12:37

Tack Gustav för denna dag, Gustav Adolfs dagen, jag hoppas att alla vet vad den innebär... Bakelse!! :) Jag sitter här och mumsar på en nu! Med te såklart. Livet är underbart ibland ;) Eller hur?
Kom precis hem från dansen, jobbigt idag, jag känner mig allmänt skör och trött... Ni vet när man läpat sig igenom hela dagen, halvsomnar på tåget och går in i danssalen helt väck, utan den minsta go i kroppen, då blir det bara segt, men kul ändå såklart, dans är ju det allra bästa för att må bättre enligt mig, man mår så bra av att bara koppla bort allt i livet i bland och bara tillåta sig att tänka på hur man ska spänna en viss muskel för att få det rätta steget.
Imorgon har jag min kära sovmorgon, för det är redan fredag imorgon! Då ska jag njuta av att ligga framför tvn, kanske ha ett litet morgonspa med mysig musik? vem vet.
Nu ska jag titta på sex and the city filmen med mamma.
Ha det gott


Min kära moder.


Onsdag: Stil går i arv


...DATUM: 2008-11-05 | TID: 14:33:42
Hej där!

Kom precis hem från skolan. Fyy vilken huvudvärk jag haft idag! Helt borta.. Jag gick ändå till skolan lite senare än vad jag borde, med tanke på att sex and the city kollandet blev ända in på natten.
Nu sitter jag bara och tittar på Close to home, vad det nu är? Tittar ned på mina kläder och smycken, det är ju egentligen sjukt vad man klär sig likt sin mamma? Vi tycker båda om stora tjocka ringar på fingrarna, grova smycken överhuvudtaget. Helst kanske baskläder med grova smycken till som gör utstyrseln fin. Långa tunikor i ett snyggt mönster och långa koftor.osv..Alla mina vänner klär sig lite som sina mammor. Samma stil liksom. Men det är inget att klaga över, mammsen klär sig fint!
Idag ska jag träffa min going cicci, vet inte vad vi ska hitta på, body toning kanske? Eller bara baka kladdkaka som vanligt... :)

Kolla vilken fin, den hade nog mammsen också gillat ;):

Ibland, men bara ibland...


...DATUM: 2008-11-04 | TID: 22:06:58

Ibland vill man bara flytta, hemifrån. Jag älskar mina föräldrar, deras respektive och alla nya syskon.
Men ändå, tänk så skönt att bo och klara sig själv. Skapa sig ett eget hem och ett eget liv. Slippa alla val som finns, utan skapa sina egna alternativ. Känna sig hemma utan att såra någon. Eller bara praktiska saker som:
Gå till affären och handla det som du själv vill ha till frukost. Duscha i evigheter. Spela hög musik när man vill (om man inte bor med eller bredvid någon...)  



Ja, jag är lite knäpp som surfar runt på detta men visst är det fint? Mitt hem ska ju givetvis vara mysigt, notera ljuset...;)

Det blev ingen träning idag... Var helt slut efter två danspass med tjejerna.. men de är så duktiga nu, jag är nöjd med mitt arbete. Man formar ju en liten tjej, i rosa kjol med rosor, som aldrig utfört rörelser med andra framför en lärare. Som inte vet vad som händer om gör vissa rörelser. Till att de står och dansar med ett leende, självständigt, framför publik ;)
Snart är det uppvisning, so they better be good...


Dags för sex and the city...!

Kram Kram


Tisdag - dans


...DATUM: 2008-11-04 | TID: 13:21:32
Jag känner mig riktigt laddad för att träffa mina danstjejer igen. De ska få sig en ordentlig lektion idag! Jag sov nämnligen till halv 12 idag så jag är riktigt utvilad. Tänker hoppa dansen och träna body toning idag, då hinner jag ju hem till Desperata husfruar!! Skönt att också febern känns bättre. Ska ner till skolan snart och göra ett prov.
Gårdagen var förrästen jätte mysig, jag tyckte att filmen, james bond, var jätte bra. Hände mycket. Så mysig var den ju dock inte, men det visste jag ju :) Det blev alltså inget möte.
Fick även lära mig, i samband med detta prov, att man förbränner mer fett av att prommera än att springa. Vilket är mycket interessant eftersom jag är mycket mer för att gå än springa, och det är ju fettförbränning jag är ute efter, så nu blir det långa promenader i framtiden!
Nu ska jag gå till skolan
Hörs senare
Kram Kram

Boooring


...DATUM: 2008-11-03 | TID: 10:22:50
Jag skulle haft en jätte mysig dag med min älskling idag, lite shopping och bio, men nej, jag ska på ett möte.. Behöver väl egentligen plugga med som pricken över iet på min feber..
Usch, jag ska inte klaga men jag ville få ur mig min ledsamhet...
Mamma föreslo9g förrästen igår att jag ska jobba som vikarie på hennes skola på fredagar då jag inte går i skolan, kul!!
Men nu ska jag till lektion.
Ha en braa dag
Kram Kram

Söndag


...DATUM: 2008-11-02 | TID: 14:27:59
Hej svej
Gårkvällen blev jätte lyckad! Det var så massa massa god mat, chokladtårtor och snax... då trivs jag! :) Är fortfarande proppmätt..
Vi ska ju som sagt ha en dunder jul i år, mamma brukar ju inte vara så mycket för att fira jul, brukar resa bort eller så. Men i år blir det ingen resa, så hennes inställning för i år är :" if you can´t beat them, join them". Därav ska vi ha en riktigt överdriven jul med massor av folk. Vi bestämde och planerade lite igår så nu längtar jag ihjäl mig :) Jag har som sagt hittat en super fin tröja från sisters, guldig, som jag ska ha, kostar en 500 lapp. Vi ska spritsa allas namn på pepparkakor, ha en jätte stor gran, massvis av julpynt överallt, ljusslingor längs med huset, men framförallt det min mamma är bäst på: mat, massor av god mat!
Känns segt att gå till skolan imorgon... Jobb och dans sätter igång igen. Känner mig dessutom lite febrig :(
Hur många veckor är det kvar tills jullovet?
Nu ska jag umgås lite med älsklingen min. Hörs sen


Kram Kram

Kalaslördag!


...DATUM: 2008-11-01 | TID: 15:56:42
Hej på er!!

Kul kväll igår, det blev hemmafest med mina tjejer och min pojkväns vänner.
Det var allt några söta små barn som kom och knackade igår, hihi, det är lite sorgligt att man aldrig kommer att gå omkring så igen, och tigga godis i skräckinjagande kostymer, men man får väl nöja sig med att andra tigger av en själv istället.
Hade även mammas värninna på besök igår, som vanligt uppstår det alltid en mycket het diskussion mellan dem. Jag tycker att det är kul att disskutera med dem, men det gäller att ha något bra att säga för säger man fel argument kan man få sig en ordentlig konfrontation.
Idag ska jag på trettioårsfest hos min halvsyster. Det ska bli jätte kul. Jag har hört om all god mat de ska laga... förrätten skulle bestå av tunnrullar med fyllning massa goa ostar, mummmms...
Det är så mysigt att träffa sin släkt och umgås, min släkt är ju en aning galen med alla exfruar, ingifta, plast - halvsyskon, barn och barnbarn. But i´m haning in there!
Tänkte ha min nya klänning idag, den mönstrade svarta och rosa jag köpte i tisdags. 
Hörs senare
Kram Kram

Halvsyster och födelsedagsbarn!