Inte så nöjd


...DATUM: 2010-05-23 | TID: 17:39:33
Ibland är det bara jobbigt när det är sol. Jag klagar inte för det är bättre än något annat väder för det mesta, men när man vill ligga i sängen framför sex and the city, kan det vara irreterande. Man blir ju rastlös och känner sig dum som ligger här under täcket som en eskimå. Jag känner mig febrig och vill att det ska vara mörkt utanför så att jag kan tända ljus, mysa och vara sjuk på riktigt.
Nu låter jag som min gammelmormor, men söndagar känns alltid lite tyngre på något vis. Grillning och solsken brukar kännas roligare, jag tycker att pojkvännen ska komma hem och bädda ner sig här, då brukar allt kännas bättre!


BALNIGHT


...DATUM: 2010-05-18 | TID: 13:03:35
Jag har väntat på ett tillfälle att börja blogga igen, så varför inte idag när det är studentbal? Inte bara för att det är någonting att skriva om utan för att jag har så många känslor att få ur mig. Idag händer det? Man har längtat, pratat och planerat och nu sitter jag med ruffsigt hår och kladdigt nagelack. Vad fasen hände?

Nog om det, jag ska inte vara som alla andra och prata om hur fort tiden går för det är nog jag inte ensam om att vara väldigt trött på att höra. Varför känns det som att denna bal inte är det riktiga, balen med stort B? Detta är bara en test. Eller? Nej tyvärr, ikväll gäller det. All ångest som finns inom mig måste vara för att denna kväll pratats om och förväntats bli perfekt, så länge. Det skulle vara så skönt att få bort alla pretantiösa struntsaker och bara ha skoj! Det tänker jag ha! Även om jag följer mönstret med uppsättning och klänning så hoppas jag att folk kan se bort från det, även om det är balen. Jag tycker det är tråkigt att tjejer framförallt har sånn press på sig själva inför denna dag, man klär inte upp sig för att känna sig fin och må bra, inte bara, utan för att andra inte ska döma dig.

Nu måste jag tvätta av min ansiktsmask innan den sugs in i huden för all evighet.

CIAO