.


...DATUM: 2011-12-10 | TID: 18:08:42

Jul Mul Pul


...DATUM: 2011-12-10 | TID: 18:07:18
Nu känns det som att livet börjat på riktigt. Jag och killen lever i vår lilla fina lägenhet och piffar upp lite mer för varje dag. Jag kan inte få för det men i år känns julen bara smutsig, tråkig och någonting som borde gå över fort! Det är ju bara fullt av folk precis överallt, ljusslingor som blåser iväg, snuskiga julbord, hysterisk musik i affärerna och för att inte tala om att min lista för inhandlade klappar är; tom. Kanske att jag hamnat i en nedåt spiral men sådär jättesugen och fylld av julkänslor är jag tyvärr inte. Kanske kommer.

Know the feeling...


...DATUM: 2011-12-01 | TID: 21:12:07
Karolina syr sina egna kläder och säljer dem i butik. Hon berättar att hon reser runt och visar kläder, träffar kunder och skapar just nu sin egna hemsida. Jag såg i hennes ögon, hur de glittrade av självkänsla och lycka. Jag kan verkligen känna igen känslan av att ta karriären i sina egna händer, att få göra en engen hemsida och bara känna att man äger helt enkelt. Låter kanske lite knäppt, men gud vad jag kan sakna den känslan... Av att inte jobba för någon än sig själv och ha sina egna mål och drömmar på Min egen stege. Varje steg man tar är en sån boost. Jag berättade för henne att jag haft samma känsla en gång i tiden, men att jag vaknade en dag utan minsta lilla passion kvar. Så kan det gå. Nu ska jag trycka i mig lite nybakat!

Tummen ur


...DATUM: 2011-12-01 | TID: 21:03:56
Så mycket jag hade velat skriva om och berätta om, som inte har blivit av. Det har kännts som att jag haft för mycket att skriva om att det nästan blivit jobbigt, vilket reulterat i att jag faktiskt besparat mig det... NU bor jag och killen i alla fall i världens finaste lilla lägenhet och trivs superbra. Det är väldigt ovanligt att komma hem till någon varje dag och dela kvällarna i vår mysiga soffa med gott och onyttigt. Dagarna springer iväg snabbare än någonsin och nu rullar det på med nya rutiner och mönster. Det känns faktiskt otroligt lyxigt att kunna bo så centralt! För dig som är osäker på att ta steget till sambo är mitt tips att bara vara sig själv och inse att man inte bor själv utan man är två om allt. Jag är väldigt glad att det faktiskt känns så bra redan och vi försöker ha så mycket omtanke man bara kan. För att inte tala om hur roligt det är att få inreda och fixa! Det känns som att all min drivkraft (som annars ligger och surrar på ingenting numera) har tagit över varenda detalj i lägenheten. Lite besatt är jag nog, men det är väl ingen nyhet...