Kvälls scones


...DATUM: 2008-10-30 | TID: 22:37:26

Det är så härligt att bara ta det lugnt en heel dag...

Efter att jag städat upp lite på mitt rum gjorde jag iordning lite te och brutna chokladbitar i en skål, till myskväll med famil. Mamma, min lillebror Anton och jag kollade på en film på tv, mitt ex hette den, kul faktiskt :)

Handlade om ett par som flyttar med sin nyfödda bebis och mannens lite komiska men misslyckade karriär.

Givetvis fanns det också ett ex med i handlingen...

Efter filmen, alldeles nyss, tittade mamma på oss och sa att hon var lite hungrig och ville bara scones. Så det var bara att slå på musik och baka :)



Nu är jag jätte mätt efter  massor av scones med aprikosmarmelad...

Ska gå och kolla på Hej Baberiba med min kära familj, jag älskar deras humor...

Imorgon blir det gymmet ganska tidigt, hörs efter det :)


Sov Gott


Kram Kram


Thaai och bebisar


...DATUM: 2008-10-30 | TID: 16:33:31
Hellu :)

Sitter i soffan med min älskling och väntar på thai :) beställde kyckling i kokosmjölk som vanligt ;) mmmm..
Vi skruvade upp den sista klädställningen till garderoben förrut, nu är det bara lite finputsning kvar!
Min systerson har vart här och myst idag, han är det sötaste som finns, så snäll liten kille, inte ens ett år. Snart kommer mammas kollega, eller rättaresagt nu, med hennes son på två år Morris! Jag blir helt tokig av alla barn runt omkring mig, de är så gooa!
Nu ska jag gå och gosa med Morris, ha det gott!!

Kram Kram

Louise och Markus


...DATUM: 2008-10-29 | TID: 22:34:47
God Kväll!
Sitter i min säng bland kuddar och filtar med datorn i knäet framför sex and the city, kan inte bli mycket bättre, förrutom te såklart ;)
Tycker nog allt att luktljuset luktar lite för mycket äppelkanel.. skulle nog behöva vädra lite... 

Markus spelar som sagt match nu, en mycket viktig fick jag reda på lite försent för att åka in och kolla,
men vi får hoppas att det gick bra ändå. Det är lite konsitgt men varje gång jag kollar på en match, vad som helst, ishockey, fotboll eller handboll så tycks det lag som jag hejar på förlora...
så som ursäkt får jag hoppas att de vann :)

Här är en liten bild på mig och min älskling, Markus.



    

Sov Gott
Kram Kram

Lill Lördag!!


...DATUM: 2008-10-29 | TID: 18:20:09
Hej på er!
Idag blev det en tripp till IKEA med mammsen :) mysigt. Vi skulle köpa saker för förvaring till garderoben och lite annat smått. Det blev en hel del, som vanligt... Jag köpte bla ett doftljus som förgyller hela mitt rum med en doft av äpple kanel :) och en jätte söt utklädningsmask till halloween :D
Så nu har jag grejat i garderoben hela dagen och är heelt slut, men nu börjar det likna något :)
Tänk att varje gång jag går omkring på IKEA så vill jag bara flytta hemifrån och köpa gjrejer till mitt eget ställe, men när jag kommer hem och slänger sig i sängen av utmattning så inser jag att det är skönt att bo hemma, ett tag till iaf...

Ikväll hoppas jag att träffa tjejerna igen, det var prat om att gå ut men vi får se :) Min älskling spelar match idag. Det var förrästen himla mysigt hos Vendela igår, vi kollade på mamma mia och åt godis, hon bor i den sötaste trean i partille!

Ha en bra kväll

Kram Kram

Shopping tisdag


...DATUM: 2008-10-28 | TID: 14:59:50
Kom precis hem från stan, har haft en jätte mysig dag med min mamma! Vi åt lunch på SoHo och shoppade. Jag köpte såå fina saker:


Nu ska jag rensa lite till ur vad som ska bli min garderob, eftersom vi åker till ikea imorgon så borde jag rensa klart nu,.. Sen ikväll ska jag äntligen träffa mina tjejer!! Får se vad vi hittar på :)

Kram Kram

Söndag igen.


...DATUM: 2008-10-26 | TID: 16:13:30
Hej!
Åh vad det är härligt med söndagar när man inte behöver gå till skolan på måndagen, hihi. Man kan bara slappa och mysa dag efter dag...
Igår var jag inne och fikade i stan med mina föredetta klasskamrater från nian, det var jätte mysigt. Jag åt världens godaste morotskaka på Condeco..Sååå god! Stackars Ida hade redan ätit upp sin fika innan vi fick vår så hpn fick köpa en uppsättning till.. haha :) Träffade även min vän Martina igår som kommit hem från London efter 9 veckor och nu stannar i Sverige hela lovet, det var roligt att se henne igen!
Nu ska jag snart iväg till gymmet, ska gå på pilates. Det är väldigt segt men tydligen jätte bra... Kanske även går på damernasafton om man orkar, det är ju super mysigt! och hade vart så skönt att slappna av lite. Fast det skulle jag ju aldrig göra själv utan då vill jag ha sällskap ;)
Mamma har fullt upp med att rensa ut datorrummet bredvid mitt rum så att jag kan göra mig en stor walk in garderob, det blir härligt att få lite ordning bland sina kläder och dyligt. Hände även upp min gamla ljusslinga över sängen igår som lyser upp höstmörkret lite :)

Events
Damernasafton

Ha det mysigt

Kram Kram

Ja, jag vet, men...


...DATUM: 2008-10-24 | TID: 19:26:23
Jag vet att man hör om forever 21 från alla håll och kanter just nu, men jag kan inte låta bli att lägga upp några läckerbitar. Jag ska dra ihop mina vänner och beställa ett paket via postorder snarast. Det blir nämnligen nästan ingen fraktkostnad när man köper över 50 dollar. Annars ligger den på 288 SEK. Tullavgft kan tillkomma. Dessa skulle jag önska att jag fick i min garderob!!:





Loov!!


...DATUM: 2008-10-24 | TID: 15:33:25
Nu kom jag hem från skolan, och nu är det looov! :) Jag har just suttit och fikat med Frida i några timmar, för hon ska till thailand imorgon, i två och en halv veckor:( Det kommer att bli tomt. Även om jag är jätte glag för hennes skull att hon slipper detta väder ett par veckor..

Jag och Frida

Idag ska jag städa hela mitt rum, och göra det mysigt att komma hem till ikväll, om jag inte sover hos älsklingen. Det är faktiskt jätte skönt att komma hem till ett mysigt rum som bara välkomnar en hem :) Jag ska nämnligen hem till Emelie ikväll och kolla på film med tjejerna, det är precis vad jag behöver! Bara film och mys :) Tror att jag ska köpa en mörk choklad kaka med hallonkross i, den är jätte god, och så får man inte så ont i magen som man får av vanlig choklad...

Tjejerna, tyvärr är inte Emelie med...

Innan dess ska jag äta lite tacos med familjen, det gör vi faktiskt varje fredag, en liten tradition min galna familj har.
Det blir gott.

Utkast: Hellu, nu ...


...DATUM: 2008-10-23 | TID: 19:59:03
Hellu,
nu kom jag precis hem från dansen, sjukt jobbigt idag. Vad som är mest jobbigt är att så fort man vill vara lite extra aktiv och satsa, så måste man stå längst fram. Ibland vill man faktiskt bara stå längt bak!
Det är så sjukt skönt att börja 12 imorgon, det känns som att mitt lov är kommet! Imorgon ska jag vara med tjejerna, det ska bli kul, får se vad vi hittar på :)
Sitter och kollar på"halv åtta hos mig" haha det är jätte roligt, människor är så roliga. Det handlar om ett gäng människor som är duktiga på att laga mat, de gör hembesök hos varandra och lagar en maträtt till de andra i gruppen.
Min familj åt pizza idag men köpte ingen till mig eftersom jag dansade, så det fick bli köttbullemackor, det är ett jätte bra tips att ha rödbetsallad och köttbullar i kylen som man kan ha på mackan morgon eller kväll, mumma! Imorgon ska jag köpa en mega godispåse ;) hihi. Nu ska jag dricka te, ha en bra kväll allihop.


Jag bara älskar att dansa - step up är en jätte bra dansfilm :)
Kram Kram  

Jag är så mysig av mig...


...DATUM: 2008-10-22 | TID: 18:03:05
Jag tänkte faktiskt på det idag, att jag är en så mysig person. Jag blir lycklig av att mysa och vara mysig. Allt i mitt liv ska vara mysigt. På morgonen får det absolut inte vara någon stress, då ska jag helst äta en lång och mysig frukost med te och tända ljus (vilket är mysigt).
Jag ska ha mysiga kläder, som tights och en klänning, eller iallafall inte åtsittande kläder. Jag använder inte så ofta högklackat, det är snyggt, men omysigt. Sminket ska inte vara kladdigt eller jobbigt att bära, det ska vara lätthanterligt så att man kan känna sig bekväm.
På lektioner och raster dricker jag nästan alltid en kopp jordgubbs te för att få det lite mysigt. Så fort jag kommer hem åker alla smycken, och sminket av, har jag obekväma kläder så ersätts dem av myskläder såklart. Att bara lägga sig i soffan med te och filt eller sätta på mysig musik på rummet och tända ljus gör mig glad. Att ligga och kolla på en mysig film en fredagskväll, dricka te och äta något gott är så härligt. Jag kan till och med på helgkvällarna längta till kommande morgon, helgfrukost, med ljus och svensktoppen, så mysigt :)
Det bästa är ju när man kan mysa med sin pojkvän såklart. Vi kollar ofta på film, givetvis någon som har en lätt och mysig handling. Så fort jag är lite nere eller trött så myser jag alltid, själv, med familj eller pojkvän. Kollar på film, dricker te, gosar in mig i filtar eller lyssnar på mysig musik!
Jag blir motiverad för att gå till dansen genom att tänka att jag kommer att få mysa när jag kommer hem, dricka te i mina myskläder. Hihi, jag vet, men jag är som jag är! Ville bara dela med mig av mina tankar...


              
                                                                                                                         Världens bästa film.               Duffy- jätte mysig.


Ha en bra kväll, Kram Kram

Onsdag!


...DATUM: 2008-10-22 | TID: 14:04:24
Sitter på ekonomi lektionen, som vanligt känns det som... Känner mig fortfarande inte frisk, jag vill bara hem och lägga mig framför tvn. Undrar varför det är så dåliga program på tv när man kommer hem från skolan? Det måste ju vara rätt så många som slänger sig framför soffan när man kommer hem? Jag hatar alla ordleksprogram! Det bästa på eftermiddagarna är top modell, ellen dg show, vänner och just shoot me  :) Annars får det väl bli någon film.

Idag har jag nämnligen inget att göra mer än slappa! Och det ska bli så skönt. Beställde just en mysdräkt med lerums gymnasium logga på, den ska bli mysigt att gå hem och gossa i när den väl kommer. Jag är dessutom ensam hemma idag, så jag kan gå omkring och göra vad jag vill, det är så härligt att bara vara lite ensam ibland.

Kram Kram

Såg förrästen att Bokia bla. sålde en rosa bandet note-book från deras kollektion, för hundralappen ungefär, den var jätte söt! Hittade ingen bild men kolla in den :)
                                                                                               
 




Tisdag 21/10


...DATUM: 2008-10-21 | TID: 21:25:15
å vilken lång dag. Som alla tisdagar. Mina elever på dansen var jätte duktiga idag ialla fall :) Det blev jag glad över! Tänk att ha 20 små tjejer i 6 års åldern som gör exakt de stegen du visar, samtidigt. Det är rätt coolt! Det blev ingen direkt dans för mig idag dock, känner mig sjuk... Men däremot fick jag reda på att jag kom med i skolans cabaret, dansa såklart, :)!! Det ska bli jätte jätte roligt. Nu ska jag bara dricka massa te och kolla på desperate husfruarna, sen kommer min älskling hem till mig.
Snart är det äntligen looov! Det ska bli sjukt skönt, jag har allt en del roligt planerat.

Ha en bra kväll allihop!

Måndag 20/10


...DATUM: 2008-10-20 | TID: 13:56:50
Åh vad jag hatar ekonomi ibland! Jag är så trött på regn och mörker nu. Ska börja räkna ner dagarna till sommaren nu. :)

Idag är det dans auditition till skolans cabaret, fy vad nervöst :S Om jag inte kommer att komma med så blir jag tvungen att läsa dubbla iv-val nästa termin, det är också lite segt. Idag vill jag bara gå hem, sätta på duffy skivan och mysa på mitt rum (som förrästen kanske har fått rullgardiner i fönstern idag?) :) Men det blir ingen mys för mig, det blir improvisation för jurryn i skolans aula... men men kommer jag med så är det ju värt det, hihi :)

Tänk vad sjukt det är att det snart är första advent? Vi pratade om det idag, det är ju nästan bara en månad... Jag längtar :) Tänk att få dricka glögg och äta pepparkakor igen :) Mys.

Nu ska jag fortsätta jobba... Vill bara visa en sommarbild från i sommras för att jag längtar så i höstmörkret.
Hörs efter min auditition!
Ha en bra dag.


Fia och Kims båt (min syster och hennes pojkvän) underbar båtsemester i sommras!

Lördag!


...DATUM: 2008-10-18 | TID: 16:06:52
Nu har jag packat alla väskor och åkt till mamma, dags att byta förälder. Har ångest för att packa upp allt igen, men med lite bra musik så går det snabbt! Ska äta tacos ikväll, muumma.
Gårdagen var jätte mysig, Markus mamma hade bakat en så himla god efterrätt! Hon är så duktig på det :) Sen tittade vi på en film som hette Get smart inte den bästa jag sett men den var lättsam och rolig. Den handlar om agenter som ska lösa uppdrag, där den klantige huvudrollen blir ihopsatt med den strikta och självsäkra kvinnliga agenten. Tillsammans ska de försöka komma överrens och lösa uppdragdet. Rekommenderas. :)
Ikväll ska jag hem till min kära vän Emelie på förfest sedan är det 18 års fest i floda. Det ska bli kul! Kan lägga upp lite bilder från kvällen imorgon. Vad ska ni göra ikväll?
Får ta och plugga lite med, franska och matte, trisst. Men mamma har tänt ljus och brasa så det blir ändå lite höstmys till pluggandet!
Ha en super rolig kväll!


Så här ser omslaget ut!

Torsdag 16/10


...DATUM: 2008-10-16 | TID: 20:47:32

Hej på er!
Kom precis hem från min dans.. såå trött. Veckan har vart hektiskt med massor att hinna med. Tiden går ju så himla fort?! Imorgon börjar jag 12 i alla fall, så skönt!
Sen ska jag hem på släktkalas till Fredrik, Markus lillebror :) Sitter och klurar lite på present, för det måste man ju faktiskt ha med sig, men det är svårt. Men några varianter av hans favortigodis borde väl han bli glad för, det hade jag blivit ;) hihi.
Fick förrästen ett brev från Yves Rocher idag, beställde ett paket, med mascara, ögonskugga, läppglans och ett resekitt med shampoo och balsam, från ett erbjudande för endast 79:- Erkänn bra :) Fick även mina efterlängtade converse från min kära morbror i USA idag! Så fina :)
Men nu ska jag skriva klart mitt tal så jag kan gå hem till pojkvännen och mysa sen, ha det bra!

Kram


Lördag kvällen med Hellie


...DATUM: 2008-10-13 | TID: 22:55:32
Så här fina var vi under en mycket lyckad kväll i Lördags!!


Måndag 13/10


...DATUM: 2008-10-13 | TID: 13:52:51
Hallå på er,
Nu sitter jag i skolan och har ekonomi, tråkigt...
Snart ska jag fika med mamma, det blir skönt med lite fika i magen! Varmchoklad skulle vara gott.

Ikväll är det Brynäs-Frölunda och Frida och jag har givetvis bokat biljetter i Brynäs klacken :) Det blir kul. Liva upp måndagskvällen lite. Ni undrar säkert varför jag sitter på "fel sida" men jag är helt enkelt uppvuxen med att heja på Brynäs, pappa är mer än ett fan. Tror till och med att det står någonting i stil med "Parkering:Brynäs fans only" på uppfarten hos oss... Men så kan det vara! :) Nu är det som det är och jag gillar läget :) Kommer att komma hem sent idag men jag tänker ändå ha en liten myskväll, mår så bra av det, lite film och mys innan man sover. Kankse med min älskling, om jag har tur.


Frida och jag på match

Ha en bra dag, hörs :)
Kram på er

Lördag 11/10


...DATUM: 2008-10-11 | TID: 18:17:28
Hej på er!
Nu har jag just proppat i mig alldeles för mycket pannkastårka, kakor och godis... så jag har ont i min stackars mage. Ikväll ska jag träffa Hellie igen och förfesta lite med hennes killkompisar, det blir kul :)
Men nu ska jag åka hem och fixa iording mig lite! Hörs imorgon!

Ha en bra kväll :)

Mys kväll


...DATUM: 2008-10-10 | TID: 23:25:20
Hello :)
Det blev en mysig fredagskväll med min goda vän. Vi åt jätte god middag och kollade på idol såklart. Jag tycker det var jätte bra att Jesper åkte ut, han var inte min favorit...! Nu är jag jätte trött och vill sova, men jag vet inte om jag ska det, man får väl passa på att kolla på någon film och äta popcorn med pappsen när man ändå kan, eller vad säger ni? Imorgon ska jag på lunch hos min plast mormor, hihi, det ska bli myys det är alltid kul att träffa släkten. Nej, nu ska jag göra te och njuta av resten på fredagkvällen!

Sov Gott


Här är vi igen :) !

Fridaaay Night!


...DATUM: 2008-10-10 | TID: 17:28:14
Ikväll ska jag vara med Hellie :) (L) Hennes blogg är grym  ;) Hellies.blogg


Fredag 10/10


...DATUM: 2008-10-10 | TID: 13:17:07
Jag vet att det inte är bra att gå med för hög musik på i öronen, men oftast hör man ändå eller märker ganska snabbt att en bil är bakom en. Det gjorde jag även idag men gubben i bilen tyckte nog att jag kom på det lite sent, det finns ju ingen trottoar på så små vägar som går genom områden, därför gick jag ju i vägen för honom. När jag sen vänder mig om och ser bilen, så låter jag honom köra förbi, men då stannar han brevid mig, han såg jätte konstig ut, illröd i ansiktet med ett ögon som tittade åt olika håll och skriker, jag hör ju inte med tanke på musiken, så jag lådsas att inte märka honom och fortsätter... Då kör han lite till och stannar bredvid mig igen, fortsätter att skrika, men jag går, för just då är det en sväng, så jag lådsas liksom släppa förbi honom igen utan att titta åt hans håll... Tillslut går han ur bilen och haltar efter mig uppför grusvägen, tillslut ger han upp och gasar iväg i en väldans fart... Shit vad sjukt allt blev bara f

Torsdag 09/10


...DATUM: 2008-10-09 | TID: 15:26:54
Idag är jag inte jätte sugen på att dansa faktiskt... Har två lektioner på raken så man blir sjukt trött! Men när man tänker på att komma hem, duscha och mysa in sig i morgonrocken med te framför tvn så känns det mycket bättre. 
Vad som också är skönt med att dansa är att man inte kan tänka på någonting annat än vad man gör just för tillfället. Alla vardagliga problem försvinner, så man blir lite rensad i hjärnan kan man säga. Just nu dansar vi till en ABBA låt på jazzen, det är så härligt. Man blir så glad av ABBA :) Sen har jag ju världens bästa danslärare, Kristina, hon är i 50 års åldern, jätte pigg, blonderad och glad! Hon är verkligen jätte go och en otrolig dansare! Jag menar när man är i 50 års åldern så är det nog inte alla tanter som studsar runt i trikåer...

Ha en bra dag! 

Onsdag 08/10


...DATUM: 2008-10-08 | TID: 19:34:45
Hej,
Jag var i stan idag, gud så mycket gosiga tröjor det finns, jag blir galen :) Kollade en hel del på oranga gosisar, men det känns lite väl färgstarkt? Jag tror nog inte att jag hade tatt på mig den så ofta som jag tror.. därör blev det ju givetvis en svart.. Jag gillar modet som är nu, inte för att jag är ett dugg interesseradf men det är mycket färger och mysigt material ;)
Någonting som jag inte förstår är varför varje affär ska ha så hög och jobbig musik på hela tiden? Tror dem inte att man blir helt knäckt av att gå omkring en dag på stan och besöka massor med affärer som spelar lika jobbig och stressande musik? Ibland måste jag gå ut bara därför, vilket är tråkigt.

Nu ska jag hem till min vän Helena och kolla på Bonde söker fru :) Det har liksom alltid vart lite av en tradition att samla alla tjejerna, smälta choklad och doppa vindruvor med bonde efter bonde dejtande i bakrunden. Så mysigt :) Något som jag däremot inte tycker om är Ensam mamma söker, det är så pinsamt på något sätt. Vem ställer upp på sånt? Egentligen är det väl inte någon skillnad på programmen men jag har inte fastnat för det helt enkelt.



Ha en mysig kväll!

Tisdag 07/10


...DATUM: 2008-10-07 | TID: 19:11:27

Jag jobbar som danslärare på tisdagar, man blir heelt slut efter att ha sprungit runt med 20 6 åringar...
Men det är väldigt roligt! De är faktiskt mycket duktigare än man tror. Så nu ska jag snart ner till gymmet och träna lite själv på bodytoning - jätte roligt! Efter det blir det givetvis Desperate Housewifes, om min älskling vill... annars blir det nog någon annan film :) Jag tycker att det gör så mycket att inte bara sitta framför datorn eller plugga en hel dag utan faktiskt ta sig tid att titta på en bra film, kanske med sällskap om man kan. Man blir så glad och kommer ner i varv! Blir det inte Desperate Housewifes ikväll så hoppas jag på Step up 2, den ska vara så bra.

Har ni några frågor om mig - ställ dem gärna!


Välkommen till min nya blogg!


...DATUM: 2008-10-07 | TID: 18:43:02