Vad vore värme utan kyla?


...DATUM: 2010-02-23 | TID: 17:47:53
Jag vill ha körkort nuuu! Åh, nu börjar jag bli så trött på alltihopa men snart snart hoppas jag :)

Just nu i mitt liv är det mycket mys, det är det som är bra med detta halvåret - att man kan mysa och frysa! Ja, jag hatar att frysa med man kan inte känna hur mysigt det är att bli värmd om man inte vart kall... Jag sitter faktiskt och funderar på att gå ut och hoppa omkring i snön, det var ju så himla längesedan och min nya livsteori är att man ska ta vara på tillgångarna man tilldelas och göra något bra av det! Inte dumt va? Nej, jag är rätt bra faktiskt.

Nu ska jag lägga mig i ett bad och bädda ner mig i sängen framför någon mysig film, det gör man alldeles för sällan nu för tiden, det är bara stress och stress. Nu tänker jag inte stressa mer för det ger inte mer än dåligt humör.

MYSKVÄLL på er

Robot på lågbatteri.


...DATUM: 2010-02-22 | TID: 17:52:27
Att inte psykologer går under jorden, herregud vad jobbigt att sitta hela dagarna och lyssna på andras problem! Jag tycker nästan att det är jobbigt att lyssna på mig själv bara...
Nu är man verkligen en robot som går på lågbatteri hela dagarna, allt man gör är endast för att dagarna ska gå så att den här tråkiga perioden snart kan vara över! Hörde att det skulle behöva regna i 14 dagar för att snön skulle vara helt borta, det låter mycket men det hade jag mycket hellre stått ut med än detta. Kunde ju givetvis inte komma upp mot sthlm i helgen för att repetera med tanke på att all linjetrafik slutade fungera som den skulle pga att det snöade i sverige. Helt sjukt, det är sant, det snöade i sverige, förstår att SJ och västtrafik (jag blir arg bara av att skriva det) fick en chock! Som att det aldrig har snöat här förut, kanske är dags att lära sig hur man bär sig åt när det kommer snö? Vi bor ändå i Norden... Jaja det tjänar ingenting på att vara arg, som jag brukar säga... Det är däremot skönt att skylla på, istället för att göra mig själv till en looser som inte kom upp till min repetition kan jag bara säga att det var SJs fel och att jag faktiskt försökte.

Det blev en myshelg istället, det behövde jag nog. Man är ju helt slut efter lovet! Jag har faktiskt tänkt på att man ofta är tröttare efter en helg än innan, så ska det nog inte riktigt vara tror jag... Men så är det och jag gillar mitt upptagna liv, det är roligt att ha mycket för sig! Fick en förfrågan om att provspela för en roll som ska ha permiär snart i Göteborg, kanske kan vara något? We'll see...

So Long! 


Behöver gå i ide


...DATUM: 2010-02-05 | TID: 10:14:18
Nackdelen med att tycka det är tråkigt att sova på kvällarna är helt klart att man är trött som ett djur under ide dagen efter. Jag tycker verkligen att det är värt det, men en liten powernap när man kommer hem är ju behövlig. Idag är det ju äntligen fredag och det blir jobb som vanligt sen blir det en himla myskväll, jag orkar verkligen inte annat på fredagar. Egentligen skulle jag inte vilja säga "äntligen fredag" för helger är minst lika jobbiga som vardagar, gud vad jag längtar till lov och ledighet... Jag behöver en paus, gå i ide skulle sitta fint!

Som tur är skiner solen och det gör ju mig lite gladare. Att se små ljuspunkter i livet är väldigt bra även om det bara handlar om att man tycker vädret är bra. Något att se fram emot är ju helgen med filmcrewet den 20:e då vi ska läsa manus och umgås, då kommer det verkligen att kännas som på riktigt hela grejen!