Njut ut


...DATUM: 2010-01-22 | TID: 22:35:23
Jag vet inte om det är att ta ett steg upp i mognaden eller ner för mig och min bästa vän, men ikväll blev det kakor framför konståkning. Jag gillar det skarpt! Senaste året har jag faktiskt känt en viss förändring på mig själv, jag tänker lite annorlunda och ser saker på andra sätt, vilket är bra eftersom tidigare tankar och synsätt kunde förbättras betydligt... ;)
Det är så himla skönt att bara göra ingenting när det är tillsammans med någon annan, det är inte ofta helger är vila eftersom jag jobbar rätt mycket, men nu känner jag mig rätt utvilad! Har faktiskt blivit lite bättre på att tänka på min hälsa, i och med att jag strykigt aktivieter från schemat, jag sover fortfarande på tok för lite, men visst är det trisst att sova?
Jag måste liksom få ha min egen tid på kvällarna, när jag tänker bort skolan, träning, umgänge, familj, framtid, jobb, ekonomi och ordning. En stund på kvällen måste få gå till att äta popcorn eller dricka te framför någonting mysigt på tvn, dator eller kanske bara i badet. Vid dessa tillfällen bryr jag mig inte om tiden! Jag kanske kan säga att jag mediterar fast på ett roligare sätt? Ja, det lät faktiskt bra.
SO LONG

Löftet utbytt efter årets gång


...DATUM: 2010-01-09 | TID: 17:53:54

Nyårslöften är fåniga tycker jag, speciellt när det gäller alla som ska börja träna de första veckorna i Januari som sedan försvinner under Mars. Det tar bara upp plats i lokalen, men i år tänkte jag försöka få det nya året att se annorlunda ut på något sätt eftersom det gångna inte vart på topp alla gånger...

  • Jag ska bli bättre på att komma ihåg namn och födelsedagar på nära och kära

Ja, jag hade ett tidigare löfte där jag sa att jag ska sluta ta dåliga beslut. Vilket är ett bra löfte, men jag har under detta år kommit fram till att det inte är av min högsta prioritet eftersom min personlighet inkluderar att jag tar dåliga beslut som jag sedan kan lösa, eftersom jag anser mig själv som en problemlösare. Därför har jag kommit fram till en annan punkt, som jag är otroligt irreterad och skamsen över att jag inte bär som egenskap.

Det är alltid lika pinsamt och tråkigt att inte komma ihåg dessa saker och det får dessutom mig att framstå som ointresserad eller nonchalant. Vilket jag inte vill framstå som... Tyvärr håller inte minnet med om detta, men jag ska spänna fast det i en cell och hota med kall snö så får vi se om jag gör några framsted under året!


Never look back


...DATUM: 2010-01-09 | TID: 17:41:49
Gud vad dagarna springer iväg! Det mäker man när man sätter sig för att blogga lite och ser att det var 5 dagar sedan sist... Detta är ju bara ännu något som visar att man ska ta en dag i taget, eller jag i alla fall. När man är stressad och hela tiden springer från nuet så går tiden så himla fort. Visserligen är det en sån tjej jag är, rastlös med en evig iver om att förbättra och förändra men ibland kan det vara rätt så skönt att bara göra ingenting. Nej, nu ljög jag... Det skulle vara skönt att känna så men det gör jag inte, inte alls.
          Idag har jag en sån dag då kvällen är helt oplanerad och jag är trött och sliten efter jobbet, normalt hade kanske vart att lägga sig i sängen och kolla på en film i lugnets stund men, hm nej det lockar inte... Jobbigt att liksom vara trött men ändå så rastlös! Får väl plugga på körkortsteorin så jag kan ta det jäkla körkortet någon gång... Där snackar vi att känna sig fri.

Jag vet att det är dumt att sitta och känna ångest över att dagarna springer iväg, eller allt man inte gjort. Jag blev som liten tillsagd att aldrig titta tillbaka, bara fram. Det är ett väldigt bra ordspråk och gör att man mår mycket bättre. Det som vart kan inte göras ogjort eller om igen, därför är det ju fullständigt knasigt att tänka tillbaka och få ångest eller må dåligt. Minnen ska man givetvis ta till sig ofta men det är en helt annan sak, enligt mig. Minnen sitter kvar som en del av dig, de behöver du inte gräva i det förflutna för att få fram. Herregud, vilket poetiskt inlägg, well well lite goda ord skadar väl ej.




So Long


Tillbaka


...DATUM: 2010-01-04 | TID: 16:53:46
Nu har jag haft ett litet uppehåll från bloggandet igen, det behövs ibland. Energin räcker inte till helt enkelt till.

Idag däremot har jag fått massor av energi, kanske var det mammas fantastiska brunch överraskning i morse, kanske mitt lilla doftljus som ger mig massa goda minnen eller kanske är det för att jag ska träna idag. ÄNTLIGEN, det är verkligen lätt att halka ur det när man väl börjat eftersom man prioritetar annat. Som jag alltid säger; ju mer man har att göra, desto mer hinner man med!

Nu har äntligen alla postorder kataloger kommit, dessutom en paket från morbror i USA. Det är verkligen vad som behövs för att liva upp vintermörkret!

So Long