Hej på er!


...DATUM: 2009-02-28 | TID: 18:01:57

Då var det lördag igen! Jag sitter hemma hos Maja och ska snart äta en delikat middag made by pappa Klas, mumms.. Jag måste erkänna att jag tänker på min kära mor som sitter barnvakt åt min lille älskade systerson idag. Japp, han är den coolaste och goaste killen i världen! Hoppas att mamma inte glömmt allt som har med småbarn att göra bara, fast med tanke på hur jag är så använder hon ju de sidorna dagligen. Sämt och sido så är det i alla fall väldigt roligt att se mammsen leka och skoja med den lille skrutten. Lycka till mamtkms!

Shit vad mycket dåligt det går på tv, jag blir galen! Arga snickaren står på i bakruden, arga snickaren? Om det är det bästa att se på så har televisionerna inte lyckats galant direkt. Idag blir det att åka till staden och ta några glas på ett mysigt ställe. Det blev en partyfredag med damerna igår så jag känner mig rätt så sugen på en lugn och skön lördag! Det är ännu ett släkkalas som ska bockas av imorgon så jag får väl inte vara allt för trötter. Köpte ett par svarta skinhängslen till bror min, det är ju modernt och lite charmigt tycker jag, hoppas att han tycker detsamma.

Nu ska jag snart gosa ner mig och kolla på A cinderella story med Majsan. Jag älskar den filmen den är lika mysig varje gång. Det skulle väl i och försig vara gottis att äta glass, banan och chokladsås med banansmak till filmen, men det tar vi efter maten!

Trevlig kväll

Kram Kram


Här gäller det att hänga med!


...DATUM: 2009-02-26 | TID: 21:47:46
Herreguuud vad fort dagarna går? Jag hänger inte riktigt med känner jag... Idag har det regnat hela dagen nästan men ändå har jag kunnat ha ett leende på läpparna, för det betyder ju att snön försvinner! Jihoooo! Jag ska väl kanske inte ljuga och påstå att jag var lycklig när dropparna sipprade in under jackan och ned för nacken eller när maskaran låg nere vid underläppen, men oj vad skönt det är att det regnar bort!

Efter en lugn dag i skolan har jag firat min lillebror med släkt och vänner! Hellis och Ida kom till mig och förgyllde kvällen så att säga. Tog oss en titt på Den rätte för Rosing och jag blir lika fashinerad varje gång om hur många speciella och olika människor det finns. Det var verkligen en himla blandning som ville bli Lindas Amor... Jag fastnade faktiskt litegrann och måste definitivt kolla in på tisdag, vems är pillret liksom?

Imorgon blir det ingen skola för min del, det är dags att jobba litegranna, speciellt nu när alla färgglada och läckra vårkläder kommit... Det känns skönt men jag måste stiga upp innan tuppen ännu en dag, vilket är mindre roligt. Attberopå annorlunda männsikoskara så var min teaterkurs igår väldigt rolig och lärorik! Varje onsdag framöver blir det en liten kvällskurs för att få göra vad jag brinner för, agera. Det var hur som helst en himla rolig blandning av folk, vilket i detta fall bara är roligt! Man kan få insperation och tips från lite varstans så att säga. Kul kul!

Nu måste jag släcka mina doftljus i kanel och ros för att sova. Guu vad gott det luktar! Bra grej det där..

Sov Gott

Kram Kram


Alltid lika mysigt med er.

Redy, set, GO


...DATUM: 2009-02-22 | TID: 23:04:55
Kuddar + Maja + Kladdkaka + Beck = Mys söndag!

Onej, så där jätte mycket fick jag väl inte pluggat kanske... men jag har faktiskt tvättat och lagat lunch! Det ni, det är allt en stjärna i kanten. Sjukt vad vuxen man känner sig när man tvättar och har sig, på ett bra sätt. Jag längtar tills jag får lämna boet så att säga. Jag förstår mig inte på folk som säger att de inte kommer att klara av att flytta hemifrån, jag menar vad är det man praktiskt måste klara av.  Är man redo psykiskt så är det väl bara att säga byebye, alla klarar väl av att stoppa mat i magen när den kurrar? Jag är i alla fall väldigt laddad för att skaffa mig eget, jag känner mig liksom bara som en inneboende hemma ändå, lite ivägen på något sätt? Det känns som att jag är rätt så klar med den perioden i mitt liv, men jag antar att det är annorlunda när man sitter hemma i sin lägenhet och sappar mellan tråkiga program. Då vill man nog ha lite närhet eller sällskap skulle jag tro. Nog om detta, det kommer när det kommer! Förhoppningsvis flyttar jag och mina älskade tjejer Ida och Helena till sthlm efter studenten, jag säger bara: Lycka!

Nu måste jag bläddra lite i min ekonomibok innan jag drar mig tillbaka, har ett tidigt möte med optikern imorgon! En liten synundersökning bara... Får se om jag orkar sätta mig och kolla in Note Book, man blir ju alltid så urgråten att ansiktet är svullet och hjärtat ömmar... Men den är ju så sjukt bra! Dessutom är det väldigt skönt att gråta ut lite ibland, åt lycka eller olycka.


Saknar er. 


Kram Kram



Klurigt det där.


...DATUM: 2009-02-22 | TID: 13:01:03

Frukost är det bästa som finns! Det finns inget stopp, jag bara äter och äter för det är ju så gott. Sitta jätte länge och bara smutta på kaffet och umgås med sin kära familj eller vänner, Me love.

Nog om det, jag tänkte faktiskt att jag skulle nämna en annan sak.... Jag kom på hur sjukt det är med drömmar och hur man läskigt nog faktiskt påverkas av de i verkliga livet. Jag har drömt så himla mycket på det senaste och det har verkligen påverkat mig på det sättet att jag får en ny syn på vissa saker och problem, framförallt så känns ju dagarna väldigt mycket längre när man är på äventyr dag som natt! Har jag drömt riktigt mycket och konstigt en natt så är jag alltid helt tom när jag vaknar och får liksom börja med att tänka efter vart jag är och vilken dag det är. Efter detta går jag upp och försöker skilja på vad som hänt i verkligheten eller vad som var min dröm, är man i skolan kan man ibland få en liten kall susning genom kroppen när man får syn på en viss person, tjej/kille, för att man för en sekund blandar ihop verklighet och dröm. Bråkade jag med henne? Dejtade jag honom? osv. Känslan är dock alltid lika skön när man inser att det inte är verklighet, då är det bara att skratta lite för sig själv och gå vidare. Läskigt det där tycker jag!

Nåväl, tillbaka till verkligheten... Söndag idag vilket innebär en massa plugg, te och myskläder. Måste även ta i tu med den enorma tvätthögen...!




Kram Kram


Ops...


...DATUM: 2009-02-19 | TID: 23:33:02
Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig...

Ullared med klassen blev aldrig av, tyvärr. Jag vaknade upp och insåg att jag inte skulle hinna eftersom jag befann mig i Göteborg och bussen inte kunde tänka sig att stanna till och plocka upp oss Göteborgsbor. Att ta spårvagn till centralen och tåg till Lerum hade tagit alldeles för lång tid för min del... Så är det ibland, jag fick en väldigt mysig dag för mig själv i alla fall! Jag fick pluggat och sovit igen litegrann.

Efter detta blev det myspys med Helle, The Hills bland annat! Tyvärr gick inte vårt älskade (deg/dagen efter) program Paradise Hotell... Sjukt vad man kan bli sykad av ett sånnt program med alla konflikter och skitsnack, man blir helt inne i det och känner sig själv lurad och sviken när någon utav deltagarna blir bedragna. Kan inte ens tänka mig hur man skulle orka med det på riktigt...!

Denna kväll måste vara världens bästa med tanke på min sovmorgon. Jag behöver inte få ångest för att jag borde ligga i sängen by now. Funderar på att göra lite gröt och lägga mig framför tvn. Först måste jag förnya musiken på mobben!

Imorgon blir det utgång med tjejorna och jag är laddaad! Man kan aldrig få för många lyckade kvällar med mina kära damer!



Sov så gott

Kram Kram

Trötter


...DATUM: 2009-02-18 | TID: 08:29:16
Det är inte ofta jag kan säga att jag inte sovit någonting på hela natten men idag kan jag vara säker på att jag inte har sovit mer är en halvtimma i sträck under hela natten. En halvtimma hit och en dit, väldigt jobbigt. Jag somnade för det första väldigt sent och började då att drömma hysteriskt att mina klocka började ringa en gång i halvtimman. Så därför vaknade jag till varje halvtimma och blev lika förvånad varje gång. När detta lilla psykande var över så började roligt nog klock jä**ln att ringa på riktigt. Jihoooo jag kan knappt hålla ögonen öppna och kunde nästan inte stå rakt i duschen....

Idag är det inget jobb och det känns väldigt skönt! Jag ska bara hem och fortsätta på mitt jobbsökande, det går faktiskt bättre och bättre för mig och jag söker även till en teateruppsättning så nu äre på G! Jag har helt enkelt insett vad jag vill hålla på med här i livet, visseligen har jag vetat det sedan mina första steg men det är en annan sak att faktiskt köra på det och satsa. Vem vet hur det går? Ingen vet, men än så länge är det bara att drömma och hoppas.

Ja, nu ska jag gå till skolan... en kopp te fåre nog bli innan så att halsen min inte går sönder. Jag känner mig som gubben i sterpsilsreklamen!

Ha en bra dag

Kram Kram


Ingen matochsov klocka här inte.


...DATUM: 2009-02-16 | TID: 18:12:25
Undrar om jag har vart i skolan en dag de senaste två månaderna utan att känna mig sjuk? Aldrig riktigt sjuk utan bara litegrann, som att det är i början på en riktigt jobbig feber/förkylning. Konstigt? men men, what to do.

Igårkväll fick jag en liten ångestattack över hur många långa och tråkiga dagar det är kvar tills det händer något roligt. Bara en liten mörk tanke helt enkelt, men idag har livet kännts så himlans lätt och bra! Allting har liksom vart härligt och roligt, vadå tråkiga dagar? De blir väl vad man gör de till! Alla måndagar behöver inte betyda jobb - plugg - middag och tv, det kan bli vad som helst, att bara ändå ordning kan hjälpa. Jobba måste man ju såklart göra en viss tid men allt annat behöver inte följas efter matochsov klockan!

Mina stackars danstjejer fick sig en lite annorlunda och galen letion, för danslärare Louise var övertrött och kände för att göra lite nya och spännnande övningar... Det är faktiskt riktigt roligt när det blir så, man få en massa insperation och massa energi och bara skapar! ;)

Now what...? Inget plugg idag, ingenting bra på tv, ingen kär vän att träffa, ingen gosig lillasyster/bror och inget gott te..!
Får se vad jag hittar på...

Kram Kram

Det var det.


...DATUM: 2009-02-15 | TID: 18:18:07
Då vare slut på det roliga som man säger! Dags för skolvecka igen. Det är väl sjukt vad man vänjer sig vid ledigheten? Bara en vecka har det gått? Knepigt...

Lovet mitt har i alla fall vart väldigt skönt och roligt. Tråkigt nog är inte mina älsklingar Helle och Ida hemma, så lite tomt har det allt vart! Mycket myskvällar men också lite nöjeskvällar!
Igår, var det som ni alla vet dagen som singlarna fruktar. Alla hjärtans dag.... Det är verkligen inte en så stor grej som vissa gör det till, men när alla kära vänner har en "dejt" och inte du, är det väl kanske inte den roligaste dagen att dra på sig mysbrallor och lägga sig i soffan själv. Hur som helst fixade jag till det mot slutet ändå och det slutade på en väldigt mysig liten bar Orgia (eller hur var namnet?) med väldigt trevligt sällskap... Så nu är det lilla problemet ut vägen! Nya tider nya tag.

Fick förrästen hem mina 6 glasögonbågar igår! Beställde, vita, svarta, genomskinliga, röda, svart/rosa och bruna bara för att testa lite. Svart/rosa och genomskinliga blir det nog I think, de var väldigt snygga! Konstigt hur annorlunda man ser ut i glasögon, samtidigt som man nästan inte tänker på det. Jag tycker i alla fall att det kan vara väldigt snyggt och det är ju skönt att jag inte behöver ha dem på mig hela tiden, utan mest vid datorn eller när jag läser. Så det blir nice att beställa hem några goingar!

Ha en riktigt mysig söndag - själv blir det damernasafton som äntligen startat igen!

Kram Kram

All Alone


...DATUM: 2009-02-09 | TID: 16:26:22
Jahopp, då sitter man här alldeles ensam... Inte nog med att mina kära vänner har åkt ifrån mig, min knäpgök till mamma berättade senast igår att hon skulle åka till stockholm idag. ALL ALONE. Därför måste jag försöka underhålla mig litegrann, imorgon blir det antagligen utgång med någon kär vän så morgonkvällen är klappad och klar. Idag får jag väl helt enkelt försöka njuta av ensamheten, poppa popcorn och kolla på film. Det är ju lov, man ska bara slappa allt man kan! Frågan är om det kommer att funka för sällskapsjuka Louise... Sjukt nog skulle det vara bättre att lillbrosan drog hem hans små hårdrockare för att settle down här... Nej, jag tar tillbaka det.
Idag har jag vart tv-kändis för en sekund, alltså statist... Nej, jag är inte där för att synas, för det gör man inte, det är bara sjukt roligt att jobba på det sättet. Det är ju faktiskt ett jobb som vilket som helst, efter det blev det lite lite shopping innan jag turligt nog stötte på kära Daniel och fick sjuts hem... Nu är jag heelt slut och pressar i mig en skål med yoghurt innan träningen.

Vi får helt enklet låta ödet bestämma min kväll, vem vet vad eller vem som kommer att stå på schemat....

Kram Kram

Slappt, än så länge..


...DATUM: 2009-02-06 | TID: 13:37:52
Hur mycket **** ska man behöva snyta ut? Det blev en hemmadag för mig idag, har legat i soffan och kollat på tv hela dagen. Min lektion idag var allt annat än viktig och hostan, snörvlandet och nysningarna stoppade mig från att gå utanför dörren. Känns bättre nu dock! Såg en film som hette Best man och tårarna kunde bara inte hålla sig tillbaka... Jag fick helt enkelt lägga mig i ett rosa bubblande bad och lugna ner mig lite. Det var faktiskt inte förrän en stund sen som jag insåg att det faktiskt är lov nu! En låååång och slapp vecka framför mig... Alla <3-ans dag snart med, undrar vad man ska göra då? Vara med någon man tycker om antar jag... Undrar vem det blir.

Idag blir det i alla fall afterwork med Helle, Palle, Anders och John. Det ska bli mys, får väl se vad som händer efter det!  
Mina skor, jeansväst och svarta väst är nu pryda i läckra detaljer! Det tog sin tid och några naglar samt rivsår men nu sitter de där de ska!

Kram Kram

050209


...DATUM: 2009-02-05 | TID: 13:51:42
Tänk vad lite musik kan betyda egentligen, en låt kan förgylla hela livet! Just nu är det Beyonces nya låt Halo som gör varje dag härlig, jag bara älskar den kvinnan!

Äntligen kan man slappna av och börja andas ut inför lovet. Jag har bara en lektion imorgon kvar nu! En annan sak som gör mig lycklig är att jag äntligen ska få piffa upp mina gamla tråkiga kläder idag! Jag brukar som sagt inte vara så moderiktig men nu för tiden tycker jag att det kan vara riktigt roligt. Kostigt att man kan tycka om vissa saker bara för att det är modernt, men det är väl så man funkar? Givetvis kommer jag alltid att ha min egen lilla stil som en grund, det kommer man nog aldig ifrån!


Man kan dekorera nästan vad som helst...!

Kram Kram

JAHOPP


...DATUM: 2009-02-04 | TID: 21:48:32
Noooo, inte snö!! Jag som var så lycklig... jaja, det kommer ett slut även där, tro det eller ej!
Det blev ingen bakning, det blev digestive med smör och ost, choklad och te istället! Gottis!
Jag bara räknar timmarna till lovet det ska bli så himla skönt att vara ledig, jag tror aldrig att jag har vart såhär slutkörd innan ett lov tidigare. Synd bara att mina massor av mina älskade vänner åker bort, det kommer att bli tomt!

Imorgon blir det nog inte en riktigt lika mysig torsdag med Chez och Helle, som förra, tror jag inte i alla fall.... ;)  Jag ska till stan med mina hjärtan Helle och Ida! Ska shoppa lite smått och gott men framförallt coola nitar och strass accesoarer! Kanske blir det ett besök hos Helles bror Anders? Han bor ensam nu för tiden och behöver lite sällskap i vinter mörkret...

Mini-fredagen spenderade vi på Chez!
Mini-fredagen spenderade vi på Chez!

Min förkylning lättade en aning när jag la mig i sängen framför OC och sov i två timmar, så det känns lite bättre. Orken för att gå till skolan är väl däremot inte på topp! Efter imorgon kan man praktiskt taget säga att det är lov så det är inte långt kvar!

Nu blir det: Te (surprise...) Sex and the city (ännu en surprise) och popcorn (hmm.. börjar jag få rutiner eller :S?)
 
Kram Kram

Nya tider


...DATUM: 2009-02-04 | TID: 13:25:59
Nej, det gick väl inte jätte bra på matteprovet... Jag satt där med min feber och snörvliga näsa gjorde några tal som förvirrade mig och gick när man fick gå... Hoppas på att jag slipper ett omprov, det vore det första på väldigt länge. Men det är ju väldigt skönt att det är gjort!! Nu börjar mitt nya liv, nya tag :)

Hämtade även min cd till mobilen idag, så att jag kan installera walkman på min lilla pärla! Lite orolig för hur det ska gå för mig när man inte får ladda ned längre, eller rättaresagt när det är hårdare regler, det är ju så skönt att bara ladda ned alla olika sorters låtar hit och dit.
Dags för bakning och bubbelbad med cicci! För idag var det ju dags för rutin brytning!

Kram Kram

Du måste inte vara ROSA


...DATUM: 2009-02-02 | TID: 21:30:21
Hej hopp!
Nu är min stackars kropp helt slut efter träning och plugg. Jag får aningen panik över att tänka på min vecka, som redan är planerad? På en måndag? Jaja, jag får försöka hitta ljuspunkter i det med, jag har ju i alla fall någonting att göra...

Konstigt, för i fredags kändes det äntligen som att våren var på väg, lite ialla fall, det var inte riktigt lika kallt och jag kände lite vårlukt. Men nej. Idag var det ju så kallt att mina öron var helt avdomnade när jag kom fram till skolan. Fy.
Efter imorgon kommer det ändå att kännas lite bättre i mitt liv, eftersom det ligger både skolarbeten och jobb framför mig imorgon. Längtar!

Fick en liten tanke...

Förra måndagen var det en liten tjej som kom fram till mig på en utav mina danslektioner med de yngsta och sa: "Fröken, jag har ingen rosa balett kjol eller rosa skor, får jag vara med ändå?.."  Jag blev så arg! Inte på henne såklart, utan hela grejen?! Dans har ingenting med att klä ut sig till prinsessa att göra, det är bara någonting som många tycker är roligt. Men det betyder inte att alla måste det. Till och med denna tjejens mamma kom fram och sa " Jag lovar att vi ska köpa sånna där rosa kläder snart.... men går det bra idag?"  Va? Vad har hänt med mitt jobb bakom min rygg? Är det en skönhetstävling mellan småtjejer? Kan de inte få vänta med det lite, jag lovar att de kommer att få en heldel sådant när de blir lite större. Stackars barn...
Jag kan ju däremot inte ungdå att säga att de är förtjusande söta i deras små balett trikåer och skor...!

Nu ska jag gosa ner mig. Sov Gott

Kram Kram

MONDAY


...DATUM: 2009-02-02 | TID: 10:03:23
Då var veckan igång. Tack vare solen känns det inte allt för jobbigt att det är en lång dag med jobb och plugg. Känner att halsen börjar göra ont igen, det är väldigt tråkigt eftersom jag ska ha ett träningspass med min klass imorgon, men det får gå som det går. Det känns som att jag har hundra saker att plugga på och göra nu tre veckor frammåt. Stressen är i full gång! Tänkte även skicka lite cv idag, till sommarjobb. Det är faktiskt inte för tidigt ännu... Jag ska söka endel jobb i Lysekil där jag kommer att spendera några veckor i sommar. Det är ju helt underbart att vara vid havet :)

Nu ska jag köpa lite te och sätta igång med min ekonomi lektion!

Kram Kram