Valborgs grillning


...DATUM: 2009-04-30 | TID: 18:12:01
Hoppas att alla får en jättelyckad valborg! Min har börjat väldigt bra eftersom jag fick ha på mig en viss klänning som Markus hämtade åt mig, tack! Nu ska jag hem till Mli och grilla med tjejerna (undrar om det är någon som inte grillar idag?) efter det vet man aldrig vad som händer men jag hoppas att Ni får en väldigt bra kväll i solen!

Kram Kram

Ibland är det riktigt jobbigt.


...DATUM: 2009-04-29 | TID: 21:31:27
Gud vad jobbigt det är att gå i stan en varm dag med massor av folk och affärer utan kläder i din storlek, för er som inte vet, det tar på en. Dessutom slog jag fel Pin-kod på telefonen och lyckades spärra den så nu är jag lika irreterad som vanligt över att man aldrig har sin Puk-kod när den behövs... Jag fick i alla fall köpt en body som jag kollat in ett tag, kanske kan man ha den imorgon om man smyckar till den lite?

Jag måste bara få vara lite poetisk och upplysa om hur skönt det är att tro på ödet... Jag tror inte på Gud eller så men jag tror verkligen på ödet och det får en verkligen att må så himla bra. Du behöver ju aldrig oroa för att vissa saker ska hända eller inte hända för händer det så gör det och då var det meningen. Inte för att livet skulle vara helt uppritat från födseln men allting händer nog av en mening och i slutet så får man nog det som är bäst för en själv eller som man förtjänat. Vissa saker råkar bara hända precis i rätt tid och då är det bara att ta vara på det som man vill.

Nu räcker det med djupa tankar, dags för lite te och ännu mer plugg... kanske lite choklad om jag hittar..

Ikväll ska jag hem till Markus och mysa, jag längtar....
Japp, här gäller det att hänga med i svängarna.

Kram Kram

En tripp till stan i solen


...DATUM: 2009-04-29 | TID: 13:47:23

Nu sitter jag i skolan i alla fall. Det funkar helt enkelt inte att gå i skolan och jobba med ett sådant projekt samtidigt, så nu har jag sagt upp mig och blivit  "fri" från det. Det känns väldigt tomt och tråkigt såklart men jag hoppas att det kommer fler chanser! Förhoppningsvis kommer jag att få vara med i kommande avsnitt där det passar mig bättre med tid och skolan.

Idag ska jag in till stan i det fina vädret med Cicci och kolla på härliga sommarkläder och lite goda krämer, gärna någon god från Body Shop. Egentligen ska jag väl inte köpa så mycket men något  litiet skulle vara skoj att fylla upp garderoben med. Efter detta måste jag givetvis ta i tu med min enorma läxhög...

Ikväll skulle jag hoppas på att hinna städa mitt rum och mysa lite. Planera morgondagen är väl inte för tidigt att ta i tu med heller men det löser sig!




Ha en bra dag

Kram Kram


God Morgon


...DATUM: 2009-04-27 | TID: 21:19:46
Vad mysigt det är att ha mycket tid på morgonen och bara slappa framför tvn innan skolan. Idag har jag på mig Jennys parfym CK in 2 u och trivs vädigt bra, synd att jag inte har råd att köpa ny parfym nu bara. Jag måste spara pengar till Paris och dessutom lägga undan lite pengar i sparkontot som har blivit betydligt mindre de senaste veckorna.

Nu ska jag städa och packa till mamma, ha en bra dag vänner.

Kram Kram

Mysigt i åskan


...DATUM: 2009-04-27 | TID: 21:19:13

Gud vad mysigt det är med åska, jag älskar det! Inte nog för att jag älskar att kolla på film men dessa dagar är det verkligen lite extra mysigt. Läxorna blir bara fler och fler nu och högen på skrivbordet består av sju böcker plus arbeten... Inte ska jag till skolan imorgon heller eftersom jag ska repa några scener men det är ju kul.

Nu är det inte långt kvar till sommaren så jag får väl passa på att trötta ut mig ordentligt speciellt med tanke på att jag inte fått något jobb än. Jag ska lämna lite sista ansökningar i veckan.

Nej nu ska jag städa, tända lite ljus och kolla på film min vägg bakom mig skakar av blixten så jag måste stänga av datorn och lamporna, men det är bara positivt....


Såhär roligt började lördagen och roligare blev det, tack mina älskade vänner för den kvällen.

Kram Kram


Det var det för den här gången.


...DATUM: 2009-04-24 | TID: 23:48:17
Japp, nu är sista föreställningen gjord, sista för denna gång i alla fall! Jag har allt lite magknip nu men som tur är kommer det bli fler föreställningar. Mitt ansikte svider och knäna ömmar så en liten paus passade ganska så bra faktiskt.

Ikväll har jag bara myst och tagit det så lugnt man bara kan med Ida, Helena och Palle. Mycket prat om morgondagen då det är dags för 18 års festen som vi alla sett fram emot så länge! Innan dess blir det givetvis mycket pill och fix för att passa in på Röda mattan...



Kram Kram

Slutet gott allting gott.


...DATUM: 2009-04-24 | TID: 08:13:48
Här ligger jag och lyssnar på ABBA i solljuset med spring i benen, nu måste jag få dansa snart! Min mamma kom fram till mig efter föreställningen igår och sa att jag skulle kleta in mig med brun utan sol innan 18 års festen på lördag, tack så mycket för den mamma, nu ligger jag här med min lilla Dove och smörjer.

En sak som är rolig med alla dessa föreställningar är blommorna man får, de riktigt förgyller mitt lilla rum. Luktar gott gör de ju också Tack Martina för dina som fortfarande står så fint. Nej, nu måste jag upp och iväg till mitt andra hem.


Kram Kram

Thank you for the music.


...DATUM: 2009-04-24 | TID: 08:05:30

Nu har vi slått rekord med cabareten, kvällens föreställning igår gav inte bara stående ovationer, ALLA i publiken stod upp! Det är alltid en lika underbar kick när man får göra finalen i repris. Jag kan inte ens tänka tanken på när detta ska ta slut men som tur är fick vi glada nyheter under dagen. Föreställningen har vart så bra att de vill fortsätta med föreställningarna lite till vilket betyder att nästa års 1or och alla intresserade vuxna samt politiker får chansen i augusti igen! Då sätter vi upp 4 stycken föreställningar till, jippie!

Nu är det alltså snart dags för den sista föreställningen innan sommaren och jag har en klump i magen som inte vill försvinna. Det skulle vara roligt om vi fick busa lite idag eftersom det är sista men jag tyckte att en liten fågel viskade att detta inte skulle kunna genomföras i år. Tyvärr.

I eftermiddag ska jag till stan med Ida för lite smä ärenden innan en lång, mysig och onyttig fredagskväll tar plats.

Kram Kram


God Morgon


...DATUM: 2009-04-23 | TID: 10:08:37
Ibland kan det faktiskt vara riktigt skönt med gympa på morgonen, i alla fall när man har simning. Det är ju jättemysigt att simma i en tom simhall med morgongänget i bakrunden, och det är ju dessutom bra träning. Att jag aldrig kan komma ihåg att ta med mig en frukt?

Såg att de hade satt in en bild på mig i vår lilla Lerums tidning från torsdagens premiär och givetvis var bilden på mig lite fel i upplösningen så jag ser extra läskig ut, men det är väl bara att glädjas åt att de kanske inte tyckte att jag såg tillräckligt läskig ut som det var... Vi fick i alla fall väldigt bra kritik och jag kan nog inte bli mer laddad för eftermiddagens föreställning.

Nu ska jag köpa te och gå på ekonomi lektion! Ha en bra förmiddag i solen.

Kram Kram

Lagom är bäst


...DATUM: 2009-04-22 | TID: 23:19:52

Nu börjar föreställningarna ta på krafterna tre till är nog perfekt med tanke på orken. Givetvis hade man orkat mer och man ville men en liten paus skulle inte sitta fel. Det kommer givetvis att kännas tomt och jättetråkigt när det är slut på det hela men som tur är så kommer jag vara med nästa år igen.

Mötet igår gick hur som helst väldigt bra, jag är med i musikalen som kommer att sättas upp på Amanda teatern 12-15 juni eller så. Det är ingen världsberömd eller omtalad musikal utan ett nykrivet och komponerat manus, ett väldigt bra sådant. Det är ungdomar i min egen ålder som skrivit och som skapar vilket ger en härlig stämning! Jag är väl egentligen mest med för att det är så himla roligt, men också att det är bra med kontakter och lite publicitet, det skadar ju inte. Nu får vi väl se när vi sätter igång med repen, jag längtar


Nej, nu ska jag och min lilla pärla sova.


Kram Kram


Ny dag, nya tag.


...DATUM: 2009-04-22 | TID: 07:57:26
Det var ingen bra morgon alls idag ingenting gick som det skulle när det skulle, men nu är jag klar för ännu en dag. Idag har vi två föreställningar och jag kommer väl att vara hemma igen vid 9 då jag kommer att ha sällskap av Ida som ska sova hos mig idag! Mysigt.
Jag fick reda på att jag fick sommarjobb i Båstad under Herr veckan under Sweedish Open i år. Jag och Ida ska jobba i serveringen och Helle i entrén, så himla roligt med tanke på hur lyckat det var förra året:









Kram Kram

You´ll lern to deal with it.


...DATUM: 2009-04-21 | TID: 18:54:34
Vad man vänjer sig fort! Jag trodde aldrig att jag skulle bli en tjej som nästan aldrig kan slänga sig framför tv:n efter skolan, men det är jag ju nu. Antingen är det föreställning, träning, musikal eller inspelning... Jag har i alla fall märkt att man hinner väldigt mycket mer när man är stressad, det kanske låter konstigt men så är det faktiskt. Jag har nästan hunnit med mer läxor och träning nu när jag har så mycket annat på gång, man tar nämnligen helt plötsligt vara på varje sekund. Det är nog en väldigt bra vana tror jag.

Efter träningen snart så ska jag faktiskt svika mina cabaretvänner som ska till PC ikväll, för jag ska ligga i sängen och kolla på film hela kvällen! Det behövs... Kanske en liten hår-  och ansiktsmask efter all hårspray och teatersmink? Vem vet.

Kram Kram

Snart


...DATUM: 2009-04-21 | TID: 11:52:03
Nu är det dags att börja ladda, bara en 40 minuter kvar till samling och sedan föreställning!
Jag har skönt nog fått min mamma att köra mig till mötet i stan idag, annars hade det blitt knappt om tid. Förhoppningsvis hinner jag träna idag med och ikväll är det ju Desperate Housewives! Man är alltid lika lycklig på tisdagar...

Kram Kram

Lördagens kravaller


...DATUM: 2009-04-20 | TID: 22:22:50

VIlken rolig kväll det var!

Lördag på Park Lane med Helle, Becka och Anton. Missade tyvärr precis min kusin som ställde sig på scen och showade, några minuter efter att jag gått... Jag hoppas på en repris Johanna! Jag fick nöja mig med att underhållas av Antons raggande, vilket inte var helt fel det heller. Napp, det fick han goingen och det tro sjuttan med tanke på vilken danskung han är, inte illa vill jag lova! Kul kväll var det i alla fall

Man glömmer då aldrig.


...DATUM: 2009-04-20 | TID: 21:39:38

Vilken dag säger jag bara! Det är inte mycket tid över att komma hem och sätta sig vid datorn kan jag säga, men nu äntlgien sitter jag här i mina pyamasbyxor och äter mackor!
Efter föreställningen var det bara att springa till jobbet och undervisa  mina danstjejer, efter det tränade jag själv och nu har jag precis kommit hem från mammas värninna Lena som fyllt 43!

Konstigt att komma hem dit igen, det brukade liksom vara mitt andra hem? När mamma och pappa separerade började mamma och Lena umgås för fulla muggar, och därför likaså även hennes barn med mig och min bror. De tog med oss på det mest små och stora äventyr man kan tänka sig, men kul var det! Allt från att åka till Landvetter och kolla på flygplan, till att sova över på Astrid Lindgrens värld eller bo en vecka och lära sig hur det är på en bondgård i småland. För att inte tala om hur mågna gånger vi har vart på Himmelriket....

Imorgon blir det ett möte med musikalgänget efter föreställningen jag skulle vilja sola mellan men det tror jag inte att jag hinner tyvärr... Man måste ju vara brun tills på lördag då Pernilla, Becka och Helle ska firas med dunder och brak på Hot Chilli! Jag har hängt upp min klänning på dörren för att titta på och njuta, den ser ut ungefär som Emilias i melodifestivalen? Det passar ju bra till Hollywood tema, inte sant? Jag längat väldigt mycket i alla fall, det kommer nog att bli en oförglömlig kväll det ska jag se till!

Hollywood.jpg Hollywood image by Jirus_J


Kram Kram


Nu är vilan slut.


...DATUM: 2009-04-19 | TID: 20:49:44
Nu är jag redo för en ny vecka. Jag har städat hela rummet, pluggat på läxorna, lagt fram kläder och fixat naglarna. Allt sånnt jag inte kommer att hinna i veckan helt enkelt! Producenten ringde förut och berättade att mina scener förmodligen skulle spelas in nästa vecka istället för den som kommer nu, vilket flyttade en stor sten från mitt bröst eftersom cabareten kommer att ta upp väldigt mycket tid och det hade nästan blivit omöljigt att hinna med allt då. Som min kära killkompis sa igår så är det viktigt att jag inte bara stressar och flänger runt utan att man faktiskt måste stanna upp ibland, och faktiskt inse att jag får chansen att göra det bästa jag vet. Det är allt värt att lägga en tanke på.

Kom förrästen med i en musikal som ska spelas upp i Göteborg juni-juli, jättekul! Ska på möte på tisdag så får jag se vilka tider de vill repetera, hoppas att det inte kommer att krocka med något mer för då får jag nog tyvärr tacka nej.

Det har faktiskt vart konstigt att inte gå upp på morgonen och äta energirik musli, ta på sig danskläderna och packa ner massor av frukt. Jag har inte haft en föreställning eller ens ett genrep på två dagar? Nej, det är tur att det sätter igång imorgon igen så att jag inte tappar greppet!

Nu ska jag lägga mig och kolla på sex and the city med en stor kopp kanel/äppel te, jag ska tända ljus och ta fram alla gosiga kuddar. Söndagskvällar är oslagbara!

Kram Kram

GIMMIEGIMMIE


...DATUM: 2009-04-19 | TID: 16:57:52

Då var ännu en helg över efter mycket ståhej och skrattande. Igår blev det en liten grillkväll med tjejerna hos mig innan vi fick sällskap av Partille. Det var en mysig men galen kväll dock inte så sen så det var skönt, gick upp vid 11 och städade.

Just nu sitter jag och kollar runt på alla möjliga hemsidor som säljer kläder och blir helt galen på allt fint som finns! Jag har alltid väntat på att 60 tals modet ska komma och nu är det kommet. Det finns så himla mycket fina klänningar och kjolar, lönen kommer rinna bort minuter efter att den nått kontot vill jag lova. Jag hade önskat att jag kunde lägga undan lite ibland men det är nog fel månader att börja spara nu tror jag, med tanke på alla sommarkläder!

Nej nu måste jag öppna franska boken...

Kram Kram


Lyckat


...DATUM: 2009-04-18 | TID: 11:15:56
Japp, nu är det bevisat, man kan faktiskt orka festa efter föreställningar! Det blev en väldigt lyckad kväll ihop med hela Lerums Gymnasiums cabaret. Det var en väldigt mysig lokal med takkronor och forsar, härlig musik och goa människo var det givetvis med. Nu står det klart, jag ska spela teater i nästa cabaret! Givetvis hade inte alla följt dresscoden som var våran egna tröja men jag hade på mig den såklart och trivdes som fisken i vattnet!

Det var ju inte världens lättaste att ta sig hem från Tollered runt 03.00 men som tur är var Lisa såpass sällskaplig att hon ville ha sällskap i sitt gästhus. Det tog ett tag innan alla kunde sluta duscha, göra kullebyttor och kissa men tillslut somande vi som stockar hela bunten.

Nu har min älskade Cecilia kommit hem från Indien så jag ska ut på en liten promenix med henne nu och prata om allt som hänt under två veckor. Det har faktiskt hänt en hel del i mitt lilla liv måste jag säga.
Nej, ut i solen med dig Louise!

Kram Kram

Party On


...DATUM: 2009-04-17 | TID: 18:30:53
Snart är det fest med cabaretgänget! Det annordnas en premiärsfest varje år men också en avslutningsfest, jag fattar inte riktigt hur man ska kunna orka ha föreställningar dygnet runt och sedan festa på det men kul ska det bli!

Först ska jag äta lite räkor med mamma och Benke...

Party On! Trevlig kväll!

Kram Kram

Go Fresh


...DATUM: 2009-04-17 | TID: 18:27:48
Då har jag fått ledigt från cabareten några dagar för att vila upp mig. Föreställningarna har gått jätte bra förrutom att jag får mer och mer ont i mina knän.. Vilket otrolig skillnad det är på vilken ålder publiken ligger inne med så att säga, det blir verkligen olika föreställningar eftersom skratt och gråt inte kommer på samma ställen, överhuvud taget.

Efter att ha ätit lunch med mammsen satte vi oss i solen och pluggade lite i trädgården. Skönt med en mamma på det sättet, hon måste ju också sitta och jobba med prov på dagarna även om hon gör tvärtom det jag gör vad gäller prov, hon rättar dem.

Nu kom jag precis ur ett väldigt skönt bad, jag nästan somnade till lite... Det finns nog inget mer avslappnande tror jag, alla muskler och leder blir helt lealösa känns det som. Givetvis hade jag massor av goa dofter och krämer så nu luktar jag aningen godare än tidigare idag.




Godkänt var det här.


...DATUM: 2009-04-15 | TID: 22:58:44
Då var första genrepet avklarat och vi fick godkänt av Gösta vår käre producent. Vilken kick det är att äntligen få ha publik! Jag skadade knäna dock men annars var det superkul! Min Tina var där och gav mig fina blommor efterråt, de luktar väldigt gott i mitt rum måste jag tillägga. Nu måste jag bara läsa lite franska och engelska innan jag drar mig tillbaka framför tvn.

Imorgon tog jag ledigt från jobbet och ska ha två föreställningar, det ska bli kul! Nu drar det verkligen igång med kaoset i mitt liv men jag gör ju faktiskt bara det jag älskar (dansar och agerar) - på heltid, så jag borde vara glad istället för illamående av stressen inte sant?

God Natt!

Kram Kam

Showtime


...DATUM: 2009-04-15 | TID: 16:32:08

Det finns faktiskt en gräns även för mig när det gäller att sova för lite. Nu har jag precis blandat ihop en smoothie som jag ska ha innan föreställningen ikväll, gott!

Läxhögen blir bara större och större medans ögonen blir mindre och mindre, de såg till och med lite röda ut idag. Jag måste verkligen få lite ordenlig sömn snart. Inatt när jag för en gångs skull ville ha öppet fönster blir det givetvis en kattfight utanför, och det är inget härligt ljud vill jag lova speciellt inte när man ska sova.

Idag var jag i alla fall i skolan för jag fick ledigt från jobbet, det känndes bra. Nu återstår bara en ordentlig föreställning ikväll för att jag ska vara lugn.

Nej, nu ska jag ner och äta lite av brosans sockerkaka och sen bär det av till logen, gud vad jag längtar!



Kram Kram


Det slår allt!


...DATUM: 2009-04-14 | TID: 15:33:01
Det bästa som finns är faktiskt när en dröm går i uppfyllelse, eller hur?
Min dröm, min eviga dröm, som jag alltid haft men inte riktigt vetat hur jag ska uppfylla håller på att bli verklighet. Att bli skådespelerska/musikalartist är ingenting man bara blir på en sekund och inte heller utan några motgångar. Jag ska inte säga att jag håller på att bli skådespelerska men det går väldigt bra just nu, jag har liksom fått en fot in i branchen så att säga.

Skolan kommer inte att bli högsta prioritet några veckor framöver, dumt nog. Jag kommer att vara och repa med skådespelarna inför pilotavsnittet på dagarna och vissa kvällar samtidigt som cabaret föreställningarna börjar. Inte nog med det ska jag öva replikerna, plugga igen all skola och hinna med vännerna! Sökte en lite mindre roll till en musikal idag med, bara som bakrundsdansare, baksundssångare eller statist, vi får väl se om de vill ha mig med. För varje dag som går skaffar jag mig i alla fall fler och fler behövliga kontakter inom teater och produktion vilket känns väldigt bra.

Nu ska jag springa iväg och ha genrep! Hoppas inte att de måste tupera håret allt för mycket på mig idag, det är så svårt att få bort... men sånnt får man väl leva med om man är preformer ;)


Kram Kram

Trötter


...DATUM: 2009-04-13 | TID: 22:33:24
Hej hopp!
Gud vilken dag, jag har inte vart såhär trött på länge. Det blev en sen natt och tidig morgon för att gå upp och dansa med cabareten. Det var väldigt roligt men lite jobbigt måste jag säga. Däremot fick jag en replik idag, jätteroligt!
Nu sitter jag och myser med Martina som är hemma från London, vi ska väl sätta på någon film eller så nu.

Imorgon blir det möte med Producenten, önska mig lycka till! Hoppas på att hinna gå till skolan en stund efter, kan inte missa mer nu.

Kram Kram

Jag blev en fe


...DATUM: 2009-04-11 | TID: 16:00:37
Gud vilken god påskmat jag åt igår och tårtan ska vi inte tala om! Jag var mätt ända in till nattamaten. Efter denna middag bar det av  till Ida på lite förfest innan vi åkte vidare till stan Park Lane. Lite små tvister mellan tjejerna om vart och när vi skulle gå vart men det löste sig ganska så bra tillslut. Jag fick i alla fall en väldigt trevlig kväll!
Träffade min granne på tåget som gjorde mig sällskap hem, han berättade att jag var som en fe, en älva. Hur ska man ta det..? Jag tror att han försökte ge mig en komplimang men jag är inte säker.

Nu ska jag snart hem till farmor på ännu en påskmiddag. Först måste jag smörja in benen så att de ser lite fina ut nu när jag skippar strumpbyxor och även lyssna klart på mina Kent favoriter. Inga kommentarer på det. Ikväll blir det förhoppningsvis fest.

GLAD PÅSK

Kram Kram

Odd Molly


...DATUM: 2009-04-11 | TID: 15:53:35

Jag älskar Odd Molly! Nu har jag införskaffat mig en traditionellt linne till sommaren i lila/grå färg. Jag kan inte vänta på att få bära detta till ett par flipflops med bruna ben. Hur som helst skulle jag ha en garderob full av Odd om jag haft råd, men nu får man vara nöjd med det man har! Det kommer absolut att finnas mer kläder med detta märke i framtiden, de är ju så söta!


Han hittade även detta år!


...DATUM: 2009-04-10 | TID: 11:51:44

Ja påskharen kommer fortfarande hem till mig! Det gillar jag, nu sitter jag här med mitt läckra påskägg fyllt med gott godis. Detta är ju faktiskt första dagen på lovet för min del men ändå kan jag inte sluta längta till på måndag då det sätter igång med cabareten igen.
Idag ska jag hem till pappsen och åka på middag hos Mariann med all släkt. Påsken är verkligen en av mina favorit traditioner för;
* Det börjar bli varmt och man kan äntligen säga att det är vår - vintern är över
* Alla glada färger!
* Allt roligt pyssel man kan göra med ägg och dekoration
* Godiset
* Givetvis ska vi inte glömma all mammas goda mat på påskbordet



Kram Kram


The End


...DATUM: 2009-04-09 | TID: 16:27:35
Då var det slut på det lovet, nästan. Jag är ledig till måndag! Det är sjukt vad fort det har gått men det är kanske inte så konstigt med tanke på hur jag har hållt igång. Nu återstår bara vila och påskgodis! Jag har fått alldeles för lite sömn dessa dagar, 3 timmar i natt och 5 timmar natten där innan. Därför kan jag skriva till alla er från cabareten som undrar; det blir inget sticky för mig idag, det blir mys med Majsa!

Aldrig trodde jag att jag skulle springa upp till mitt rum och sätta på Kent på datorn men det har faktiskt blivit så! Jag har verkligen öppnat ögonen för denna Karl. Jag måste ändå medge att orkesterns version är lite bättre faktiskt...

Nu måste jag städa mitt rum efter veckans stress och hålligång!

Kram Kram

Och filmkväll blev det


...DATUM: 2009-04-08 | TID: 12:58:00
Ny dag! Igår blev det sängdags halv 5, efter att ha haft en mysig kväll med kakor gick vi iväg till en killkompis och kollade på Pearl Habor. Väldigt mycket filmkollande blev det i alla fall.
Nu har jag satt bandage runt mina knän med tanke på det lilla fallet vi gör i dansen som knäna mina inte riktigt klarar av... Det känns lite konstigt men det är väl bara att vänja sig, hellre det än krossade knän..

Hörs sen

Kram Kram

Tjejkväll


...DATUM: 2009-04-07 | TID: 21:20:17
God Kväll!
Nu är min stackars hy alldeles krusig efter allt smink men oj vad coolt det blir! Längtar redan tills imorgon.
Nu har jag i alla fall galen som jag är vart och tränat ett BT pass... och sitter med min vän Frida. Ikväll blir det te och tjejfilm, det var längesedan! Leagally Blond tror jag vi kör på. Man kan aldrig få för många tjejkvällar.



Kram Kram

Ny dag Nya tag


...DATUM: 2009-04-07 | TID: 11:41:59
God Morgon folks!
Nu ska jag snart bege mig bort till mitt andra hem, skolan - teatern. Jag hoppas i alla fall att jag snart ska kunna kalla det mitt andra hem, hoppas att vi får flytta in grejerna i logen idag så att man slipper bära med sig alla grejor varje dag.
Idag ska vi få repa med smink och kostym på scen! Det ska bli skoj! Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig men jag hoppas att jag får fram något bra... 

Hörs sen

Kram Kram  

CANTWAITANYLONGER


...DATUM: 2009-04-06 | TID: 19:29:48
Nu jäklar spritter det i benen! Jag längtar så otroligt till premiären med cabareten. Jag trodde att jag skulle släpa mig dit på månarna men ooonej jag svävar på moln. Det är så jäkla roligt att bara jobba med att få till den perfekta föreställningen, så många fix och trix och massa duktiga roliga männsikor.

Nåväl, nu sitter jag här med solen i ögonen och försöker hålla mig vaken, det blev kanske lite för sent och lite för mycket alcohol för att vara söndag. Men lite tycker jag allt att jag skulle få fira när det gick så bra på min auditon. Jag och Ida fick sällskap av Victor och Jonathan så varför inte festa till det lite och ha allmänt ball en söndagskväll?

Ikväll hade tjejerna planer på att mysa och eftersom jag redan är hemma kanske jag hakar på deras mys, men ärligt talat är jag sjukligt trött. Får väl se om jag däckar i sängen eller ej. Först ska jag hur som helst skriva lite på min bok, den har jag inte lagt åt sidan!



Kram Kram

Waaa


...DATUM: 2009-04-05 | TID: 15:51:54
Jag hittade en trevlig tjej i väntan på att få komma in till producenten. Halva grejen med att gå på en audition är ju att träffa nya människor och kontakter, så det var bara att börja mingla runt. Jag hittade i alla fall en mycket trevlig tjej som hette Angelica, vi hade massor att prata om och vi kom fram till att om man är estet så är man. Alltså, hon berättade att hon behövde komma ifån musiken lite eftersom hon jobbade med detta varje dag och jag berättade att jag har börjat brinna mer för skådespeleriet än för dansen. Vi kom då fram till att om man gillar att dansa, gillar man även att sjunga, spela teater eller spela musik och så vidare. Inte för att jag kan sjunga eller spela ett enda instrument men jag tycker om det ändå.
Jaja, jag är hur som helst suuper glad över att det går frammåt för lilla mig, hoppas att det håller i sig!

Kram Kram

Jihoo


...DATUM: 2009-04-05 | TID: 15:29:56
Hej på er! Hoppas att ni mår lika bra i vårsolen som jag.

Nu sitter jag här och väntar på min sötnos Ida som ska leka lite med mig idag! Jättemysigt, tack och lov vill hon fortfarande vara med mig, trots att jag drar iväg henne 9 på lördagsmorgonen och tränar... vad hände där?

Hur som helst så kom jag nyss hem från min audition...! Jag är fortfarande skakig så det är lite svårt att skriva. Jag blev faktiskt lite förvånad över att jag inte var nervös utan tvärtom jättepeppad. När jag kommer in i rummet och sätter mig framför producenterna och kamrean får jag först bara berätta lite om mig själv och mina erfarenheter. Efter detta ber producenten mig att ställa mig framför kameran i 5 minuter och få honom att skratta, han skulle alltså vara publik. Först stod det bara still men sen slängde jag mig upp på golvet och gjorde en liten show, fråga mig inte vad för det är alltid samma visa, efter någon som helst improvisation kommer jag aldrig ihåg vad jag gjort efterråt.
Efter en stunds tystnad säger han " ja, du har en gåva och den vill jag använda mig av.. Du får en roll, vilken vet jag inte men jag hör av mig nästa vecka" Jihooooo

Kram Kram

Jahaopp!


...DATUM: 2009-04-02 | TID: 20:33:38

Nu är alla mina kvällar med sex and the city i sängen historia... Tvn har gått sönder. Jag skulle givetvis kunna kolla på någon annan tv men detta hus innehåller endast två gemensamma apparater, då en står i köket på byrån med finporslinet och en i vardagsrummet som ALLTID är upptagen. Några få gånger har jag vågat mig in i broderns rum trots att jag inte får men då givetvis glömt att lägga tillbaka x-box kontrollen eller stänga av antennen = upptäckt.
Jaja, tur att jag har sett alla avsnitt annars hade jag gått i bitar.

Förövrigt är jag väldigt glad eftersom min jobbiga vecka har funnit ett slut! Dans rep två timmar varje dag och prov hit och dit kan äntligen strykas från schemat. Nu när jag haft en vecka som denna uppkommer som grädde på moset ett väldigt stökigt rum, en garderob om inte är att tala om och en svullen mage som vill ha bättre mat och sov tider... Detta är alltså vad mitt projekt för kvällen är!

Har förrästen börjat gå på risdiet. Nej, jag ska inte banta, men med tanke på hur min mage sett ut i 5 veckor måste seriösa åtgärder vidtas! Så nu blire inga goa middagar framöver, en vecka tänkte jag börja med. Önska mig lycka till! Det kan verkligen behövas med tanke på att jag älskar att äta...

Nej, nu måste jag städa.


Hittade en bild från 8:an, snart är det äntligen sommar igen!

Kram Kram


dans all over!


...DATUM: 2009-04-01 | TID: 09:01:46

Vilket härligt väder! Äntligen. Idag kunde jag ha på mig min läckra korallfärgade jacka utan att frysa det minsta.

Liksom alla andra dagar ska jag även idag dansa med cabareten 2 timmar efter skolan... Jippie? Nja, visst är det kul att dansa men att gå in i en mörk sal utan syre för att dansa till Kent kanske inte är vad jag vill eller borde egentligen, med tanke på ekonomiprovet imorgon...
Hur som helst så kommer årets cabaret bli gaalet cool! Synd att man inte får se den själv! Förrutom på videoband såklart. Biljetterna har släppts och säljs för fullt på Kom In jag längtar verkligen till premiären.

Fick reda på att jag ska på audition på söndag för någon tv serie, jättekul! det betyder dock att jag får frånvaro från dansen några timmar men det är det värt.

Nu måste jag fortsätta min engelska lektion och dricka upp kaffet innan läraren varnar mig igen. Varför får man inte dricka lite kaffe i klassrummet egentligen? jaja, that's life.