Myspys


...DATUM: 2009-07-30 | TID: 12:20:05

Åh vad jag älskar att gå upp och klä på mig min stora morgonrock, göra en god frukost och ligga framför någon mysig film på canal + hela morgonen. Tänkte gå ut och springa om en stund för att piggna till lite, så skönt att jag äntligen har lärt mig att vara ute och springa, förut hatade jag det och orkade aldrig eftersom jag intalade mig att det är dumt och att jag är för odiciplinerad för det, men nej. Jag tycker faktiskt att det är riktigt skönt.

Ikväll blir det planering för 18 årsfest. Ska skriva klart listan och bestämma temat. Har ju även givetvis börjat göra inbjudningskorten eftersom jag aldrig kan vänta... Det är roligt i alla fall med photoshop och planering. Vill ju inte ha någon super sweet 16 grej alltså, inget överdrivet men ändå lite planerat och kul.

Måste sätta igång med övningskörandet ordentligt eftersom intensivkursen är bokad, tänk om jag har körkort i oktober? Fy fanken vad skönt det skulle vara, vad fri man skulle känna sig!

So Long


Inte det minsta förvånad, den dagen den sorgen!


...DATUM: 2009-07-30 | TID: 00:19:32
Det är helt ofattbart hur fort sommaren går alltså, jag är lika förvånad varje gång. Jaja, varför ha ångest? Det hjälper faktiskt ingenting med ångest det är lika bra att se fördelar. Vilket jag sitter och gör nu, jag genomlider mitt vanliga lilla traoma och måste göra hösten till något roligt. Jag sitter och söker roller, kollar runt på olika taterkurser och dansklasser som verkar lovande att anmäla sig till. Måste även göra ett program för mina lektioner med danstjejerna som sätter igång snart, ni ser, jag har massor att se fram emot... haha.

Nej men varför lådsas som att mitt liv kommer bli annat än sena myskvällar med popcorn & te framför sex and the city, lite träningspass på lilla gymmet i lerum, tv-spels matarhon i pyamas? Jo, nu lät jag som en riktig latmask, det ska allt finnas tid för lite dans och teater också! Can't wait.

Imorgon jobbar jag sista dagen innan en dags ledighet, det känns så skönt. Inte för att jag jobbar så länge men det tar på krafterna att vara ybersocial i några timmar, jag måste verkligen se ut som världens mest deprimerade människa när jag går hem, mungiperna krampar och ögonen på halvljus... Tur att man måste klä sig hyfsat för att jobba där annars hade man väl skrämt folk. Nog om det.

Om man skulle sammanfatta min sommar så kanske det inte finns så mycket storslaget att berätta om, men det är inte alltid det som behövs. Vissa kvällar kan vara oslagbara utan massa ståhej eller planering. Som igår. Jag och min Cia träffades och köpte varsinn godispåse sen satte vi oss på ett av Lerums vackraste ställen (aludden) och myste. Sen bar det av till mig och skruvades på sex and the city på hög volym, innan suget efter digestive kom och vi helt enkelt blev tvungna att Gå till Ica kvantum (en jädra bit) för att köpa oss våra digestive, men o vad gott det var! Hem och göra te, äta våra digestive och tjejsnacka kvällen lång. Den kvällen glömmer jag sent.

Nu ska jag kolla paradise hotell med pappa & Jenny.


Snart har jag och Ida även vår 18 års fest... Längtar...


So Long

Lovley morning!


...DATUM: 2009-07-11 | TID: 12:42:43
Vad är härligare på morgonen än att storstäda köket efter småbarnen? Mycket. Fast så farligt är det inte, jag är ju ganska pedantisk av mig så jag kan väl erkänna att jag njöt lite.
Nu ska jag snart ner till Helle och äta lite lunch sen blir det nog en liten joggingtur om jag orkar. Måste kanske börja packa för båstad idag som jag åker till på tisdag! Det kommer bli så otroligt roligt så varför inte börja packa redan nu? Så blir man lite glad en grå dag som denna...

Nej nu ska jag kila in i duschen, So Long

On stage


...DATUM: 2009-07-10 | TID: 23:10:56
Kul dag idag, var på en showen jag berättade om i morse vilket var skoj! Mötte Jennifer, köpte lite fika och bänkade oss framför den lilla underhållningen. Det var många jag kände igen från castings och inspelningar så man märkte vilken typ av folk som kom men också hur sjukt liten världen är... Jag blev i alla fall sjukt inspirerad och gick hem och sökte en roll i en novellfilm - några minuter senare fick jag positivt svar och ska provspela v.30!

Nu ska jag äta nattmat och kolla på vänner. Imorgon äter jag lunch med Helle och kanske hittar på något kul på kvällen, vem vet.


Jennifer är inte heller den som säger nej till att stå på scen, här är vi med Lerums Gymnasium cabaret 09 (längst fram)

So Long

Shake it off!


...DATUM: 2009-07-09 | TID: 20:57:04
Åh nu är jag ledig i några dagar! Jobbade själv i butiken idag för första gången - vilket för de som inte vet betyder att man köper sig en chai och dansar loss till Mamma mia movie soundtracks. Inte helt fel dag alltså...

Ikväll blir det bara lugnt eftersom morgondagen bjuder på underhållning redan före lunch, förhoppningsvis med någon go vän. En dag på stan är aldrig fel kvällen får vi väl se vad som dyker upp men något skoj blir det säkert.

Måste bara berätta en liten cool sak som jag tänkt på hela dagen, min ring. Jag har en guld ring som jag hittade hos mamma för ett tag sedan, stor med en pärla i. Det visade sig faktiskt att den tillhörde min gammelmorfars mamma Sigrid som på sin tid var en mycket högt uppsatt politiker och som även har lämnat efter en mink päls jag nu äger. Vad coolt det är att man äger något så gammalt som säkert bär en hel livshistoria med sig från hennes dagar, nu är det min tur och om 100 år, eller mindre. är det någon annans tur...

Nu ska jag spela tv-spel med lillebror innan han kramar ihjäl mig av fjäskande.

So Long

5 meter - The complete show


...DATUM: 2009-07-09 | TID: 11:40:51
Tänkte göra lite reklam för en show jag ska på 12.30 imorgon som arrengeras av en vän till mig. För alla oss som älskar kultur och härligt sällskap!

En fredag den 10 juli klockan 12:30 så kommer vi inför en livepublik på kulturhuset KÅKEN i Göteborg göra en show innehållande diverse underhållning som t.ex. livemusik, standup, dans och hemliga gäster. Det kommer vara en helshow ni sent kommer glömma med Albin Stööp och Patrik Sievers som värdar. Det kommer då finnas tillfälle att få en autograf/foto på Albin och Patrik samt köpa något att dricka.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS!
ENDAST EN SHOW - BÖRJAR 12:30!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Värdar:
Albin Stööp
Patrik Sievers

Dansare:
Shuffle-Silviu

Stand-ups:
Ibbe skåningen
Hampus Öström
Anders Kettunen

Live-musik:
Albin Stööp & Marcus Albinsson
Bob and the televisionman
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Biljettpriset är 40 kr som går till att finansiera cykelresan.
Betalningsalternativ:
1. Du betalar i dörren.
2. Skicka ett SMS med texten: [ yesbox show ] till nummer 72500. Kostar 40 kr. Du visar upp SMS:et i dörren för att komma in!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
VÄGBESKRIVNING MED SPÅRVAGN
Ta spårvagn 1 från Brunnsparken MOT Östra Sjukhuset. Gå av på hållplatsen "HÄRLANDA" 10 minuter senare. Följ skyltarna.



"What the world needs now, is love sweet love" (...)


...DATUM: 2009-07-09 | TID: 11:35:27
Halloj!

Gud vad tiden går när man jobbar på dagarna, jag hinner ingenting mer än att slänga mig i soffan med en kopp te... Idag är det ju i alla fall den sista dagen innan lite ledighet så det känns skönt, har jobbat tre dagar i sträck vilket känns väldigt lagom för krafterna.

Måste faktiskt få ur mig lite frustration som jag bär på inom mig. Min vän blev rånad härrom dagen påväg till en badplats i stan, hon blev av med mobil ipod och alla sina guld smycken, bland annat hennes guld ring som hon fått av sin mormor... Vad är det för ett jädrans samhälle vi lever i? Dagen efter läser jag att en stackars tjej blivit jagad från trädgårn av fyra killar som skulle våldta henne, som tur var kom hon undan. Tyvärr kan inte dessa händelser påverka mig så att jag blir mer försiktig och exempelvis inte vandrar själv mitt i natten längs avenyn eller åker taxi själv hem. Någonting måste nog hända mig för att jag ska bli mer uppmärksam, tyvärr. Jag menar, ingenting händer ju mig... (?)

Tankarna flödar...


...DATUM: 2009-07-06 | TID: 16:07:50
Så konstigt att gå den lilla rundan på landet nu... Den lilla promenaden som man har gått så många år och så många gånger utan att livet kännts annorlunda direkt. Man blir äldre såklart men allt har egentligen vart sig likt de åren jag kan minnas. Nästa sommar när man kommer gå den lilla rundan så kommer mitt liv däremot vara mycket annorlunda. Jag har tatt studenten och kanske inte bor hemma längre? Knepigt att tänka på det där...

Nu ska jag dansa med cicci och sen ska vi hem och ha spa efter detta blir det lite grillning hos mig!

Ciao...

Kalas och barn ger olika känslor...


...DATUM: 2009-07-06 | TID: 16:02:55
Hemma i lilla lerum och firar lillebror som fyller år! Släkten är samlad och minglar på för fullt på altanen, gud vad lycklig man blir när man ser hur glad barnen blir när de får paket och tårta, inte för att jag inte blir överlycklig över tårta och paket men... Däremot kände jag mig gammal när han kom fram med sitt gameboy och ville ha hjälp, spelnördig som jag är började jag lista ut hur man skulle göra snabbt, men visste inte vart knapparna satt som man skulle använda. Då tog lille Robin fram en pek-pinne som man skulle dra med på skärmen, som en mobil ni vet? Ni skulle sett hans min då... Herregud alltså.

So Long

Livsnjutare


...DATUM: 2009-07-04 | TID: 23:38:21
Nu sitter jag på altanen med lyktor och nattmat, pratar och har trevligt med familj och vännner! Så skönt, man känner sig lite extra ledig när man åker iväg än att vara ledig hemma, dags att jobba på tisdag igen.
Hoppas att vädret håller i sig eller i alla fall kommer tillbaka mer under sommaren, just nu är brännan finnemang!

Imorgon ska jag hem och gå på kalas till lilla lillebror, det ska bli skoj att träffa släkt och äta gott. Alltid mysigt med födelsedagar. Tyvärr har jag inte köpt något ännu till lille goingen men jag får väl gottgöra med att spela buzz och bada pool med honom imorgon så är jag nog förlåten, helt okej för att bli förlåten måste jag säga... I hans ögon är jag bra på att spela buzz berättade han på hans utveckligssamtal, undrar vad de tror att jag är för en tv-spels nörd... vilket jag kanske är iof... Anyways nu ska jag vara social!

So Long

Burned


...DATUM: 2009-07-03 | TID: 18:34:42
Då var man ytterligare lite bränd efter en dag med sol! Var framme vid 11 så att jag skulle ha hela dagen på mig att gotta mig, la en handuk över huvudet och somnade så jag blev lite väl röd kanske men det lägger väl sig!

Idag när min syster kom med sin sambo och son så tänkte jag som vanligt på min framtid. När jag kommer komma ut till landet med en sambo och ett barn, som en vanlig go familj bosatt i lerum. Varför får jag ångest när jag tänker på det? Varför räcker inte det för mig? Det känns som att mitt liv kommer bli något annat, eller så har jag bara jobbigt höga drömmar... Spännande att tänka frammåt tycker jag.

Nu ska vi laga hemmagjord pizza och efter det blir det kanske kvällspromenad med ett kvällsdopp i havet.

So Long

Tidigt imorgon


...DATUM: 2009-07-03 | TID: 01:31:25
Åh vad jag ser fram emot att gå upp tidigt och vara kanontrött, släpa sig in i duschen, på med en klänning, packa och hoppa på en buss 2 timmar. Det gör jag faktiskt, jag tycker det är mysigt att gå upp tidigt innan någon annan är vaken, köpa frukost på stan och sova lite på bussen. Har köpt en present till mamma med som hon ska få, berättar vad det är imorgon... Nu måste jag sova innan jag ska upp!

God natt.

Dyrt att jobba


...DATUM: 2009-07-02 | TID: 12:30:55
Tänk att mitt jobb har blivit så dyrt att gå till. Det ska väl vara motsatsen? Jobbar man bland så fina kläder och får rabatt så är det inte lätt att ignoerea eftersom man tittar på plaggen i sju timmar om dagen... Jag har bestämt mig för att lugna ner mig lite nu i alla fall för pengarna behövs till annat. För övrigt känns det faktiskt ganska okej att jobba idag, jag har fått nog av solandet, eller rättaresagt så borde jag inte pressa mer eftersom jag har bränt mig precis överallt...

Imorgon blir det nog lysekil om inte andra planer dyker upp, det är skrämmade hur fort sommaren går. Jag har inte gjort hälften av det som jag vill få gjort innan slutet så nu borde det börja planeras känner jag. Det är liksom små utflykter hit och dit som jag vill få gjort, inget långt borta eller långvarigt vara en helg här och där med vännerna.

Nu måste jag springa till jobbet, So Long

STAY TRUE TO YOUSELF


...DATUM: 2009-07-02 | TID: 00:44:47


STAY TRUE TO YOUSELF

Det är aldrig försent att börja lyssna på sin magkänsla - gör det vajre gång du ställs inför ett val och blir osäker, varje gång du gör någonting utan att känna efter, eller vajre gång du är osäker på vad ditt hjärta känner. Jag lovar att man mår så himlans bra och blir så glad på livet som det bara går!

Tarzan och saft


...DATUM: 2009-07-02 | TID: 00:28:13
Hej Hopp!

Imorgon blir det jobb igen, men bara några timmar sen är det dags för ledighet igen. Gud vad livet är härligt just nu, har dock vart lite för mycket i solen det senaste eftersom jag kände mig helkonstig idag och var hemma istället för en utgång med tjejerna... Jag bäddade ner mig med cicci i soffan och drack saft, åt popcorn och kollade på Tarzan istället. Inte helt fel vill jag lova!

Det är skönt att ha ett hus man kan vara i när man vill vara dotter och ha sällskap(pappsen), och att det finns ett hus som är helt tomt där man måste handla, städa och tvätta själv (mammsen) men det kan vara lite kul det med när man vill bort från päronen. Mamma har ju flyttat till lysekil under sommaren, jag får väl åka upp och hälsa på nästa vecka. Just nu är jag i huset utan sysslor och glassar mest vid poolen eller jobbar. Alltid skönt att ha något att komma hem till.