Nej tack rutiner.


...DATUM: 2008-12-31 | TID: 12:05:21
Jag kom på en sak igår.. Jag hatar rutiner. Många kan inte leva utan dem, min storebror tex, älskar dem. Han måste äta tacos varje fredag, han älskar jobb som han kan gå till varje dag och göra samma saker och han bor stenhårt varannnanhelg och varannanvecka här hos min mamma. Hjäääälp?! Jag skulle aldrig klara det... bara att vakna varje dag i sverige är jobbigt för mig. Alltså att ha bott här i snart 20 år av mitt liv, blir ju till en rutin. Att ha ett jobb som man måste göra exakt samma sak varje dag skulle aldrig aldrig funka. Att gå till skolan varje dag och göra allting efter ett schema är också tråkigt men det måste man ju såklart, många tycker ju att det är skönt att ha det bestämt och klart för sig. Jag vill inte göra saker bara för att jag måste om jag kan välja. Att sova, gå i skolan och äta vissa tider måste man ju såklart, men för mig hade det inte gjort någonting om jag en dag hade ett annat schema eller åt på en annan tid. Jag har också märkt att jag har ångest för att skolveckorna ska komma igång för det betyder jobb på måndag och tisdag, jag älskar mitt jobb men det är jobbigt att ha måndag och tisdag borta varje vecka. Att inte kunna ta vilka dagar man vill. Jag är knäpp! Det kanske är för att jag är ett skilsmässobarn som jag känner så, eftersom att jag är van vid att flänga runt och ha olika förutsättningar och liv varannan vecka, jag vet inte. Jag tänker iaf inte låta några rutiner styra mig eller mitt liv. Inte alla i alla fall... :)

Nu har jag precis ätit frukost, alltid två mackor och yoghurt annars blir jag inte mätt! Nu kanske jag ska ta en promenad med mammsen. Efter det sätter det igång med förberedelser och skönhetsprylar! Frida och hellie kommer hit och ska göra sig i ordning med mig :) Bilder kommer.

Gott Nytt år till allihopa!


Farlig hobby


...DATUM: 2008-12-30 | TID: 20:32:17
ASOS Lace Appliqué  Dress



Jag sitter här och internetshoppar.. Dessa fina klänningar finns på Nelly och Asos. Jag har kommit på mig själv att jag älskar att nätshoppa, det är så skönt och spännande, för man vet ju inte riktigt hur de ser ut eller sitter förrän man fått hem dem.. Inte kostar det någonting heller, om man inte behåller det alltså, fast om man shoppar från asos eller liknande är det ju frakt och annat, men från svenska företag är det ju ingen kostnad! Hur som helst är det nog en farlig hobby.. men men. Klänningen som Frida sydde upp blev jätte bra, nu längtar jag jättemycket till att jag ska få ha på mig den!

Kram Kram

Tack Frida!


...DATUM: 2008-12-30 | TID: 17:31:22

Här sitter jag i min säng och bloggar medan min kära vän syr upp min klänning.. visst har jag det bra? Jag tror att Frida vet med sig hur resultatet hade blivit om jag gjort det själv och hon ska ju trots allt vistas med mig en hel kväll, så hon kände väl att det var lika bra att hon styrde upp det! Det blev iaf en lila klänning som jag velat, med en liten rosett under bysten, lite lång dock så nu ryker 20 cm..
Imorgon blir det iaf middag hos Emma först, med lite blandade tjejer och efter det hittar vi på något kul såklart! Vi är inte riktigt bestämda på vad vi gör, det finns prat om lite olika ställen. Så det blir nog jätte roligt :)
Jag och helle bestämde oss för att åka in till panduro och köpa nitar och strass så vi kan tillverka egna små väskor och annat. Vi har insett att vi har lite samma stil just nu, mycket fransar lite nitar och så. Jag gillar väldigt mycket olika stilar i och försig, jag är väldigt mycket för stilrent också just nu, en enkel tunika i någon naturfärg och snygga smycken till. Gosiga halsdukar är också något som sitter högt upp på listan!
Nu ska jag krama om min underbara vän ordentligt som tack för hjälpen!
Ha en bra kväll,

Kram Kram


Shopping


...DATUM: 2008-12-29 | TID: 20:47:39
Herregud... man blir allt bra trött av att gå runt på stan i 7 timmar när det är rea... Jag helle, hennes goa bror och Frida tog oss en heldag med shopping. Jag hittade allt lite fynd! Nyårsklänning, jätte snygga skor från zara, en vid vacker tunika från gina och lite andra småsaker. Jag glömde mitt kontokort hemma dock, så jag hade bara mina pengar som jag fick för att lämna tillbaka mina lexington byxor! Det var la tur att jag höll mig till det kanske.. :) Inga mer kläder har jag ju bestämt..

Idag ska jag mysa med hellie och kolla film! Det ska bli så mysigt så. Vi har precis färgat hennes hår brunt, så nu återstår det att se :) Jag hoppas att jag lyckades...

Kram Kram

Filmkväll?


...DATUM: 2008-12-28 | TID: 15:43:09
Hej läsare :) Nu ligger jag här igen i min soffa med min dator, en stor te kopp med blackurrant smak och kollar på jönssonligan. Är det bara jag som tycker att det går jättemånga mysiga filmer nu i dagarna? Det finns nästan inget bättre än att ligga i soffan med te och kolla på gamla filmer, romantiska, spännande eller bara mysiga.  

Igår hade jag och min älskade vän hellie bestämt att vi skulle mysa med våra killkompisar på vallgatan, bara film och mys, men nej, så blev inte fallet. Vi festade allt till det och hade skoj sedan gick vi till ett ställe på vasagatan. Jätterolig kväll men det blev väl inte riktigt som planerat ;) Bilder kommer.

Nu måste jag laga lite mat till min hungriga familj, då blir min älskade mamma glad. Det blir nog en enkel rätt, ungsbakad falukorv med mos skulle jag tro! Muumms...

Idag blir det bara en massor av sex and the city med massor av te...

Ha en mysig söndag.

Kram Kram

Been there done that.


...DATUM: 2008-12-27 | TID: 13:05:18
Jag sitter här och tänker på framtiden.. eller rättaresagt på att det som alltid ha vart framtiden nu har blivit passerat. När jag var liten och badade på vattenpalatset såg jag alltid upp till de tjejer som jobbade där, med barnkalas osv. Nu har jag vart den tjejen. Jag kommer så väl ihåg när en liten tjej tittade på mig när vi passerade varandra i trappan, då kände jag mig så gammal och stor.
Jag hade dansuppvisningar på Dergårdsteatern på mitt nuvarande gymnasium, när vi sprang omkring och lekte i alla lokaler tänkte jag alltid: När jag går här, då är jag stor. Den tanken har jag aldrig glömt.
Tiden går fort och det är snart dags att flyga ut ur sitt bo och klara sig själv. Jag längtar men det känns ändå lite skumt. Vad jag har lärt mig är iaf att alltid blicka frammåt och inte bakåt. Minnen kan man ju bara ta fram om man blickar bakåt, men det är inte den sorten jag syftar på. Jag syftar på att man absolut inte får tänka tillbaka i tiden och sakna tiden som var då. Jag menar den kommer aldig tillbaka, så varför gräma sig över det? Varför inte bara blicka framåt och drömma? Det gör jag.
Min dröm är att få gå på universitetet i Phoenix, Arizona. Jag vill bo hos min morbror och hans flickvän Natasha. Det blir nog en linje som har med marknadsföring att göra, eftersom jag vill hålla på med reklam och liknande. Vem vet vad man kommer att jobba som eller vart jag kommer att bo? Tanken att bo kvar i Lerum forever är gör mig panikslagen, det kommer jag nog inte att göra.. Jag är bara inte den typen. Som jag tidigare sagt, dröm och blicka framåt! Du behöver inte leva som alla andra lever, lev så som du vill och gör vad du vill.

ASU - Arizona State University:




Kram Kram

Juldagen och annandagen


...DATUM: 2008-12-27 | TID: 12:30:43
Nu har jag halkat efter lite i dagarna pga dåligt internet. Juldagen var väldigt lyckad :) Vi åkte hem till alla vänner på vallgatan och förfestade, eller rättaresagt så förfestade vi inte för det blev aldrig någon utgång, vi stannade där och hade roligt med alla goingar hela kvällen!
Dagen efter, igår, fyllde mammsen år så det firades med god middag och tårta :) Hellie var också med och firade, så trötta som vi var har vi inte vart på länge, vi vaknade klockan 10 somnade om efter ett tag och sov till 3... Men det är ju lov!
Så vi gosade hela dagen, kollade gamla Paradise Hotell avsnitt åt godis.
Jag hade köpt en jättefin grön gosig halsduk till mamma som jag antagligen kommer att sno ofta... Från H&M 129:-.
Idag är det lördag trots att det känns som måndag. Jag kanske träffar Helle även idag, vi får väl se vad som händer. Så länge det är lov kan man bara ta varje dag som den kommer och göra vad man känner för. Det rycker lite i mig att åka in och kolla rean, men det blir nog ingenting av med det idag.. Måndag smäller det! Jag har iof bestämt mig för att inte köpa mer kläder innan jag har haft på mig allt i min garderob.. men det finns ju annat man kan köpa än kläder!

Kram Kram

Min jul


...DATUM: 2008-12-26 | TID: 17:24:47
Jag säger bara en sak. Min släkt är galen, men rolig. Gårdagen började lugnt, med lite julmys framför granen med gröt och familjen. Lite julklappsutdelning och förberedelser. Jag fick väl allt som stod på önskelistan, så den biten var mycket lyckad! Mössan, boxen, klänningen, parfymer, krämer, pengar, sminkväska, bok, guldtoppen och ett par bakis brustabeltter av brosan. När min bror klätt ut sig till en lite annorunda tomte och haft en rätt så interessant julklappsutdelning spårade det en aning... Det var väl lite senare på kvällen, när vi bestämde oss för att spela spel som det egentligen gick snett.. Vi borde veta bättre vid det här laget än att ge oss in på den biten. Första spelet resulterade i att min bror kastade presentpapper i huvudet på Lasse, mamma satt och gapade påhittade regler och spelade för sig själv, Niklas fick ett skrattanfall (de går aldrig över) och resten tjatade över vilka kort som var vilka medan Fia försöker få tag på någons hand att trycka mot sin magen. Oturlignog stod det fel på de rätta svaren bakom ett kort.. Ni kan ju bara tänka er vilken fruktansvärd diskussion detta blev. Vart var de rätta svaren? När de rätta svaren sedan kom fram, vart var de rätta frågorna? Alla skriker åt alla...
Min lillebror hade nu fattat läget och hämtade pictionary, vilket är värre. Det har vi aldrig kunnat spela utan bråk. Det gjorde vi inte nu heller. Att spela tjejerna mot killarna var dumt... Det slutade (efter mycket fuskande) med att killarna stod upp och bildade en egen hejarklack, Fia skrek och mamma skrek som galningar att de skulle lugna sig. Vi tjejer orkar inte bry oss längre utan spelar och målar utan att killarna är beredda, ännu mer skrik och gap. Det spelade tillslut ingen roll om vi listade ut ordet först, för vi hördes inte. När vi skrämt iväg två gäster att åka hem, slutade vi att spela. Det är väl ungefär vid den här tiden som brottningen sätter igång. Benke och mina bröder skulle som vanligt riva huset. De ramlade och sprang runt i hela huset. När klockan blivit kvart i fyra tröttnade dem och gick och lade sig. Benke tuppade av i fotöljen.. Men jag hade en väldigt rolig dag, och skrattade mer än någonsin åt min goa släkt! :)


Min fina gran

Min tokiga bror

Julstädning


...DATUM: 2008-12-23 | TID: 13:13:32
Då var det dan före dan. Idag ska jag hem till Frida och kolla på film, det blev ju aldrig någonting igår. Känns sjukt att det är julafton imorgon? Det går så fort! Fortsätter det i denna takten sitter vi snart på flygplatsen på väg till Magaluf, hihi.
Vi hade som sagt julklapps utdelning igår, jag och tjejerna, jag fick ett sött doftljus och en god handkräm :) Så fint. Vi gästades även av goingarna, Daniel och Calle. Lyssnade på gammal go musik och planerade torsdagen! Sen sov jag hemma hos min älskling Hellie, lika mysigt som alltid ;)


Hellie och jag

Måste även julstäda lite idag.. damsuga och plocka undan, gästerna kommer väl inte att hänga på mitt rum men det finns en dag om året som man städar ihjäl sig, idag. Det är väl lika bra att ha en sånn dag? :)

Fudge


...DATUM: 2008-12-22 | TID: 18:58:12
Jag älskar fudge, muummms... Jag och Hellie har smaskat i oss massa goingar. Vi har kommit hem från Liseberg nu, och ska äta mat och byta presenter, mys :) Synd att det är så mycket folk, det som är så fint pyntat och mysigt, det förstör liskom lite med trängseln...
Kanske hittar vi på någonting efter det? Vem vet?

Kram Kram

Måndag


...DATUM: 2008-12-22 | TID: 12:00:52

Idag ska jag göra massor av roliga saker. Först ska jag ta bussen till min vän Frida och kolla på film med henne. Mamma Mia kanske? Den kan man aldrig se för många gånger.
Ikväll ska vi träffa alla tjejerna för att byta julklappar och sen bär det av till Liseberg med allihopa :) Jag har faktiskt inte vart där i år ännu, så det blir mysigt. Man måste ju köpa lite julgodis med, det är ju det bästa  ;).
Nu börjar julen verkligen närma sig, jag längtar! Det ska bli så kul att träffa alla mina goa släktingar.
Nu ska jag städa och hoppa in i en dusch!

Have a nice day

Kram Kram


God natt


...DATUM: 2008-12-22 | TID: 00:09:35

Hon är min Gud.

Glasskväll


...DATUM: 2008-12-21 | TID: 19:14:14
God kväll!
Här sitter jag full med glass i magen :) Min vän Martina har kommit hem från London så jag och Cicci är här och hälsar på och äter upp hennes godsaker! Det blev ingen myskväll med mammsen, men det får vi ta en annan dag, en mysig middag blev det ialla fall. Nu är jag jätte  sugen på morötter och gurkdipp! Kanske ska ta en sväng till servett? Ikväll blir det ju som sagt bara mys, någon utav filmerna som jag nämnde.

                                                                           

Ha en grym kväll allihopa.

Lillebror då...


...DATUM: 2008-12-21 | TID: 13:17:35

Oja,  det kom allt lite folk till Vallgatan igår! Sicken kväll det blev :)!
Nu sitter jag här och längtar tills ikväll, för det får man när man har lov, då måste man inte ta vara på varje ledig sekund.. Ikväll ska jag och mamma till damernasafton och sedan kolla på en film. Frågan är vilken; Reine och Mimmi i fjällen, Hearbreak Hotell eller en någon som hette Inside. Vi får väl se vad vi känner för helt enkelt.

Min lillebror var och handlade julklappar igår och eftersom jag nämnt att jag önskar mig en slags pälsväst av honom från zaras barnavdelning så gick min lille gulleplutt dit. När han insett att den inte finns i min stl så tänkte han köpa ett presentkort på 150:-, eftersom den kostade det. Han berättade detta för kassörskan som hjälpt honom och ställer sig i den 30 min långa kön. När han kommer fram säger samma tjej att man bara får köpa ett presentkort för 400 eller mer... Min lillebror är inte någon med högt temprament utan börjar bråka med kassörskan så att han nästintill blir utslängd?!Notera att hans totala julklappsbudget för all släkt och vänner egentligen var 150:- för honom... Allt detta för min skull? Lillbrosan då :)


Massor av julmat.


...DATUM: 2008-12-20 | TID: 17:30:54
Jag fick en jättefin pälskrage av min kära gammelmormor :) Den ska invigas idag! Jag och Helena älskling ska på middag på Vallgatan hos goingarna idag istället. Vi ska laga en mycket fin och god middag.. tacos ;)
Sen kanske vi gästas av annat folk, vem vet? :)

Idag har jag även vart på jullunch, ännu ett julbord alltså.. det blir endel julbord när man har skilda föräldrar och massor med släkt att fira med. Det var väldigt mysigt och gott. Mina småsyskon var så finklädda och uppjagade över presenterna så! Man blir så glad av de små lintottarna!

Nu ska jag bara mysa och ta det lite lugnt innan det är dags för stan.. Kolla lite tv och dricka en kopp te kanske.

Ha en bra kväll!

Kram Kram

LOV


...DATUM: 2008-12-19 | TID: 14:06:06
Lov lov lov! Gud så skönt! Idag ska jag och Hellie ha myskväll och fira att det är lov :) Först ska jag hem till min gammelmormor antagligen, ska fika lite med henne och se om jag kan få tag på någoning i päls att låna... Det finns ingen elegantare nittioåring än min kära Brita.. Hon har en riktigt maffig garderob med saker hon aldrig kommer att använda igen, jihoo säger jag :) Jag är väl mest ute efter en päls att ha över axlarna, mamma sa att hon hade en jätte fin sådan..! Vi får se vad det blir.



Vi lekte den där julklappsleken idag i skolan, och det var lite interessant eftersom jag skriver en uppsats om dåliga förlorare. Det var en del som tog denna lek med chokladkakor väldigt seriöst, skrek och gapade. Medans jag bara satt där och stirrade, jag förstår inte riktigt hur man orkar lägga energi på att vinna lite choklad? Det är ju jätte kul om man gör det, men om man inte blir galen utan tar det som det kommer, så blir det inte lika jobbigt när man inte vinner. Eller det kanske bara är jag som är tråkig? Leken blir ju roligare med de där galna vinnarna, det är ju sant :)

Nu ska jag bara glädjas över att det är lov, och inte göra någonting.

Kram Kram

Resa bokad!


...DATUM: 2008-12-18 | TID: 18:28:40
Nu har jag gått omkring på stan hela eftermiddagen och fönstershoppat... Jag hittade ett par vrål snygga skor, som jag tyvärr inte hade råd med... men det blev en sista liten julklapp och en håracessoar till mig själv, en fläta i läder som man har runt huvudet ni vet? Jätte fin :)
Jag var aldrig ledig idag... Insåg att jag hade en lektion att gå på så jag gick dit ialla fall,  det är ju ändå lov snart så nu kan man kämpa genom de sista dagarna..
Ikväll ska jag laga tacos med min familj och krypa ner under täcker och kolla på massor av sex and the city!
Den största nyheten idag är väl ändå att jag och mina tjejer bokade en resa. Vi åker 5 tjejer den 1 augusti till sommarens beräknade ungdoms resemål Mallorca - Magaluf! Jag längtar! :)


Det ser väl ok ut?...

Ha en härlig och mysig kväll

Kram Kram

En trött dag.


...DATUM: 2008-12-17 | TID: 17:01:32
Hur kan man  vara så här trött när man sover mer än vanligt? Fy, säger jag bara.. Jag var en sväng på gymmet, men insåg ganska snabbt att jag hatar att gå på gym? Jag tränar jätte gärna på gruppträningar, som Body Toning, men att gå omkring på ett tyst och stila gym med tråkig musik i bakrunden gjorde mig bara trött.. Kanske är jag bara ovanligt gnällig idag, vem vet? ;)
Idag ska jag i alla fall få en del pluggat och glädjas över min sovmorgon imorgon! :) Sen ikväll är det Bonde, jag längtar! Tjejerna kommer som sagt hem till mig, så jag får se vad jag kan ta fram och bjuda på... :)
Mamma jobbar sent idag, kanske knackar någon snart på dörren och frågar vilken pizza jag vill ha? ;) Hope so..


Min favorit bonde, Peter

Kram Kram

Det behövs alltid lite kärlek i mörkret.


...DATUM: 2008-12-16 | TID: 21:34:30

Hallå Hallå :)

Ännu en rastlös dag.. Jag som alltid brukar hitta på någonting att göra, men inte idag.. Jag som alltid brukar hitta på saker att göra. Jag har bytt julklapp och gosat med cicci, fick en jätte go parfym av Naomi Campbell :) Annars har jag bara gått omkring och gjort ingenting, som man säger..
Imorgon blir det Bonde söker fru, hemma hos mig kanske, så då bänkar sig alla tjejerna framför finalen! Kanske är ledig på torsdag, det hade vart såå skönt för då är det ju lov sen :) Nu stapplar man sig genom de sista dagarna, eller ialla fall jag.. Idag var jag pinsamt nog så rastlös att jag satte mig och skrev på en uppsats som ska vara inne ett tag efter lovet, haha, men det är ju skönt att ha den gjord sen ;).
Nu ska jag inte plugga, utan lägga mig och mysa till Love Actually. Jag behöver lite kärlek och julstämmning i mörkret!

Kram Kram


Tänk efter.


...DATUM: 2008-12-15 | TID: 20:06:40
Kärlek är inte alltid lätt. Inte alltid rolig. Inte alltid vacker. Inte alltid sagolik. Inte alltid perfekt.
Hur det än är, hur mycket man än älskar finns det en viktig sak man alltid måste ta till sig;
Det är okej att ge sitt hjärta till någon i förtroende till att det behandlas väl. Det är okej att ge lite av sig själv i förtroende till att inte bli sårad. Det är inte okej att ge hela sig själv, hela sin själ till någon annan. Det mår du inte bra av. Du måste alltid kunna stå på egna ben i alla situationer och aldrig känna att din själ är utlämmnad till någon annan.. Tänk på dig själv ibland och se till att alltid sträva mot att må bra.

Ville bara trycka lite på detta. Kärlek är väldigt fint och roligt, men tänk efter lite ibland...



Kram Kram

Rastlös Måndag


...DATUM: 2008-12-15 | TID: 15:37:59
Inget plugg idag... Underbart... Undrar varför jag känner mig rastlös, det ska ju vara skönt att inte ha någonting att göra, men man kanske har blivit van? Sitter här och dricker smoothie med Moulin Rouge i bakrunden. Ändå är jag rastlös... det kan vara för att jag är ensam hemma, då har jag ofta tråkigt. Alldeles tyst och tomt. Dessutom går det aldrig något bra på tv denna tid..

Idag blir det träning med Frida, cicci och mammsen, vi går på Body Toning :) Sen ska jag hem och klä granen med min kära familj! Blev inget med det igår. Det blev ost och kex till sex and the city. Mamma köpte alla mina julklappar igår... hon sa att allt förrutom en sak blev som önskat men att hon köpte något liknande.. Jag skulle gissa på att morgonrocken var svår att hitta.. men det återstår att se :)
 

Mitt recept på goaste smoothie:
3 dl vanilj-jordgubbs yoghurt
1 dl jordgubbs fil
1/2 dl apelsin juice
1 paket färdig smoothie frukt på påse (finns i mataffär)


Kram Kram

Söndag igen!


...DATUM: 2008-12-14 | TID: 20:42:40
Då var söndagen avklarad! Mys med Hellie och damernasafton med mammsen..
Kvällen igår var jätte rolig, inga bilder dock. Började med en go middag hos Frida med alla goingar. Hade smakat på för många drinkar innan så det blev inte så mycket mat.. Sen blev det massa dans och skoj på blvd hela kvällen.
Har julbakat och kollat på Ensam hemma med Helena denna mysiga söndag. Jag och min lilla familj ska klä vår gran nu efter många om och men.. egentligen är det ju dagen innnan som gäller men vi kan inte vänta längre!!! Efter det ska jag kolla på en film.. Börjar 13.00 imorgon, underbaart!
Trevlig kväll... :)

Kram Kram

Mysmorgon..


...DATUM: 2008-12-13 | TID: 13:07:30
Nu har jag haft en riktigt mys morgon, utan Ida tyvärr.. hon åkte från mig vid 8 imorse till stallet. Jag vaknade dock lite senare och la mig framför tvn.. så skönt :) Nu har jag tankat Ipoden med massa bra låtar, kollat vad jag ska ha på mig ikväll och ätit ännu mera choklad! Jag ska ta bussen 20 i 4 till Frida så jag har allt lite tid på mig att mysa och ladda. Är lite smått nervös för repet imorgon måste jag säga.. jag får träna lite på dansen innan...

Nu ska jag sätta på en go film :)

                      
Mysigaste julfilmen...                                                  Mysig måbra film...

Knepig filmsmak?..
Den bästa jul och måbra filmen som finns är ändå:



Lite tips bara... :)

Kram Kram

Fredag kväll!


...DATUM: 2008-12-12 | TID: 23:59:05
Nu ligger jag och myser med min lille älsklings ida :) vi har vart i ullared idag och handlat julklappar! Inget för mig dock, mer än smakråd och hårspray :) Lite choklad med såklart, som vi mummsar på.. Är fortfarande blöt på klänningen efter att ha sprutat ut halva loka flaskan över mig... man ska inte skaka kolsyra... ;)
Blev inget bloggande igår, men torsdagen blev en mysig dag med britney spears dokumentär med mina tjejor och övernattning med mycket mys hos hellie :)

Imorgon blir det firande av Frida som fyller 18, med middag och utgång! Bloggar och lägger ut bilder så fort jag kan :)
Har även rep för dans uppvisningarna på söndag...seegt!
Nu ska vi kolla på sex and the city och ladda massor inför imorgon

försatt trevlig kväll allihop...!


Grattis Frida älskling!

Kram Kram

För jag har fina naglar..


...DATUM: 2008-12-10 | TID: 22:03:41
Nu är naglarna gjorda och presenten köpt! Hittade en jättegod parfym som jag ska önska mig: Hugo Boss xx, så go! Har precis kastat i mig en skål med flingor.. hade inte ätit på 9 timmar?! Inte likt mig alls... men nu jäklar ska jag äta upp mig hela kvällen ;)
Måste öva in mitt tal med..


Jättego

Kram Kram

Hemma mysdag


...DATUM: 2008-12-10 | TID: 12:01:46
Hemma idag, så skönt. Det var inte meningen egentligen, trots att jag är sjuk.. Jag vaknade inte till klockan helt enkelt.. men så är det ibland :) Nu sitter jag bara och bokar biljetter till uppvisningen och pluggar. Väldigt skönt. Har givetvis gjrt det lite mysigt, med ljus och mys musik. Ska skriva ett tal om Kvinnornas position i samhället idag, det är rätt kul när man sätter sig in i det och blir lite upprörd, hihi :)
Nu ska jag fortsätta min mys morgon/eftermiddag..?

Kram Kram

Mumma


...DATUM: 2008-12-09 | TID: 22:51:18
Efter en tripp till affären med bror till servett för att köpa mängder av godis till oss och familjen, ligger jag nu äntligen framför sex and the city... Jag har givetvis kollat Desperate Housewives med :) Mamma föreslog att jag skulle önska mig en parfym i julklapp.. frågan är vilken? Får kolla om jag hittar någon god imorgon i stan, ska in och handla en födelsedagspresent till Frida och fixa akrylen! Sen blir det bonde med älsklingarna på kvällen.
Nu måste jag kolla på min älskade serie,
Sov Gott!


Testade denna ikväll, jätte god!

Kram Kram

Tisdags förkylning...


...DATUM: 2008-12-09 | TID: 14:56:06
Fy.. nu är jag sjuk igen, skulle kanske inte tränat igår.. men sola gjorde jag, och det blev bra :)!
Nu har jag slått in alla julklappar och staplat upp så att mina nära och kära kan klämma på dem, haha. Min bror köpte precis min ipod för 450 så nu blir det akryl imorgon! jihoo :) sitter och slår in den till honom, som en liten tidig julklapp. Idag ska jag bara dega och plugga, fick reda på att jag ska hålla det slutliga och viktiga talet i presentationsteknik på torsdag? Jag som inte ens vet vad jag ska prata om... men men. Tänkte städa upp lite i mitt kära rum och kolla sex and the city innan jag pluggar... det behöver jag.

Var inne och kollade resor idag jag och tjejerna.. Så jag tänkte lägga upp ett minnesvärt kort från förra underbara resan :)


Vad gott vi sover, eller hur..?

Kram Kram

Tack


...DATUM: 2008-12-08 | TID: 13:59:04
Tack för en lyckad kväll mitt hjärta! Bild som bild... det är iaf vi! :) <3


Önskelista!


...DATUM: 2008-12-08 | TID: 13:27:09
Åhh vad jag längtar till julafton! Jag har nu utöktat min önskelista ännu mera när pappsen frågade.. Börjar bli li te trött på dessa eviga ekonomilektioner så en önskelista får mig på bättre humör! :)
Nu blir det:
- rosa mössa från boomerang
- friis och company morgonrock, vit med rosa text och lite strass...
- guldig topp från sisters
- sex and the city boxen
- champange färgad fransklänning h&m
- tre klänningar från forever 21 (skrolla ner för bilder)

Jag lääängtar! :)
Nu måste jag vara med på lektionen...


Är den inte vacker?

Kram Kram

Andra Advent!


...DATUM: 2008-12-07 | TID: 17:26:57

Japp, och det ska jag fira med julbakning hos Pernilla :) Alla tjejerna ska träffas och baka knäck, lussekatter, pepparkakor och marsipanbollar... Muuumms.
Gårdagen var jätte kul, synd bara att en av mina älsklingar tyvärr valde att åka hem till sängen och sova ruset av sig istället för blvd... men vi hade kul ändå, hade som väntat fruktansvärt ont i fötterna... men vill man bli 10 cm längre får man kämpa! :) Jag kan lägga ut bilder när jag får tag på dem.
Sitter med mina franska papper och försöker plugga lite med, har ett prov på tisdag! Blää.
Ingen dans i veckan iaf, bara mys oh mys. Ladda upp inför dansuppvisningen i Möndal den 16 e och 17 e. Jag dör av längtan att få stå på scen igen :)

Nu ska jag julbaka, god andra advent vänner!

Kram Kram


Nya inköp...


...DATUM: 2008-12-06 | TID: 17:25:06
Halloo:)
Äntligen är alla julklappar fixade! Det blev toppen bra gjejer :) Tänker inte skriva det här... Jag köpte också en sak till mig själv, en super snygg, bronze färgad make up store ögonskugga.. Så fin! Längtar efter att få ha den på mig ikväll, då det blir förfest på vallgatan och utgång efter det :)! Jag ska ha på mig ett par super höga pumps, så mina fötter kommer att döda mig!

Nu ska jag och hellie kolla outfits för kvällen,

Kram Kram

OC och Hellie


...DATUM: 2008-12-05 | TID: 16:36:38
Åh vad skönt med fredag... Nu bara myser jag med hellie och kollar oc.. :) Ikväll ska jag, hellie och ida bara mysa gärnet hos hellie och ladda inför imorgon. Då blir det utgång! Ska även julshoppa i Alingsås med Frida, lite rest julklappar som behövs nu när man tänkt ut vad man ska ge.. Fick även ett super bra pris på akryl naglar, 400:- första gången och 300:- återbesök! Detta är ju dock en privat kontakt... Så det längtar jag efter.
Gårdagen var super mysig, hemma hos min Frida. Vi kollade på Leagelly Blond och åt lussekatter (utan saffran såklart) ;).
Nu ska jag kolla lite oc innan vi ska hem och laga lite mat hos mitt hjärta Hellies.blogg.se

Have a great night

Kram Kram

Lager 157?


...DATUM: 2008-12-04 | TID: 10:33:45
Hej hej!
Nu sitter jag på min svenska lektion och hungrar ihjäl... Snart ska jag träffa mammsen och äta lunch, sen är det dags för dans! Kanske ska sova med hellie idag :) Imorgon ska tjejerna till Lager 157, jag vill med! Borde kolla västtrafik hur krångligt det skulle vara... Eftersom de åker in med sin klass... och jag dumt nog inte går i deras grymme klass! Ska fixa akryl idag tänkte jag, jihoo :) Kosta vad det vill...




Kram Kram

Gissa vart?


...DATUM: 2008-12-03 | TID: 18:49:53











Japp... Allihopa från forever 21: JAG VILL HA  :)

Pluggiplugg...


...DATUM: 2008-12-03 | TID: 14:05:23
Nu sitter jag på min eviga ekonomi lektion... Lektionen som aldrig tar slut, när läraren är borta och alla sitter vid varsin dator när det är en timma kvar tills vi slutar... Men så kan det vara :)
Idag ska jag plugga en del med Markus, får se hur det går..
Jag har bestämt med Frida idag att vi ska till Alingsås och julhandla på Lördag, det ska bli så mysigt :) Har inte vart i det nybyggda ännu. Så nu kommer jag att shoppa upp alla mina pengar på julklappar, det ska bli kul, om man hittar något bra åt alla! Kanske blir det franklänningen till mig själv? hihi jag får se! Nu ska jag avsluta denna lektionen med lite diagram, så att jag får något gjort...
Förrästen, jag har bestämt mig, jag vill göra akryl på naglarna, kosta vad det vill, det är såå fint!


Jag är så stolt!


...DATUM: 2008-12-02 | TID: 22:12:50
Gud vilka duktiga små danstjejer jag har skapat..! Så stolt! Fick en vacker ros med, det förgyllde dagen... Nu sitter jag bara och myser med min älsklings tjej :) Vi pratade just om hur trötta vi är på skolan... Bläää. Funderar på en dag i soffan till... men jag vet ej.. Får väl släpa mig upp ;) Hoppas att denna jobbigt period snart är över! Imorgon blir det iaf en deg dag med lite olika mys.
Nu ska jag och Hellie sova, God Natt!

Kram Kram

Julkalender för mig?


...DATUM: 2008-12-01 | TID: 23:18:46
Ja, visst är det lite tråkigt att man känner sig för stor för årets julkalender vid det här laget.. Det kan vara super mysigt att ta en titt om man har tid någon morgon men att ställa klockan för det, nej, tyvärr. Fast själva gjejen att gå upp och titta på något juligt och mysigt varje morgon till frukosten är inte fel, så varför kan man inte ha en till julkalender för oss lite större/vuxna? hihi, det skulle väl vara mysigt? Eller är det kanske bara jag som gör allt för att få det mysigt..


Nu har jag precis tränat massor, Body Toning och dans.. Så nu får jag ledigt ett tag ;) Heelt slut. Fast nu börjar uppvisningarna närma sig! :) Imorgon är det dags för mina småtjejer att visa vad de kan, det blir spännande.
Nu ska jag sova, har ett tidigt prov imorgon....
Sov Gott!

Kram Kram

Mera sportkläder


...DATUM: 2008-12-01 | TID: 16:58:19

Hej på er!
Nu sitter jag här och dreglar över mammas nya tränigsskor... Jag vill också ha nya träningskläder och skor. Det spelar ingenroll hur många toppar det finns i garderoben, en ny går inte att jämföra med, som med vanliga kläder. Ändå unnar jag mig aldrig träningslinnen trots att de annvänds flera gånger i veckan.. Konstigt.!
Idag har jag vart hemma och pluggat ikapp lite, hade ju problem med magen förra veckan. Det har vart underbart att sitta hemma och lyssna på julmusik hela dagen med lite te, läxorna var väl inte lika roliga men... Det är så mysigt att äntligen närma sig julen ordentligt! Jag vill bara köpa en masssa fina julklappar till alla mina nära och kära, men jag har inte råd... Tyvärr! Skulle inte heller säga nej till den champangefärgade fransklänningen från H&M.. Den är så läcker :) Lite tuff men ändå söt, vilket jag är! ;)

Nu ska jag snart till träningen


Kram Kram