Jag slutar då aldrig med att göra det jag älskar!


...DATUM: 2009-12-03 | TID: 20:22:52



Spänn av


...DATUM: 2009-12-03 | TID: 20:05:36
Rätt kul engelska prov idag faktiskt! Hade nationellt muntligt och pratade om stress, mitt expertområde om man får säga det själv! Vi kom i alla fall fram till att vi (ungomar vanligtvis) stressar så himla mycket i onödan, planerar allting flera dagar i rad och lever aldrig i nuet. Sen går vi i omkring i små bubblor, depremerade för att vi inte hinner stanna upp och tänka efter. Det går alltså omkring flera miljoner människor och är ledsna för att de själva orsakar psykiska problem och känner sig stressade, fast det egentligen inte finns någonting att vara stressad eller må dåligt över. SNACKA OM I-LANDS PROBLEM!

Idag ska jag ha en riktig plugg kväll, för imorgon är det fredag (?!) och då blir det nog inget sådant. Skulle vara hiskeligt skönt att få sålla bort hälften av skolarbetet men givetvis ska allt in nu innan jul, jihooo.

Jag vet att det inte kommer att ske men jag vill ändå poängtera att jag mer än någonsin vill flytta hemifrån nu, jag tycker det känns instängt och kvavt att bo hemma... Vill ut och göra något nytt nu! På tal om i-lands problem... *clears throat*

Kram på er.

Dagens Tyck till!


...DATUM: 2009-12-02 | TID: 21:58:20
Till alla er stressade medelålders kvinnor som tränar med mig på nautilus. Jag vet att era män ringer och ringer hemifån för att de vill att ni ska komma hem och laga mat eller tända lamporna i fönstren men snälla, lägg av med stressen under träningen. Det gör mig superstressad när ni ska springa och lämna tillbaka brädor, gummiband och skivstångar innan passet är slut, bara för att ni ska komma hem snabbare. Jag tror inte att instruktören tycker att det är så roligt med massa spring under passet heller, när man försöker lyssna på en instruktion är det bara en massa nonchalant spring! Lugna ner er och lämna tillbaka allting efter träningen, jag lovar att ingen man kommer att avlida för att ni kommer hem en minut senare istället för att ha stressat runt och stört under ett pass!

So Long

Gör det med ett skratt!


...DATUM: 2009-12-02 | TID: 17:37:35
Nu har jag lämnat verkligheten för en stund igen, det är så himla skönt ibland. Att sväva iväg i en bubbla och bara göra vad som faller en in. Strunta i alla måsten och krav, jag menar, allting löser sig ofta ändå.
Nu ska jag snart träna, även om jag inte orkar så vet jag att jag kommer må så mycket bättre och vara så mycket piggare när jag kommer hem och kan plugga då. Annars sitter jag säkerligen bara och har dåligt samvete för att jag inte tränar, så nu blir det bara till att byta om! Hade tänkt att börja träna på riktigt nu.

Tur att jag är så övertrött att jag kan skratta mig glad till allting just nu. Det är väl egentligen bara då det är positivt....

Dags att hoppa i träningskläder och ge mamma en ordentlig tur med lilla bilen, hon kan nog faktiskt inte längta mer efter att få sluta övningsköra med mig. To bad att jag aldrig har tid med teori!

So Long


Gör det med ett skratt, Louise. Lyckas jag?...