Sommaren är oslagbar.


...DATUM: 2009-06-29 | TID: 20:16:01
Värme är väl det mest aktuella ordet i mitt lilla liv just nu, både utomhus och inombords. Tekoppen med givetvis, jag vet att det är lite creepy att dricka te i 30 graders värme men det är min passion..
Sommaren rullar i alla fall på och just nu känns det inte som att livet kan bli så mycket bättre, det gäller verkligen att förstå det för jag är alltid lika frustrerad när jag sitter och fryser i regnet eller i snö över att jag inte njutit riktigt så mycket som jag borde.

Någonting som kan vara lite jobbigt med sommaren dock är att man har sån press att hitta på saker. Eftersom man vill ta vara på varje sekund. Inte för att det är tråkiga saker men jag kan få dåligt samvete om jag inte ligger ute och solar så fort jag inte har något annat för mig men det är faktiskt väldigt viktigt att lyssna på sig själv och lägga sig lite vid tvn även om alla andra är ute i vackra vädret. Man behöver inte göra någonting hela tiden. Fast det är ju underbart att ligga i solen och pressa eller fika med vännerna på stan, åka båt, shoppa, springa eller mysiga grillkvällar med härligt folk. Sommaren är bäst, så äre bara :)

Nu ska jag till helle och sen blir det sammanstrålning hos maxen. So Long.

Social.com


...DATUM: 2009-06-23 | TID: 21:47:47
Idag är det sista dagen innan morbror och tasha åker hem så vi sitter här med jordgubbar, annanas och varsin dator. Rolig sysselsättning de sista timmarna, inte sant? ...

På torsdag kommer jag äntligen att få lite sol efer många timmars jobb, så då kommer oljan och bikinin fram för på lördag ska jag vara brun som en liten pralin. Då det äntligen är dags för en tripp på staden med tjejerna!

So Long

Varje dag - ett liv


...DATUM: 2009-06-23 | TID: 21:46:23
Idag tog jag tag i mitt liv. Förrutom att jobba och träna så tog jag fram min lilla bok där jag skriver allt som är värt att komma ihåg i mitt liv. I den skrev jag en lista på mina mål och mina drömmar i livet, med bläck. Nu står det där och jag kan läsa det när som än jag känner att jag behöver! Listan får ni givetvis inte se men den blev lång ;) Jag rekommenderar verkligen att man skriver ner det någonstans, bara för att förverkliga det för sigsjälv men också för att det kan vara skönt att skriva och kul att läsa när det blivit verklihet... förhoppningsvis...


So Long

Ja, nu äre sommar!


...DATUM: 2009-06-22 | TID: 16:06:08
Jag vill aldrig sluta prata engelska nu, det är ju hur kul som helst att prata tills man känner att man inte längre tänker på det. Just nu är jag ensam hemma och har efter många timmars sol lagt mig i soffan framför Tyra show följt av Top Modell, svårt att vara missnöjd. Har haft lite fotvård nu med, de ser inte kloka ut efter några dagar vid havet men nu är de back on track.

Idag ska jag träffa min vän Frida vilket var ett himla tag sedan så det ska bli kul! Imorgon ska jag jobba så det blir inte sent, jobbar några dagar denna veckan sen vet jag inte riktigt hur sommaren ser ut, jag har verkligen inget planerat!
Vilket inte är så konstigt eftersom jag inte vet hur mycket jag ska jobba men det blir väl några dagar till. Det kan faktiskt vara skönt att inte veta allt i förväg utan att bara vara lite spontan, jag hoppas att jag och tjejerna ska få massa små roliga utflykter innan sommaren är slut, förrutom Båstad veckan alltså. Det är så underbart att bara vakna varje dag utvilad och pigg på nya äventyr!

Nu ska jag göra en smoothie och sätta mig i skuggan med en tidning. So Long!!

Utan klackar och värme


...DATUM: 2009-06-20 | TID: 11:43:09
Jag undrar hur Natasha uppfattar Sverige... Från att åka runt i sportbilar, få nagelbehandling varannan dag, ha 40 graders värme och högklackat är nog detta ganska långt ifrån, men hon trivs. (?)
Midsommar var ovanligt lugn faktiskt, min hals var inte på topp och grannarna var inte så festsugna, det slutade med att vi stod i en liten ring på trädgården och skrattade efter mycket bärande av bord och stolar. Kul var det i alla fall och mycket mycket skratt.

Nu skulle det vara ganska skönt att komma hem faktiskt, träffa tjejerna, träna, shoppa och hitta på lite roliga saker! Åker nog imorgon tror jag.

So Long

Hälsan är på topp


...DATUM: 2009-06-18 | TID: 21:51:53

Det är verkligen som att vara på ett hälsohem när man är här, man bara motionerar, äter god mat, får friskt luft, läser lite eller bara tänker på sitt lilla liv. Jag behövde verkligen vila upp mig lite. Just nu sitter jag och lyssnar på Beyonce med tasha, eller rättaresagt så dansar vi...!

Imorgon kommer alla gästerna och det ska bli väldigt intressant hur alla ska få plats men kul ska det bli, jag gillar trångt! Längtar extra mycket efter Scott min lilla goa bebis som aldrig gråter. Låter väl inte helt fel? Regnar det imrgon kanske vi åker hem och firar så då skulle jag faktiskt kunna åka till my girls later on, det skulle vara väldigt skoj men jag tror att det ska mycket till för att vi ska åka hem. Det ska bli skoj här med dock. Nu ska vi äta lite middag... So Long

Kram Kram


Let it go girl


...DATUM: 2009-06-18 | TID: 18:24:16

Jag har märkt att anledningen till att jag har vart nere är för att jag verkligen inte kan slappna av. Det märkte jag när jag kom ut til landet då det ultimata är att just slappna av. Jag har alldeles för mycket att tänka på och oroa mig för inbillar jag mig och kan verkligen inte bara njuta av nuet. Väldigt jobbigt men jag försöker printa in ett lugn i mig så får vi väl se.

Det är så härligt när Claes är hemma för alla drömmar om att åka till USA blir så nära och verkliga, idag satt vi och ansökte till mitt College jag vill läsa efter gymnaiet, det är så mycket papper som ska ordnas och saker som ska ansökas så man behöver vara ute i god tid! Givetvis ska jag läsa film- och teaterprogrammet som tydligen ska vara väldigt väldigt bra. Vi får väl se vart jag vill gå, ska ansöka i sthlm och så med, man får väl se vart man kommer in. Jag kanske inte ens vill läsa på en gång, sånt kan man inte riktigt planera tror jag men det är alltid skönt med alternativ!

Nu ska jag ut och springa i solen, men först äta grillad fetaost med chilli, dragon och honung... Mumma.!

So Long


Ja nu är det snart tomt. Not.


...DATUM: 2009-06-18 | TID: 11:22:41
Amerikanerna är lite surprised över allt regn men deras filosofi är att molnen töms och att det snart kommer sluta, då är ju molnen tomma tills imorgon - yeah right..

Idag bär det av till lysekil tycker riktigt synd om syrran, scott och kim som ska ta båten upp idag, men de får väl kura ihop sig i ruffen. Vet inte riktigt vad jag ska packa ner, bikini känns inte så aktuellt men man får väl göra det utifall att. Synd att halsen inte vill bli frisk, trots allt te drickande.

Nu måste jag packa för jag får mördarblicken av mobro... So Long

Yeah, more like barbie!


...DATUM: 2009-06-18 | TID: 00:24:49
Vilket lyft det är att bara få slingat håret, fixat naglarna och peelat sig lite. Känner mig väldigt mycket bättre nu, eller som tasha kallar mig "more like Barbie" vet inte riktigt hur jag ska ta detta men..? Ska nog inte fundera så myket över det. Jag är väldigt glad att de är här i alla fall vi har så roligt och man märker att hela familjen är glada över att de bor hos oss, engelskan går inte att undkomma så jag har redan vant mig.

Ska bli skönt att åka upp till lysekil imorgon och åka båt, springa, sola ?, och givetvis fira en galet rolig midsommar! Beställde en Odd Molly skjorta idag som kommer imorgon, kanske har den på midsommar? Maybe Baybe...

Nu måste jag sova, take care and sleep tight så hörs vi imorgon godingar!!

So Long

En dröm kan bli en plan.


...DATUM: 2009-06-17 | TID: 00:06:08
Jag är lycklig och vill gå ut gymnasiet! Herregud vilka möjligheter som finns bara man har kontakter... Jag satt och pratade med tasha angående min dröm om att bli skådespelerska och eftersom hon jobbat med många kändisar så känner inte bara hon utan flera av hennes kontakter många många i LA och NY som skulle kunna hjälpa mig till toppen. Vad härligt det känns när ens dröm plötsligt blir mer en plan, visseligen är det ett år kvar i skolan kvar men jag har lärt mig att tid är planering! Åh, jag har fjärilar i hela magen...

So Long

Harajuku


...DATUM: 2009-06-16 | TID: 18:04:56
Inte bra alls att börja bli ett tradera-freak... men det är ju kanonbra att göra sig av med sina gamla kläder och få pengar för det? Mycket av det jag säljer har jag inte ens haft på mig en enda gång, vilket är så typiskt tjejer att man kan dö. Anyways så har jag jobbbat lite idag men skyndade mig hem snabbt för att få träffa min morbror som kommit hem! Inte nog med det så hade han med sig sambon Natasha och en supercool väska till mig :) Dessutom skiner solen ute om ni inte har noticed, oh så härligt man mår då.

Fick dessutom en tidning av mamma där det står tips om hur man slipper svullen mage, får lena fötter och fräsch sommarhy så nu sätter det fart på mitt lilla spa här hemma. Midsommar kommer jag att spendera i lysekil med familj trots allt, jag har övervägt länge men med tanke på att uncle från Phoenix är hemma och att släkten inte träffas allihopa allt för ofta känns det kul. Dessutom vill man ofta inte missa en kväll med min släkt + alcohol, herregud vilka minnen, ni minns väl julen? You just gotta LOVE them.



Denna coola väskan fick jag, Gwen Stefanis märke: Harajuku
Ikväll blir det middag med morbror och tasha sedan träning med Freya, So Long

Have a little patience


...DATUM: 2009-06-15 | TID: 14:16:44
Jag är väldigt dålig på att ha tålamod, när det gäller vad som helst. Det är inte alltid en så värst bra egenskap måste jag säga och det gör ofta att man mår dåligt eftersom du kanske tar ut saker i förväg som aldrig händer, vilket inte är roligt. Besvikelse måste vara en av de jobbigaste känslorna som finns, besvikelse på sig själv eller andra.

Jag vet inte om det är detta som har fått mig att komma i en liten svacka just nu, men någonting har påverkat mig psykiskt. Jag vet inte vad jag ska göra för att få tillbaka den sprudlande känslan av lycka i magen eller den härliga känslan av att se fram emot någonting. Jag har inte känt så de senaste dagarna, det enda som har fått mig att blir glad är tanken av att spela teater någonstans eller flytta. Är det bra tecken? Att man vill agera någon annan eller flytta härifrån? Tror inte det. Mamma har i alla fall kommit med förslag att ajg ska skriva en sak som jag är nöjd med varje dag i ett litet block, får väl göra det helt enkelt och hoppas på det bästa.
Öva dig på att vara lycklig istället för öva dig på att vara olycklig
Jag som alltid är så glad och nöjd, men alla har väl svackor ibland antar jag. Hoppas och tror dock att spralliga Louise snart är tillbaka!

Nu ska jag ta en liten tupplur  i min solstol.

So Long

Låt dem sprudla!


...DATUM: 2009-06-15 | TID: 14:03:39
Nej nu får det vara slut på dessa mardrömmar om att jag blir kidnappad och inlåst? Förstår inte varför jag håller på att drömma det, kan det vara för att jag är på ett ställe psykiskt eller fysiskt i livet som jag inte vill vara på, som tränger mig? Som tur är lyc kas jag alltid rymma undan, hoppas det gäller livet också.

Nu ligger jag bara här och slappar i solen med go musik, äntligen känns det som att det är sommar. Ikväll ska jag in och fika med en gammal klasskompis i stan så om vädret håller i sig och ger en varm sommarkväll kommer sommarkänslorna att sprudla! Kanske går ut efter fikat, om tiden vill så att säga. Kanske har en liten spa-förmiddag senare för att göra en liten uppfräshning innan midsommar. & Nej, jag har inte bestämt angående den dagen mig ännu...


Nivå onsdags, Louise, Helle och Becka

Nöjd och gla


...DATUM: 2009-06-14 | TID: 23:03:17

Är mycket nöjd med min dag! Jag har fyndat ordentligt och dessutom lagt upp massor av plagg på tradera, oanvänt till gamla favoriter. Min nya plan var ju att spara pengar men eftersom det inte går så bra så kan man ju se till att inte gå minus i alla fall? Vi åkte ut till torslanda för att hälsa på syster, Kim och Scott men stannade vid en affär som sålde Odd Molly och flera andra märkeskläder på realisation så att säga, nice. Hittade inget Odd dock men lite annat smått och gott basic saker.

Ikväll har jag bara haft en skön kväll med cia, gått promenad, köpt lite godis, kollat sex and the city och pratat... Det sitter väl aldrig fel. Nu tänkte jag ta över tvn när päronen ska dra sig tillbaka, koka te och kolla på en film. Så skönt att vara ensam uppe tycker jag!


So Long


Dilemma


...DATUM: 2009-06-13 | TID: 16:24:24
Tog hem en väldigt fin Odd Molly tavla från jobbet idag och dekorerade rummet lite, snyggt till vit vägg...

Kan det inte bara börja åska nu?! Det har ju hängt i luften så länge och mitt huvud sprängs! Det är bara att ta tabeltt efter tablett. Idag ska jag äta middag med pappa & familj, myspys, man träffas alldeles för sällan nu för tiden. Dagarna bara går och man är helt inne i rutinerna! (Jag som ändå hatar rutiener mer än något annat) Igår fick jag gosat lite med Scott i alla fall, det kan man aldrig göra för mycket... Han är bara för go den lilla gosen!

Jag måste säga att jag har en väldig ångest för midsommar... Ska jag vara med mina kära vänner eller min stora släkt i lysekil? Hade det inte vart för att min kära morbror kommer hem från USA så hade det nog inte vart så svårt att välja... Båda innebär ju roliga saker men väldigt olika liksom, vi får väl se. Jag menar det är ju alltid skoj att träffa all släkt och prata med dem lite, festa till det och åka massa båt, äta god mat och njuta av att vara på den vackraste och tryggaste platsen jag vet. Däremot är det givetvis väääldigt roligt att fira med mina tjejer... Det blir nog så.

Nu är jag ledig tills onsdag i alla fall så det är superskönt! Jag kan fortfarande inte slappna av och bara njut av lov utan tror hela tiden att jag måste plugga, jobba eller träna men det måste jag inte, jihooo.


Förra midsommar i Lysekil med my lovelies

No rush...


...DATUM: 2009-06-12 | TID: 22:32:22

Jag vet att det är onödigt att sitta och kolla på lägenhet i nuläget men jag är så himla laddad på att flytta hemifrån... Det brukar alltid kännas lite konstigt när man tänker på att inte bo hemma, men jag tycker nog inte det just nu utan känner mig redo.

Idag syndade jag lite mot mitt löfte... Jag skulle ju lägga undan pengar och inte ta hem plagg från jobbet (dumt löfte med tanke på att alla plagg är hur snygga som helst...) men idag tog jag hem en supersöt Odd molly kjol som passar till mitt linne men också till annat. Supersnygg!!
fullsize

Nu ska jag gå och äta lite av våra nya goda musli... So Long


Vakna!


...DATUM: 2009-06-12 | TID: 14:57:30

Jag  får sluta upp med alla dessa mardömmar!
Idag vaknade jag helt svettig och tom efter att ha drömt min värsta mardröm någonsin... Inte för att den var så hemsk men så verklig. Jag blev hur som helst kidnappad av ett gäng terrorister som satte mig i ett hus med andra offer, de sa inte vad de skulle göra utan gick bara omkring och hotades med pistoler. Jag försökte fly flera gånger men det är ju lite svårt att röra sig i drömmar som ni vet så därför hann de ikapp mig varje gång och släpade tillbaka mig. Jag vet att jag gick in på toaletten och tittade mig i spegeln "är detta en dröm?" tänkte jag. "Nej, det kan det inte vara, då hade jag inte vart här så länge och allt hade inte vart så detaljerat" Då gick jag ut och tog risken med att ringa mina föräldrar från mobilen, jag kom fram och berättade. De brydde sig inte? Efter det vaknade jag och låg och tänkte en stund - vad sjuttan betydde den drömmen? Kanske var det för att jag hade kollat på Big Brother samma kväll? ...


Igår när jag la mig i soffan och zappade runt lite så stannade jag faktiskt på halv 8 hos mig istället för någon annan reality show som jag säkert skulle stannat på annars, det kändes bra faktiskt. Jag har blivit riktigt laddad på att flytta hemifrån så jag har öppnat ett sparkonto där jag ska spara lite pengar tänkte jag, vi får väl se hur det går!

Nu ska jag ner och jobba sen kommer syster och Scott på besök och ska sova över, hur mysigt som helst!

So Long


Ge mig gottis!


...DATUM: 2009-06-11 | TID: 21:21:16
Varför har vi aldrig något gott hemma när man vill ha det? Jag blir galen, det slutade med att jag sitter och äter frusna hallon och dricker massor av te.... Suck...

Nu har jobbandet i alla fall dratt igång och jag jobbar för fullt! Det känns väldigt skönt att göra den lilla rushen nu så kan man slappna av senare. När jag jobbat fram tills onsdag blir det att slinga håret och sedan åka upp till lysekil med min kära morbror från Phoenix bland annat. Han är verkligen någon att se upp till min morbror, helt outständing!

Gårdagen bjöd på massa skoj, hemma hos Becka satt vi och åt ost och kex med våra boxar och pratade som bara tjejer kan. Det är inte ofta vi sitter ned och pratar allihopa så det var verkligen mysigt! Sen blev det utgång så dfet stod härliga till, efter detta delade vi svarttaxi och sen stapplade jag hem. Tänk vad man vågar när man är påverkad? Jag hade aldrig vågat gå hem själv mitt i natten om förhållandet såg annorlunda ut, yeye, det har ju gått bra hittils.

Nu måste jag skriva havsrapport och göra smoothie, det är ju bra när man är sugen på något!


Japp, morbror i SWE hooden :)

Kram Kram

Jag har fått sommarlov, för det är väl sommar?


...DATUM: 2009-06-10 | TID: 13:55:01
Nu ska jag snart iväg och jobba min första gång på Anna H, det ska bli superkul! Jag älskar att jobba med kläder och människor! Tänk att man har fått sommarlov nu? Det är helt sjukt?! Varför är jag inte glad och lycklig som alla andra avslutningar? Vädret antar jag... Detta är ändå min sista skolavslutning och mitt sista sommarlov, om jag inte går i mormor och mammas spår och blir lärare - men det skulle jag inte tro... No offence men det är nog inget för mig.

Det är faktiskt inte ofta som jag har en så oplanerad sommar framför mig men det blir väl bättre när jag fått reda på hur mycket jag jobbar.. Det skulle verkligen vara roligt att gå någon teaterkurs eller så. Var inne och kollade på ASU university of arizona och de verkade ha en grym teater/film linje.. Skulle verkligen vara något att gå där!

Ikväll blir det avslutning hos Beckis och utgång, men först - Anna H.


Kram Kram

Må Gott


...DATUM: 2009-06-10 | TID: 13:41:57
Ja, nu närmar sig sommaren och bikini vilket får väldigt många att släpa sig iväg till träningar eller gå en extra promenad. Jag har märkt en sak vad gäller träning dock, det går väldigt lätt för långt, tyvärr...

När man börjar träna är det i början bara själva grejen att man tar sig iväg och gör något bra som spelar roll, hur effektivt det är kanske inte är det viktigaste just då utan en liten runda längs kvarteret räcker för många. När det sedan börjar visa resultat vill man ha mer, det är så man fungerar, man börjar kanske byta ut matvanorna lite för att få extra resultat och kanske tränar lite mer. Eftersom att träning inte bara ger muskler och motion utan också lycka och koncentrationsförmåga blir det lätt att man kan bli lite beroende av att röra på sig, vilket är kanon. Vad som är farligt är att man kanske inte nöjer sig med att byta till fullkorns pasta eller mörk choklad på lördags kvällarna utan man kanske börjar ta bort mer och mer som man borde ha i sig när man tränar så hårt. Detta tar inte bara skada på Din kropp utan även på Dig själv! Tänk att vara så duktig och träna, eller helt enkelt bara leva ett liv, utan att unna sig ordentlig mat eller lite choklad då och då? Man måste vara snäll mot sig själv, detta skriver jag av egen erfarenhet eftersom jag nu lyckats hitta en balans mellan träning och mat. Självklart ska man inte äta onyttigt om man inte vill det men att äta gott och unna sig en glass ibland är inte mer än rätt, skulle jag tacka nej till en glass bara för att jag vet att jag skulle få ångest - skulle jag bli rädd och ledsen på mig själv. Jag säger bara; Må Gott!


För mycket slö-tid? Onej...


...DATUM: 2009-06-09 | TID: 18:50:48
Jag kan väl inte säga att jag har så jättemycket tid över just nu, så sjut stressad!

Eller alltså... Okej då, jag har en väldans massa tid över till att pilla med mina naglar och bara gosa i soffan! Det är väl inget fel med det? Jag har nog aldrig vart så utvilad inför ett sommarlov förut... Sitter och kollar på teaterkurser under sommaren, är sugen på att gå någon intensivkurs synd bara att allt är i sthlm...


Inte så pjåkigt va?

Ett tips om man vill ha smala linjer eller kanske små prickar är att använda tandpetare och doppa i lacket för att sedan måla försiktigt på nageln...

Vad an detta nu då?


...DATUM: 2009-06-09 | TID: 15:13:44

Usch, jag vet inte riktigt vad som är med mig just nu... Jag har bara vart så himla deppig de senaste dagarna? Haft världens sämsta självförtroende, inte kunnat tänka frammåt riktigt utan att få ångest för någonting, jag som alltid brukat tycka att framtiden är så ljus... Allt känns bara tyngre än vanligt och jag känner aldrig för att göra någonting, jag saknar den där känslan man kan få ibland när man bara helt plötsligt känner för starkt för att göra någonting och blir glad när man gör det, men nej. Är det vädret? Jag vet inte men nu ska jag nog sova lite, det är skönt för då behöver man inte tänka på någonting...

So Long


Obegränsad är bra!


...DATUM: 2009-06-08 | TID: 16:57:16
Nu jäklar ska jag börja köra bil och sträva efter ett körkort runt den 29 september... Jag är verkligen en sådan människa som hatar att vara begränsad och att ha körkort är verkligen bra då! Jag körde idag och det gick bättre än väntat med tanke på det långa uppehållet det trots allt har vart.

Jag måste säga att jag är oerhört arg på vädret - vi ska ju ha sommarväder nu? Är det såhär det ska vara i 10 veckor så vet jag inte vad jag gör. Jo, emigrerar. Appropå det så ska vi kolla på en lågenhet i Eriksberg imorgon det ska bli mycket trevligt, där skulle jag absolut kunna bo! Bara jag får ett eget rum så är jag up for anything.


Det finns en gräns - passera inte den.


...DATUM: 2009-06-08 | TID: 14:06:11
Så frustrerande det är med killar som verkligen inte fattar när det är dags att lägga ner och försvinna! När jag tänker efter så har jag en hel del minnen från odrägliga killar faktiskt... Jag kommer speciellt ihåg i sommras när jag satt och väntade på mina tjejer som skulle komma med bussen. Där satt jag ensam på en liten bänk i solskenet då en kille kommer fram "tjena bruden, lugn bara, jag hämtar upp Dig om en stund så ska vi ha lite kul..." Snacka om att bli överraskad? Jag gick rätt snabbt därifrån kan jag ju säga, vad tror vissa egentligen? Har det att göra med hur jag ser ut? Kan en blond tjej i midsommarklänning inte få sitta ifred utan att någon ska "plocka upp mig"? 

Jag träffade, eller rättaresagt råkade ut för en annan kille i Lördags - som verkligen inte fattade att det var dags att gå.

Jag satt och väntade på Pauline som pratade i telefon en bit bort då han såg sin chans att ragga upp en ensam tjej. Vi pratar inte om en ung härlig kille utan en man. Jag visade redan från första början inget som helst intresse och blev mer och mer obekväm i hans närgångna rörelser, han skulle liksom smeka min arm och krama om mig samtidigt som han pratade om något jag inte lyssnade till. Tillslut frågade han hur gammal jag var och då sa jag att jag ska fylla 18 om ett par månader för att han skulle gå därifrån, det var ju ingen mening att ljuga om att man var äldre eftersom han kanske skulle bli äcklad och gå om jag var ärlig. Han var ju inte i nätheten av att vara 18 själv, det såg man tyfligt. Tror ni att han gick? Nej, han började pilla mig i håret istället och sa att jag var det sötaste han sett. Jag frågade tillslut hur gammal han var och han svarade 28... Då reste jag mig upp och tänkte gå men han höll fast och sa att vi skulle dansa, nej tack svarade jag och försöke mig på att gå igen. Då log han och sa; Okej, vi får väl dansa senare då, men du jag skulle vilja träffa dig igen, får jag det? Jag skulle kunna sagt nej aldrig och sedan stått och förklarat varför men det kändes lättare att bara svara; visst. Ta hans telefon och slå in ett påhittat nummer och gå. Att man inte kan få sitta ifred och vänta på sin vän utan att behöva göra en scen av det. Kanske överreagerar jag lite, det hade ju definitivt vart annorlunda om han vart ung och snygg men jag menar vad tänkte han? 28 år? Nej tack.

Det handlar inte om att man inte ska ragga eller vara trevlig - man ska bara veta vart gränsen går för att undkomma att det blir något dåligt av det istället för något bra... Inte sant?

Variation "dagen efter"


...DATUM: 2009-06-07 | TID: 21:12:36
Jag ska aldrig mera påstå att det är överskattat med promenader för det är faktiskt det sista det är, speciellt på söndagar. Gårkvällen bjöd på lite mer festligheter än vad jag väntat från början så det var väldigt lyckat! Allt från att kolla på matchen med massa galna grabbar, till vallgatan och träffa efterlängtade killkompisar, limousine runt göteborg med skumpa och sist men inte minst utgång för min del med Hellis syster och hennes kompisar - lite ovanlig kväll måste jag säga men oj vad roligt vi hade.

Jag har kommit på att mina "bakisdagar" är väldigt olika, eller jag varierar mellan två typer. Antingen är jag helt slut hela dagen och ligger i sängen eller soffan framför sex and the city. Äter massa onyttigt, stökar ner och har ingen förmåga att varken träna, plugga eller träffa männsikor.

Eller
; så går jag upp tidigt och äter massa god frukost, duschar och fixar mig. Går ut och motionerar eller tränar på pass, städar rummet kliniskt rent, ringer runt till alla vänner och är supersocial om att prata om gårdagen eller bara allmänt prat om livet. Jag pluggar, pluggar och pluggar, bloggar och skickar viktiga mail som jag annars alltid glömmer.

Vilken är bäst? Jag måste ändå säga att jag oftast håller mig till nummer två härligt nog, men ibland kommer dessa jobbiga dagar då man bara inte orkar. Idag hade jag en härlig dag och fick massor gjort, jag får liksom lite dåligt samvete annars... Ibland skulle det vara skönt att bara slappna av litegrann och inte stessa upp mig om att få så mycket gjort den dagen då man kanske minst orkar, men men sånn är jag!

Nu ska jag testa det andra svindyra te som mamma inhandlat med smak av röda bär, det är grönt och lugnande inför kvällen tydligen. Säkert bra, hoppas på det i alla fall... Må Gott


Kram Kram

Relax - take it easy


...DATUM: 2009-06-06 | TID: 17:11:08
Jag förstår verkligen inte vitsen med att vi stackare som inte tog studenten ska gå en vecka extra i skolan när de andra sprungit ut? Det känns verkligen som att sommarlovet är här - vilket faktiskt blir det sista.... Konstigt men spännande.

Jag blir så stressad varje gång jag ser en äldre människa och nu vet jag varför, jag vill hinna med på tok för mycket saker innan det är min tur att brya lårbenet. Kanske vill jag för mycket med mitt lilla liv, jag menar varför ska det gå ut på att hinna med så mycket som möjligt? Varför kan man inte bara hitta en plats eller ett sätt att leva på och göra det så gott som det går och vara lycklig med det, istället för att stressa runt? Det blir väl så tillslut antar jag men jag kan störa mig lite på att jag är så rastlös hela tiden, jag vill verkligen hinna med på tok för mycket kan jag känna ibland, fast vissa dagar känns det som att det kanske inte är så tokigt att hitta en stabilitet i livet och leva så ett tag, eller? Det kanske inte är så tokigt att gå i skolan ett år till med tanke på hur virrig jag är.

Ikväll blir det sportbar och härliga vänner! Trevlig nationaldag folks!

Lycka, trötthet och god mat.


...DATUM: 2009-06-04 | TID: 19:57:25
Studenten är verkligen en väldigt väldigt speciell dag för de som springer ut - men också för de som tittar på. Jag fick rysningar genom hela kroppen när jag såg alla lyckliga studenter dansa på scenen till musik. Jag som tycker att det är så mysigt att träffa släkten fick bekanta mig med flera olika släkter till mina vänner, vilket var väldigt trevligt. Resten av kvällen är lite luddig måste jag erkänna men jag hade väldigt roligt, det vet jag säkert. Fötterna har nog aldrig haft såhär ont så dansade det gjorde jag definitivt.

Jag vet inte riktigt varför jag ens satte klockan imorse och speciellt inte på klockan 7 när jag var hemma halv 5... Jag kommer inte ens ihåg att den ringde men det gjorde den och jag stängde nog av den snabbt!

Det känns som att jag har vart hemma lite för mycket denna veckan eftersom jag trots allt var i Paris förra veckan, men det känns liksom som att jag har fått sommarlov redan. Dumt nog. Nu ska jag faktiskt börja ta tag i det sista på allvar!

Idag lagade jag middag till min familj, det blev överraskande bra måste jag säga! Kyckligspett, parmaskinka, ruccula, valnötter, mozarella m.m... mumms.... Nu ska jag dricka en kopp av mammas nyinköpta te för 150 kronor med smak av Champange och Jordgubbar.

Stick to it


...DATUM: 2009-06-03 | TID: 10:24:21
Män uppfann elden, men kvinnor lärde sig hur man leker med den...

Tänk på det lite så kommer en hel del saker att förklara sig vill jag lova, det stämmer väldigt bra inpå alla sorters relationer för det är faktiskt bara så enkelt som att kvinnor alltid vill utmana det vi får, vi kan aldrig bara nöja oss med vad vi fått. Jag menar, tänk om?...


Onsdag


...DATUM: 2009-06-03 | TID: 10:15:40
  • Min dag;

    - Kolla ett avsnitt sex and the city i sängen
    - Gå ut och gå en sväng med min nya spellista
    - Göra smoothie och massvis med kaffe för att orka dagen
    - Köpa den sista studentpresenten
    - Fixa mig för dagen
    - Utspring Lerums Gymnasium
    - Studensskivor
    - Studentfest

Sen är det absolut natti natti för min del...


Tänk om man hade en hatt.


...DATUM: 2009-06-02 | TID: 22:30:14
Jag kan faktiskt inte riktigt beskriva i ord hur jag känner just nu för jag kan inte riktigt sätta fingret på det själv men avundsjuk, det är jag. Värre blir det imorgon när alla vita hattar kommer skingras omkring mig. Visst är det bara ett år kvar men jag känner mig så redo och full av ideér att sätta igång med nu, istället för att gå i skolan! Jag har flera drömmar som ligger och väntar, kanske kommer jag aldrig att uppfylla någon men det känns skönt att ha lite backup...

Stockholm: Fixa lägenhet och plugga teater eller jobba med något ett tag för att sedan plugga. Vår kära huvudstad är ju nära men ändå bort så att säga. Bort vill jag ju men det är kanske ändå skönt att bo kvar i Sverige?
USA Phoenix: Plugga på ASU University Of Arizona - Teater såklart! Mm, drömmen om USA har alltid funnits lite eftersom min morbror flyttade dit för 15 år sedan och man får endel inside information om hur roligt de har i universitetsstäder som ASU...
Paris: Ja, kanske åker jag dit lite och lär mig massa franska och jobbar innan jag pluggar? Mitt besök sist gav endel tankar måste jag säga, för att inte tala om hur mycket jag utvecklades språkmessigt under 3 dagar...

WHO KNOWS? Ingen och det kommer dröja innan vi får reda på det, vad jag vet säkert är att jag alltid kommer att följa mitt hjärta vilken väg det än leder, därför vet jag inte om dessa drömmar är någonting som kommer att bli av eller om de bara är sköna att ha just nu.

Happy Face


...DATUM: 2009-06-02 | TID: 16:24:06
Vilken lycka! Jag har fått sommarjobb på Anna H i alingsås, eller numera called My Fashion, Yei! Vilka möljigheter som öppnar sig när man har pengar, det är inte klokt! Man kan resa runt, spara tills man går ut skolan eller åka runt i sverige på olika castings som man inte hade haft råd med annars...

En annan lite rolig nyhet är att jag kanske ska flytta in till stan, Linnéstaden. Där öppnar sig också en hel del möjligheter.... Att bara gå ner och fika eller köpa någonting att ha på sig en fredagkväll när garderoben plötsligt inte passar längre. Nej, men att bo inne bland folk och liv är någonting för mig, jag gillar att ha det livat omkring mig! 

Imorgon är det ju dessutom studentdags så då blir det liv i stugan vill jag lova, inte här då förståss... Jag ska hem till Majsan och Martin sen blire förfest och utgång, kul med prov på torsdag.

Gud vad mycket roligt som händer i mitt lilla liv just nu, härligt härligt.


Jepp, här skulle jag kunna bo...

Zzz


...DATUM: 2009-06-01 | TID: 21:19:03

Gud vad trött jag är fortfarande... Naturunskap gör mig inte mycket piggare heller. Jag var så trött i morse att jag blev illamående och gick och la mig igen, jag kommer knappt ihåg att jag var uppe men det var jag och duschade gjorde jag med! När jag sedan vaknade några timmar senare mådde jag bättre och kunde vakna till lite. Ingen skola därför. Barnvakt till Morris var jag dock och det var lika mysigt som vanligt. Han var lite sjuk så vi kunde bara ligga och gosa hela dagen med massa mysiga barnfilmer och te/välling, så himla mysigt.

Hade jag inte haft en ny rosa sport bh som väntade så hade jag nog aldrig tränat, men nu hade jag ju det så det var bara att åka iväg! Tur var väl det för vi hade nya steg idag som var superkul, massa dans och skoj! Då blir man glad.

Nu ska jag skriva en havsrapport och kolla på sex and the city, hoppade av musikalen med, det blir för stressigt med skolan... men jag letar nya projekt hela tiden så det kommer säkert något skoj när tiden är inne! Kanske går på en casting för huvudroll i novellfilm imorgon om jag orkar, vi får se...

Kram Kram


A tout a l'heures


...DATUM: 2009-06-01 | TID: 21:11:56
Nu var det ett väldans tag sedan men här är jag, tillbaka från Paris! Vilken otrolig resa... 22 timmars bussresa fram och tillbaka var det verkligen värt. För att sammanfatta alltihopa kan jag väl säga: gå, gå och gå. Ja, så mycket har jag inte gått på länge fast jag satt ju en del också kan man ju säga så det jämnar väl ut sig.

Vi åkte i alla fall och besökte alla sevärdigheter i Paris och fikade givetvis en massor. Jag vet inte hur många caffe det blev under de dagarna och jag vill inte veta heller... Med tanke på att vi bodde vid starbucks coffe så... anyway vad som är så konstigt när man reser runt och kollar så intensivt på allt är att man aldrig riktigt hinner stanna upp och verkligen njuta av vad man ser. Det var som min vän Mathilda sa; Herregud nu har vi precis sett Eiffeltornet! Det har jag velat se hela livet och nu har vi sett det och är redan påväg där ifrån? Ja så kändes det hela tiden men det var verkligen coolt att se allting live. Jag blir så himla kulturell när jag är i sådan miljö så jag var tvungen att teckna hela bussresan hem... Mina nya klänningar kom givetvis också till användning i huvudstaden av mode, det var verkligen 100 gånger roligare att strutta omkring i klänning och klackar där än i Göteborg, jag är inte ens ett så stort fan av klackar här hemma men jag hade klackar hela hela resan faktiskt. Knepigt.

Så för att sammanfatta mina dagar så har jag; fikat, shoppat och turistat runt till alla Paris stoldtheter! Helt okej sysselsättning måste jag erkänna people. Min franska utvecklades otroligt och jag kände faktiskt att jag lätt skulle kunna klara mig där själv med min franska, kul kul! Jag vill och ska tillbaka till Paris, det är ett som är säkert. A tout a l'heures!
 
Kram Kram