10 månader


...DATUM: 2009-08-20 | TID: 20:25:22
Idag insåg jag att det faktiskt bara är 10 månader kvar tills jag tar studenten, inte ens ett år! Jag blir skit nervös när jag tänker på det eftersom alla drömmar jag har ska uppfyllas då. Även om jag är i full gång med ansökningarna till universitetet så kändes det inte riktigt så verkligt som det gjorde idag, om inte jag och cicci flyttar ihop efter gymnasiet (som vi tänkt (: ) så åker jag till USA om 10 månader... ? Mycket tjaffs om detta nu men det känns så konstigt faktiskt, men kul och spännande med!

Man får väl ta dagen som den kommer.

So Long

Inte då!


...DATUM: 2009-08-20 | TID: 20:21:12
Jag tänker inte sitta som alla andra gör och klaga på att det var första dagen i skolan idag, för det blir inte bättre om man är negativ. Det känns ju inte superkul men man måste faktiskt börja för att kunna sluta någongång och dessutom tror jag det är mycket man inte njuter av medan man går i skolan, som man borde.

Idag var mamma med mig på jobbet, drack lite kaffe och kollade odd mollys vår kollektion, dags att beställa nu, så det var kul med sällskap. Man känner sig helt psykisk när man vart själv en hel dag utan att prata med någon annan.
Imorgon blir det jobb igen, istället för skola så jag tänkte unna mig en riktig myskväll med sen film och te.

So Long

ensam, lov & sol


...DATUM: 2009-08-18 | TID: 13:49:05
Gud vad rastlös man blir när man är ensam hemma, har lov och solen skiner utanför. Man vill ju passa på att utnyttja att man är ensam hemma och spela hög musik eller rota i mammas garderob, men det är ju kanske inte vad man vill göra  den näst sista dagen på lovet heller, speciellt inte när solen skiner. Ni ser, jag är lite kluven för tillfället... Jag har ont i min hals igen så träna kan jag inte göra heller och mötet blev inställt idag, inget går min väg riktigt! Hoppas att det blir fika med tjejerna i stan sen så att jag blir lite sysselsatt.

Det finns faktiskt en bra anledning att skolan ska sätta igång nu, studiebidraget.... Jag shoppade givetvis upp större delen av min ekonomi igår, hittade fina saker men frågan är hur mycket man behöver av det. Jag har iof rensat ut min garderob nu så lite nytt är alltid kul! Livet förändras verkligen när man sökt in till universitetet tycker jag, min framtidsdröm blir mer verklig och man blir lycklig av det!

So Long

Kluven...


...DATUM: 2009-08-16 | TID: 16:51:44
Nu sitter jag med Kings of Leon och funderar på om jag ska söka in till universitetet eller inte. Ska jag vänta ett år efter gymnasiet med att börja plugga eller ska jag köra på? Jag måste desvärre söka in nu om jag vill söka in eftersom det är olika saker som ska fixas för att gå i USA, visum, prov, godkännanden, personligt brev osv.... Blä.

Det hade ju ändå vart skönt och bra att kanske andas lite efter gymnasiet, bo ensam (eller med en vän), jobba och bara resa lite kanske. Har ju faktiskt fått jobb på My fashion efter skolan så varför inte? Fasicken att man måste bestämma detta nu?!

Jag söker väl så får jag tacka nej om jag ångrar mig.... So Long

Det vilar en förbannelse helt klart


...DATUM: 2009-08-16 | TID: 16:47:14
Visst är det konstigt med söndagar? Även om det faktiskt fortfarande är lov så har man alltid lite söndagsångest, en trött och rastlös känsla att man är utmattad men ändå måste få massa saker gjort, eller är det jag som är knepig? Hur som helst så är detta första dagen min lilla familj är samlade på ett tag så vi försöker vänja oss vid känslan att vara tillsammans igen, vilket innefattar både bråk och gos. Familj är ju ändå familj och jag är glad att ha dem hemma igen!

För att göra de sista dagarna på lovet meningsfulla så har jag försökt att planera in lite små grejer att hitta på, som att träffa vänner och fika, träna, gå på jobbmöten och sätta ihop dans pass. Ungefär så som den första veckan på sommarlovet skulle se ut eftersom man ville att även den skulle vara fullporppad och meningsfull. Jag tror inte att många av mina aktiviteter kommer bli av men kanske några om man har tur!

Gäsp


...DATUM: 2009-08-08 | TID: 10:15:13
Gäsp! Fy vad trött jag är efter bussresan... Jag har sovit sjukt dåligt i natt som vanligt, jag tänker inte skriva en novell om det men jag kan konstatera att jag hatar flugor! whut's up med att de ska sätta sig i ansiktet?! Jobb känns långt borta måste jag säga... men a girl's gotta do what a girl's gotta do ;)

Ikväll ska jag bara sova och njuta av att vara hemma, det är gott att vara uppe i lysekil med men det är alltid en speciell känsla med att komma hem. Även om jag har ångest för att sommaren faktiskt är över nu, för min del. Dagarna som är kvar till skolan börjar kan man lika gärna hoppa över nu för de kommer bara bestå av ångest. Nej, så farligt kanske det inte är känns ju underbart att det är sista året i alla fall.

Nu sitter jag på Espresso House och försöker piggna till med kaffe men det går inte så bra faktiskt, jag vill bara lägga mig ner i soffan och sova en stund, gud vad sjukt det hade vart om jag gjorde det, vill inte vara inne hela denna soliga dag så jag skulle ju kunna gå ut och sätta mig lite. Om jag får orken.

So Long

Pinsamt


...DATUM: 2009-08-07 | TID: 19:10:50
Varför lägger man sig och solar 6 timmar i sträck så fort det är sol? Det är ju en fruktansvärd slöseri med tid, jag menar så länge det är skönt är det ju bra men det är inte skönt hur länge som helst. Så himla svenskt att ligga och pressa tills man ser svarta fläckar, men jag kan ju inte klaga eftersom jag är likadan...

Idag var det sista dagen vid havet och klipporna för den här sommaren troligtvis, känns så himla tråkigt. Jag kan inte få nog av att sitta vid stångehuvud och kolla på båtarna som flyger förbi i solens glitter. Vad poetiskt det lät men det är faktiskt lite svårt att hitta ord för hur mycket jag älskar havet. Jag undrar som sagt hur det kommer att vara nästa år, hittils har det mesta vart sig likt i mitt liv varje sommar men nästa år kan det vara väldigt förändat... Spännande faktiskt.


Sjukt vad åren går fort, för exakt ett år sedan satt jag här i båten med Frida.

So Long

Over and Done


...DATUM: 2009-08-06 | TID: 19:59:30
Nu är shopping, övningskörning och träning avklarad för idag. Är helt slut och har solsting efter en lång dag i solen med alldeles för lite vatten, jag har något problem med att dricka vatten (?). Fick lite kvalitets tid med mamma idag för första gången sedan jag kom hit, vi åt glass och tog en mysig dag på stan. Det var ett tag sedan. Kunde inte vara i solen mer jag har bränt mig precis överallt...

Gud vad jag måste ta vara på dessa dagar mer än vad jag gör, jag blir så ivrig över allt jag ska göra framöver att jag inte kan njuta nu, vilket jag kommer ångra brutalt när jag sitter vid skolbänken...

Nu ska jag göra te.


man bara måste älska det

So Long.

Lika förvånande varje gång.


...DATUM: 2009-08-05 | TID: 20:39:33

Det är verkligen sjukt vad man påverkas av vädret, det räcker med en dag som denna för att man ska bli lycklig igen och börja uppskatta sitt liv, inte bara gräva ner sig i deperimerade tankar. & eftersom vädret tänkte hålla i sig så stannar jag nog tills på lördag och åker direkt till jobbet, man får passa på, men som sagt jag kommer vara bränd... "men varför smörjer  hon inte in sig då?" - för att jag faktiskt hellre är lite bränd än att inte vara det, finns det något sommrigare än den stitsiga och hettande känslan...? ;)

Trevlig kväll på er - So Long

Jihoo


...DATUM: 2009-08-05 | TID: 20:38:42
Ja! Jag är bränd igen! Det har man faktiskt saknat... Jag kommer se ut som en tomat efter dessa dagar vid havet.
Nu sitter jag och cicci hungriga och väntar på maten som idag kommer bli enastående god eftersom Benke fyller 55. Jag halucinerar om jorgdubbstårta med havsutsikt i solnedgången, mumms.
Efter det åker vi med Mattias till lysekil och hittar på något, fika eller något mer energikrävande, vi får se, men sommarklänningarna är på och kroppen smörjd. Eller rättaresagt är det de som åker med mig eftersom jag blir tvungen att köra... så är det när vissa inte kan hålla sig ifrån alcoholen...


Jag och Cia

So Long

Inga sura miner här inte


...DATUM: 2009-08-03 | TID: 16:08:22
Regn... Inte det roligaste när man är på landet kanske så det är ju tur att man har trevligt sällskap! Orkar inte ens vara sur på vädret längre faktiskt. Som tur är åker bikinin fram imorgon då solen tänker titta fram ordentligt, så dagen idag går väl mest till att ligga framför top modell och the city, myskläder, te och kanske en liten promenix. Planerna om smögen och lysekil blir kanske imorgon istället.

So Long

Inte så oväntad resa, alls.


...DATUM: 2009-08-02 | TID: 18:21:58

Framme och trötta. Resan blev lite mer omtumlande än väntat eftersom vi givetvis fick springa till tåget med våra väskor + brosans skateboard i högsta hugg. Tåget var överfullt och alla stirrade argt på våra stora väskor, pressbyråtanten blev aggressiv för att jag stod i vägen och bussen till lysekil var så full att folk satt i korridoren. Tur att man fuskade lite och gick på där bak i bussen... Men när cicci spillt vatten över oss och vi har tryckt i oss varsinn äcklig malaco truly påse var vi äntligen framme vid havet!

Nu ligger vi här som storstadsflickor och kollar på The Hills, det är otäckt hur fast man blir vid deras babbel och skitsnack, man fattar hur uppgjort allt är men ändå blir man aggressiv när de inte håller sams, jaja så länge det underhåller... Vi funderar på att paddla lite kanot på gullman men jag känner oss och skulle kanske inte rekommendera det, om vi vill hålla oss torra i alla fall, men det kunde ju vara ett litet äventyr! Promenera ska vi göra, det är ett som är säkert, nu ska man bli fit igen. Fattas bara en solbränna.

So Long


Up and away.


...DATUM: 2009-08-02 | TID: 00:15:49
Imorgon bär det av till västkusten med cia! Det ska bli så skönt att komma iväg från jobb och att bo hemma ensam i en ensam villa, även om man har lite sällskap ibland. Hoppas på lite fint väder men man vet ju aldrig, mammsen har laddat upp med  att bädda i lillstugan och bett mig ta med filmer till oss så vi ska väl klara oss, hoppas jag... Jag ska verkligen försöka att inte bli rastlös, det är mitt problem på landet, att jag alltid bara blir rastlös och vill hem. Varför blir man det? Varför kan jag inte bara andas ut lite och slappana av när jag väl får chansen som jag längtar så mycket till när jag inte är där? Varför vill jag alltid vara där jag inte är och ha det jag inte har? Vad djup jag blev, men visst är det konstigt och jobbigt, ska absolut sluta med detta beteende, Nu. 

Det kommer nog hur som helst att bli kanon roligt eftersom cicci ska med, min kära syster. Det ska bli en riktig hälsovecka i för våran del alla fall, powerwalks, frisk luft, massa sömn och nyttig god mat gjord av min kära mamma. Denna vecka behövs vill jag lova, inga detaljer men det gör den.

Nu måste jag koncentrera mig på sex and the city, det är allt för jobbigt att försöka skriva samtidigt serni!  


Cia och jag

So Long