Det är värt att krypa


...DATUM: 2009-05-26 | TID: 22:46:57
Gud vad skönt det kan vara att träna, hur jobbigt det än må kännas innan man kryper iväg. Jag tror alltid att jag ska vara lika trött och inte orka om jag är trött innan, men man blir så himla pigg när man är där. Bara få ur sig allting och förnya sig på något sätt. Pumpa muskler medans man tänker på någonting frustrerande är inte alls fel ser ni! Fast man får ju inte gå över styr så man skadar sig... Men i alla fall...

Imorgon tänkte jag i alla fall ta en sväng till stan och köpa lite sommarklänningar och förnya sminkväskan inför min lilla resa. Kanske passar på att köpa lite goa krämer på Body Shop när man ändå har det in mind, det är ju aldrig fel. Så otroligt skönt med en ledig dag imorgon, det är nästan så att man vill ha det skit stressigt ett tag bara för att kunna pusta ut ordentligt när det är över. (?) Nej, okej jag tar tillbaka det.

Vet ni, nu har jag tränat, städat och packat så nu blir det en kopp te med sex and the city... Gud vad skönt det var att bara få skriva det, jag är helt slut. So Long

Kram Kram

Bienvenue a Paris


...DATUM: 2009-05-26 | TID: 22:39:27
Nu kan jag andas ut, för nu har jag haft min sista dansuppvisning med småttingarna! Det gick väldans bra också, de satte alla steg och dansen  var väldigt uppskattad jag fick dessutom en mycket vacker ros efter lektionen. Då känner man verkligen att jobbet är worth the pain...
Jag kan verkligen inte fatta att jag åker till Paris imorgon, det ska bli så otroligt skönt att komma bort. Som sagt, all kultur och all shopping sitter verkligen bra just nu. Jag längtar!

Nu ska jag inväg och träna i mina nya träningsklder, vilket känns väldigt bra. Först lite inhandling av matsäck till den 20 timmar långa bussresan... Ciao


Lite av det goda

Saltholmen here we come.


...DATUM: 2009-05-25 | TID: 12:19:10

Efter två prov och en genomgång ang morgondagens prov kände jag mig ganska färdig för att gå hem! Nu sitter jag med cicci och tar det lugnt på min altan med en väldigt irreterande katt som vägrar att gå. Den har ett blått och ett brunt öga och sitter fräsande under solstolen.

Hur som helst så har vi nu bestämt oss för att åka in och lägga oss vid Saltholmen med en stor matsäck och plugg, väldigt härligt att man kan börja göra sånnt igen! På med bikini och kaffet.

Nu ska jag fixa matsäck, ha en bra dag i skolan så hörs vi ikväll...!

Kram Kram


God morgon - och då menar jag God!


...DATUM: 2009-05-24 | TID: 11:58:25
Oh no, regn! Visst kan det vara mysigt att sitta inne och gosa i regnet med en filt och en kopp te, men just nu känner jag inte för det riktigt. Jag vill ut och springa eller sola! 
 
Jag måste faktiskt berätta om en fruktansvärd dröm jag hade i natt. Jag antar att det är för att jag har umgåtts med Scott hela helgen för jag drömde faktiskt att jag fick barn - jag var gravid ett tag och fick sedan mitt barn, min dotter. Jag hade ofta ångest inom mig eftersom allt var så sjukt verkligt. Det var blöjbytande och ammande stup i kvarten, inget party på helgerna och givetvis massa gos. Ibland när jag fick ångest och tänkte att jag var dum som hade skaffat barn så tidigt så kunde jag bara ta upp min dotter i famnen och krama om den lilla mjuka kroppen för att få så otroligt mycket kärlek att ångesten släppte. Jag vet att jag flera gånger i drömmen tänkte - är detta en dröm? Men varje gång kom jag ändå fram till att det var inte det, jag hade en liten dotter. En dag skulle jag åka in till stan och fika med en vän och går bara från huset som vanligt, utan min bebis. När jag kommit in till stan insåg jag detta och sprang till tåget för att ta nästa hem, väl hemma lyfte jag upp det lilla livet och grät floder. Sen vaknade jag. Det var en otroligt skön känsla men lite tomt känns det såklart. Konstigt vad verkliga ens drömmar kan vara. Undrar vad det betyder att jag glömde min dotter hemma? Antingen var det för att jag sett Hundtricket på kvällen och tänkte på när han går ifrån sin hund för att gå på samma buss som sin drömtjej eller så ska jag helt enkelt inte skaffa barn...


Nu måste jag plugga lite bokföring och rättskunskap, So Long

Keeps getting better


...DATUM: 2009-05-23 | TID: 21:34:58
Skönt! Jag trodde nog inte att denna dag kunde bli så mycket bättre men det kunde den, absolut.
Kanske ska förklara lite histora så att ni lättare kan förstå min glädje;

Som ni vet så hoppade jag av tv-serien som jag började spela in ett pilotavsnitt till, jag hann helt enkelt inte. Eftersom jag blev tvungen till att göra detta avhopp snabbt innan de blev för kort om tid för att kunna hitta en ersättare hörde jag av mig så fort jag kunde, men det var ändå i senaste laget. Jag fick absolut intrycket av att de blev lite sura, eller jag antog det i alla fall.

Ett tag senare blev det dags att repa med musikalen som jag ska vara med i men olyckligtvis bytte de rep-dag, till en dag som inte riktigt passade. När det väl passade så hade jag dessutom halsfluss. Därför hörde jag av mig och sa att de kunde leta efter en ersättare om de ville, eftersom jag ännu inte vart med och repat.

Idag hörde båda regissörerna av sig, och var väldigt positiva. Tv-serie regissören ville ha med mig i nästa avsnitt och musikal ansvarig ville inte ge upp mig utan bad mig att komma på intensiv veckan och försöka lära mig allt då istället. Det kändes väldigt bra att få lite självförtroende.
                                                                         

Nu jäklar bränns det


...DATUM: 2009-05-23 | TID: 17:59:54
Jag har fått min första riktiga solbränna, äntligen. Kanske inte supersnygg men den är i alla fall kommen. Just nu sitter jag insmörjd i aftersun och försöker kyla ner brännan lite... Ibland är det så skönt att bara vara lite oattraktiv med en toffs mitt på huvudet och byxorna ovanför naveln med en stor gosig tröja över. Inget hår i ögonen och inga obekväma byxkanter, perfekt... Väldigt fult men så får man faktiskt ha det när man är med lilla familjen på landet.

Det är verkligen hur mycket lättare som helst att plugga här ute. Det finns liksom ingenting som kan distrahera mig tillräckligt, sola kan man ju göra samtidigt. Man kan inte träffa några vänner, hitta på något skoj, ligga vid tvn (vi har en tv men man ser ingenting under dagar då solen ligger på, ganska onödigt att titta då...) inte städa någon garderob eller prata massor i telefon (det har jag inte råd med) : Alltså är det ett väldigt bra tillfälle att plugga massor när man är här. Jag har faktiskt inte vart rastlös en enda gång hittils, vilket jag alltid blir när jag är "ensam" här. Kanske var jag lite utbränd efter de senaste veckorna och behövde en riktigt utvilande helg. Vem vet. Eller så har jag bara blivit lite mindre uttråkad av mig?

Nu ska jag äta lite frukt och plugga lite till. Ska givetvis också kolla in när mamma ska sy gardiner... Det är verkligen någonting att lägga på minnet mina vänner för hon är då ingen sömmerska - förlåt mammsen men kommer Du inte ihåg när du skulle sy gardiner förra gången...? Det gör jag, hihi.



Lite färg har man väl allt fått?

So Long

Min Lördag


...DATUM: 2009-05-23 | TID: 16:25:51

För att summera min dag hittils:

- Lång frukost med äggmackor och Scott i famnen
- Löpning i solen
- Solning i solstol med Melissa Horn i öronen
- Hemmagjord kycklingmacka med soltorkade tomater och bacon
- Bokföring med syrran
- Utomhus dusch i solen
- Mys med Scott
- & Ännu mer sol...

Ja, jag har det rätt gött


"Bokföring på fredag - jag gillar allra bäst (...)"


...DATUM: 2009-05-22 | TID: 22:14:44
Ost, kex och vindruvor, bokförings uppgifter och te. Vad gör ni själva på en fredagskväll som denna? Jag tror inte att någon kan ha roligare än mig i alla fall! Fast så tråkigt är det faktist inte för det är så sjukt skönt att få det ur vägen.

Givetvis hade jag på talang i bakrunden och måste säga att jag är oerhört trött på alla små tjejer och killar som sjunger. De är hur duktiga som helst men jag menar nu har man sett ett antal sådana uppträdanden, ibland känns det liksom bara som att det är lite "tråkigt" men men... Kanske bara är jag som är butter!



Fortsatt trevlig kväll!

Same old feeling


...DATUM: 2009-05-22 | TID: 17:39:59
Nu var man äntligen här, vid havet, Lysekil. Det är alltid en så otroligt speciell känsla varje gång man kommer hit första gången på året, eller egentligen är det väl så nästan varje gång. Nu har jag precis packat upp allt plugg på köksbordet, kokat te och satt Scott (systerson) i en baby-watch medans mammsen står och lagar mat. Det ska verkligen bli hur skönt som helst att bara vara här i några dagar och vila upp sig, rensa tankarna och plugga ikapp. Kanske tar en liten springtur runt Korseberga - Branserud slingan, eller så tar jag bilen runt och övningskör lite... Ska verkligen komma igång bättre med det!

Nu måste jag gosa lite med Scott innan han ger mig hundögonen, då känner man sig alltid lite elak som inte ger honom lite uppmärksamhet.


So Long

Samma visa varje gång...


...DATUM: 2009-05-20 | TID: 18:59:16
Ful, sitter fult, passar inte till skorna, ser blek ut, opassande för ikväll, för mycket mönster, för tråkig, för kort, obekväm, för använd (...)

Hur kan man ha en garderob full av kläder men aldrig ha något att ha på sig?
Jag förstår faktiskt inte detta lilla problem som nästan alla tjejer har. Man rensar och hänger upp massa fina klänningar och kläder, men ingenting är fint när man ska ha på sig det. Inget. Jag blir så trött!

91 år är väl ingen ålder?


...DATUM: 2009-05-20 | TID: 16:23:17

Ibland kan man tro att min släkt har roterat om lite. Mamma och mormor kommer alltid att vara identiska och har alltid varit, kanske inte till utseendet men till sättet. Jag däremot är väldigt lik min gammelmormor Brita, på läskigt många sätt. Hon skulle kunna vara min mamma istället;

Vi älskar glass, vi är klarar oss inte utan bananer eller yoghurt, vi är pedantiska med städningen, vi kan se väldigt agressiva ut när vi frågar en fråga - trots att vi faktiskt bara undrar, vi är måna om vårt utseende, vi hatar att vara ensamma, vi har ångest för samma saker och vi älskar vitt bröd med massa smör och banan!
Men det är ju skoj att man har så mycket gemensamt med en 91 åring.... (?) Jo, hon är faktiskt världens goaste!

Ikväll ska jag ut på staden med tjejerna, det var ett väldans tag sedan så det ska bli skoj! Det är ju otroligt skönt att skolan är ur vägen några dagar nu med, eller egentligen är den ju inte det med tanke på allt plugg i helgen... Så här ser nästa vecka ut:

Måndag; Rättskunskapsprov, Ekonomiprov
Tisdag; Franska nationelltprov + kapitelprov, Svenska prov, Ekonomi inlämning
Onsdag; PARIS
Jag har inte ens börjat att plugga på något så helgen blir skoj!

Kram Kram


In med det nya - ut med det gamla


...DATUM: 2009-05-19 | TID: 19:10:46
Eller ja, ut med det gamla i alla fall. Herregud, jag är ju inte klok! Nu har jag hällt ut alla min kläder på golvet för att rensa... Det var kanske lite mer att stå i än vad jag tänkt mig men förhoppningsvis hinner jag innan midnatt... Hur som helst så tycker jag att det är super härligt att rensa lite nu innan sommaren, ta bort alla tråkiga vinterkläder och ylleplagg och bara "lufta" garderoben lite. Jag ska till och med ha ordning på att galgsorterna hänger på rätt ställe! Alltså jag vet ju att jag kommer att ha förstört denna ordning by tomorrow förmodligen men just nu känns det härligt.

Frågan är vad man ska göra med allt man rensar bort? Slänga bara för att jag inte vill ha det framme nu? Ja.. det får nog bli så. Den säcken må vara stor.

Nu ska jag träna, so long.


Jaha kära kvinnliga läsare, ni fattar vart jag vill komma....

Rinner iväg


...DATUM: 2009-05-19 | TID: 12:01:47
Nu känns det faktiskt skönt att jag ska upp till lysekil över helgen och bara plugga ikapp. Som tur är blir det utgång på onsdag, så får man lite roligt på sin långhelg.

Idag hoppas jag på att träna, igår blev jag tvungen att gå av brädan och gå hem eftersom jag fick sånn otrolig huvudverk... Kanske inte är toppen att träna när man går på pencillin men jag är faktiskt frisk nu. Hallelulja.

Ska lämna in lite sista CV idag i hopp om ett sommarjobb, jag kan inte förstå att jag är så sent ute, tiden går alltid så himla fort den tiden det är dags för att börja söka. Sen är jag ju dessutom bäst på att skjuta upp saker... Det skulle i alla fall vara sjukt skönt att få ett jobb, blev tipsad om att lämna till Jennys moster som jobbar med rekrytering. Tänk så mycket skoj man kan göra i sommar om man får lite pengar. På tal om pengar så måste jag lämna in till Paris resan snarast, att jag alltid ska vara i senaste laget?

Gud vad jag längtar till Paris! All kultur, shopping, fik och sol! Yei.

Nu måste jag lyssna på en redovisning....

Kram Kram

Over and Out


...DATUM: 2009-05-17 | TID: 15:31:31

Då var det gjort. Auditon är klar och hjärtat går i normal takt igen.

Jag är väldigt glad att jag gick - trots att jag fick stå och köa i 4 timmar och höll på att frya ihjäl - för jag vet hur mycket jag hade hatat mig själv om jag stannade hemma. Det gick väldigt fort allting eftersom monologen bara var 6 repliker eller så, därför fanns det verkligen ingen tid till att fjanta runt. Hur som helst så var det kanske 250 sökande och de tar ut 20 så... ni kan ju räkna ut chansen själva men kul var det i alla fall! Väldigt bra erfarenhet och inte något man gör varje söndag direkt. Eftersom jag vill jobba som skådis så kan man ju aldrig göra en casting i onödan eftersom varje är toppen bra övning inför nästa... och nästa... och nästa...

Nu ska jag plugga och dricka lite mer kaffe. Kanske fira lite med något gott från skafferiet...


Kram Kram


Redo


...DATUM: 2009-05-17 | TID: 15:23:14
Efter att ha drömt ett antal gånger att jag försovit mig, ätit en stor frukost, tatt på mig bekväma kläder och druckit massor av kaffe så känner jag mig faktiskt ganska redo för en audition! Nu är det bara att slåss lite med nerverna och komma ihåg alla papper med målsmansunderskrift så löser sig allting säkert jättebra.

Hörs sen så får vi väl se hur det gick...

Kram Kram

Just Do It


...DATUM: 2009-05-16 | TID: 22:53:24
Jag blev så trött efter allt gapande i festodifestivalen att jag faktiskt gick hem för en stund sedan. Jag har ont i hela kroppen, kalsvettas och är illamående så jag är väl inte jätte laddad på att gå på audition imorgon, som jag dessutom är svin nervös inför... Det är väl tur att man har så många som stöttar så att det känns lite bättre, därför säger jag som Nike - Just Do It.

Vi får väl se hur det går, allt jag har i huvudet är: prata långsamt! Det är nog mitt största hot.

God natt och sov gott Don't let the bedbuggs bite you

Kram Kram

Mys & Kaka


...DATUM: 2009-05-16 | TID: 16:59:32
Hemma hos syster myser med scott och äter rabarberpaj medans alla män bygger altan, kan inte bli så mycket bättre. Det är så gosigt att mysa in sig i bebisars lena hud och fjuniga hår, de luktar så speciellt.

Halsen känns lite bättre faktiskt tack vare min lilla kur i några dagar, därför är det bara att börja förbereda sig så mycket man kan inför morgondagens audition...

Senare ikväll ska jag några hus bort på middag - lugnt dock eftersom jag ska upp tidigt imorgon. So Long!

None less or more


...DATUM: 2009-05-15 | TID: 17:27:33

I dessa tider; när slutet på terminen är nära och plugget gärna går upp över öronen kan man lätt gräva ned sig litegrann... Därför vill jag bara skriva lite tips som lätt kan få Dig att må lite bättre. Jag är sådan som alltid vill ha koll på allt, 100 % koll på allt i mitt liv. Det kan man inte alltid ha, det är omöjligt. Man skulle kunna beskriva det som att ens liv är uppdelat i olika rutor med kategorier.

  • Familj                                 
  • Vänner                                
  • Skola 
  • Pojkvän                                      
  • Hobby                                    
  • Träning 
  • Fritid                                  
  • Jobb                                                                                            

Såhär skulle man kunna dela in mitt liv, ingenting är högre rankat än någonting annat allt har sin egen plats i livet. Hur som helst så kan man ju ta en snabb titt för att förstå att det är omöjligt att ha ordning i alla dessa samtidigt, det går bara inte att ha topp betyg, vara i super form med träningen, ha massa tid till sin familj, jobba och få massa pengar, umgås massor med sina vänner, följa alla sina hobbys och samtidigt vara en bra flickvän. Jag hade önskat att det skulle gå men det gör det faktiskt inte. Titta över era liv ibland och slappna av, det är inte mänskligt att aldrig ha det lite "stökigt" i någon boll. Tänk på det ibland...





Swish


...DATUM: 2009-05-15 | TID: 14:04:30
Ett ynka litet år kvar i skolan känns väldigt konstigt måste jag säga... Så fort som det går så står man väl snart med studenthatten antar jag. Gud vad jag längtar! Visst är det skönt att gå i skolan men tänk vad härligt att bli fri och börja jobba eller resa, då livet bara ligger i dina egna händer.

Som sagt så kommer helgen att bli mycket lugn för min del, för att bli frisk och kry. Det är inte roligt alls att ha så ont att man inte kan äta för då blir man bara ännu mer sugen på allt gott i kylen, jag har väl ätit 4 mackor och en skål med flingor på två dagar hittils... Kommer väl tyna bort. Behöver verkligen vila upp mig med tanke på denna hemska vecka som vart och monster veckan som kommer, det känns inte ens skönt att vara ledig två dagar nästa vecka - bara jobbigt? Eftersom alla prov trycks ihop till tre dagar... yeye snart kan jag pusta ut.


Jag längar tills att få åka båt! Man är väl något av ett båt fan - och har alltid varit. Gud vad fort tiden går, det säger bara swish...

Varenda gång.


...DATUM: 2009-05-14 | TID: 21:29:15
Varför? Jag blir så trött... Varje gång man kommit igång med träningen så blir man alltid sjuk. Inte lite snuvig utan givetvis åker man på halsfluss. På ett sätt är det ju skönt eftersom man kan få vara lite ledig från skolan och vila upp sig.

Jag har försökt att lägga undan lite pengar den här månaden eftersom jag inte lyckats skaffa något sommarjobb (?) så tänkte jag spara lite. Väldigt förvånad över hur duktig jag vart på att låta dem ligga kvar i den lilla påsen med tanke på allt jag vill köpa. Tänkte faktiskt iof lägga lite tid och pengar på att förnya min basgarderob, ni vet - ett par svarta byxor, en jeanskjol, vita och svarta toppar och söta tunikor. Det får väl bli när nästa lön kommit antar jag.

Nu har jag förrästen bestämt mig för att gå med i musikalen. Vi repar varje onsdag fram till sommaren och jag kommer att sjunga, dansa, koreografera och spela teater, jihoo!

Nu ska jag ha en myskväll eftersom jag är "ledig" imorgon. Hoppas att ni får en skön och mysig kväll ni med så att ni är riktigt uppvilade inför helgen... Som jag iof kommer att spendera inne... Sånnt är livet!

Kram Kram

Chai


...DATUM: 2009-05-13 | TID: 18:35:34
Helt vanlig dag idag, lite plugg och lite träning. Eller lite var väl att underdriva men plugga och träna ska jag göra i alla fall.
Fikade lite med min mammsi idag och drack en väldigt go chailatte, vilket visade sig vara te? Det var liksom chaite, mjölk och chaiolja men inget kaffe? Brukar det inte vara det? Gott var det i alla fall. Funderar på att införskaffa mig sånnt te.

Nu blir det ett träningspass. So Long

Man måste drömma för att hoppas!


...DATUM: 2009-05-12 | TID: 12:31:10
Det var en tjej som frågade mig i Lördags vad jag ville jobba med som vuxen. Jag tänkte en stund på om jag skulle svara något som inte lät så galet som det jag faktiskt vill bli, men tittade sedan upp och sa; Jag ska gå på teaterhögskolan och bli skådespelerska. Det känns alltid så löjligt att säga det på något sätt eftersom det är väl vad hälften av alla småtjejer drömmer om? Eller? Det gjorde jag i alla fall.
Hur som helst så kändes det inte alls lika fånigt att säga så för jag har börjat tro på mig själv och det gör ju att jag lätt kan svara på vad jag drömmer om att bli, det känns bara som att jag har hittat mig själv och när jag säger det högt kan jag inte mer än att le, för det känns så rätt. Att ta tillvara på min talang och få göra det jag älskar skulle givetvis vara grymt, men det är faktiskt bara en dröm än så länge. Mycket kanske förändras, vem vet?



Kram Kram

Se det positiva.


...DATUM: 2009-05-12 | TID: 12:16:03
Guud vad solen gör en glad! Jag har håltimma i en timma och 40 minuter men det gör väl inget när solen skiner! Det är bara att blanda lite saft och sätta sig ute med sin engelska uppsats innan det bär av till gympa lektionen. Löpning idag, det ska faktiskt bli rätt så skönt speciellt eftersom det inte blir någon träning ikväll.

På ett sätt är det ganska skönt att ha 800 prov i veckan för då vet man exakt vad man ska göra och behöver aldrig känna sig orolig att man inte hänger med. Plugga på det du ska och gör provet så är det bra med det. Nackdelen är givetvis att man blir helt isolerad från omvärlden när man bara pluggar och pluggar. Att sova med Markus hinner jag visseligen men det är inga långa kvällar vi får, oftast inte utan en bok i handen på mig heller, men snart är det ju slut! Det går ju så sjukt fort nu.

Det var väl en väldans tur att jag hoppade av tv-serien ananrs hade min fritid blivit allt annan än okej. Hur ska jag göra med musikalen då? Första repet är imorgon men jag vet inte om jag hinner egentligen... Det skulle ju vara roligt men jag vet inte riktigt om jag är tillräckligt avslappnad för att börja med ett till projekt. Vi får väl se...


Att få vara med i en musikal är väl inget man slänger bort kanske, det är ju en dröm...

Vi får väl se om den blir sann...

Kram Kram

Ingen ångest alls. Älska matte. Speciellt igår.


...DATUM: 2009-05-12 | TID: 12:06:18
Japp nu var det ett litet tag sedan sist, sorry.

Senaste nytt är väl att Louise har fått upp ögonen för små barn igen. Jag har alltid tidigare vart helt galen i ungar och aldrig fått nog, men för ett tag sedan fick jag det och har liksom inte riktigt kommit över det. Barn för mig betydde bara att man inte får ha tvn ifred eller att man jobbar, vilket är sorgligt, men nu gott folk kan barn göra mig glad igen. Detta efter att ha suttit barnvakt åt Morris i söndags vilket var supermysigt, vi hade jätteroligt ihop och den lilla mammagrisen är inte lätt att impa på vill jag lova. Nu kanske det äntligen blir lite roligare att gå till mina små dansprinsessor igen!

Gårdagen vill jag egentligen inte prata om men jag måste ändå skriva av mig lite kort att jag hatar mig själv. Japp, jag gjorde faktiskt det igår när klockan blev halv 9 och jag såg framför mig att Beyonce kom upp på scen i jubel medan jag satt och pluggade matte? Alltså det där får inte upprepas. Det är ju nästan att jag sätter mig på tåget till Stockholm...

Kram Kram

Mumms


...DATUM: 2009-05-08 | TID: 16:41:06

En morotskaka och en cheesecake, ibland kan man bara inte välja...! Gud vad mycket gott det finns... Jag bara älskar att unna mig saker man blir så glad på sig själv på något sätt. Det är nog därför det blir en liten ond cirkel när man får ätstörningar eftersom man straffar sig själv genom att aldrig känna sig värd något gott, klart att man börjar må psykiskt dåligt då.




Är det bara jag eller är det vanligt att man påverkas så mycket av vädret som jag gör? Jag får sjuk huvudverk så fort det är lite kvavt, just därför är det väldigt skönt när det åskar för då släpper liksom trycket, hoppas på det ikväll. Det är ju väldigt mysigt också!

Kram Kram


En timmas sömn till spillo


...DATUM: 2009-05-08 | TID: 11:03:23
Gud så irreterande! Jag har pluggat sönder för naturkunskapsprovet som jag skulle ha idag eftersom jag missat den riktiga provdagen iom cabareten, tror ni att min lärare är här? Nej, hon är på expedition, jag blir så trött... Det var bara att plocka fram rättskunskapsboken och börja plugga det istället när man ändå är här.

Idag ska jag fika med Jennifer efter skolan, glömde min plånbok hemma så jag funderar på om jag ska bjuda hem henne till mig och baka scones istället, vi får väl se vad hon säger, det är ju aldrig fel! Kom och tänka på den natten när mamma fick för sig att hon ville baka scones efter filmen, så det gjorde vi, jag mamma och brosan ställde oss och bakade till hög musik sen tog vi fram massa sylt och ost och mumsade långt in på natten... Tänkte hinna med ett träningspass med innan jag ska mysa med tjejerna ikväll.

Mammsen åker till lyse, hade vart sjukt skönt att åka med och bara slappa hela helgen vid havet men det kommer väl andra helger till det!

Kram Kram

Två är bättre än en


...DATUM: 2009-05-08 | TID: 10:55:40
Fort går det, ingen tvekan om den saken, det är redan torsdag. När man har pojkvän är det faktiskt riktigt mysigt när det regnar, jag blir inte alls lika irreterad som jag hade blivit om jag hade vart tvungen att komma hem med blöta kläder och plugga i min ensamhet. Nu kan jag kan gå hem till Markus och mysa med honom och bara inte bry sig om någonting annat än stunden som är och varandra.

 

Tvångstanke? Jag?


...DATUM: 2009-05-07 | TID: 14:48:04
Nu börjar kroppen och ögonen känna av att kvällen är påväg då jag tränat varenda muskel och läst om Ergonomi om och om igen. Städade bort alla cabaret blommor som jag fått av goa nära och kära idag, det kändes lite jobbigt eftersom det beyder att allt som har med cabaret att göra nu är kastat. Som tur är kommer det en ny tid för det, så det är bara att torka tårarna och se fram emot nästa gång ;)

Tänkte att jag skulle passa på att avslöja ett litet träningstips som jag har, svin löjligt egentligen men det funkar för mig!
När man kommer till det stadiet då man börjar tveka och tycker att soffan är ovanligt skön hjälper det alltid att tänka på hur glad man kommer att vara efteråt såklart. Äta onyttig kvällsmat och dricka te medans man njuter av hur duktig man vart. Hur som helst så har jag en annan grej som hjälper lite extra... I sommras köpte jag en Ldb som hette Ldb Sport och luktade jätte gott! Då fick jag för mig att jag bara fick smörja in mig med denna om jag sprungit en viss runda, annars fick jag ta en som inte alls luktade lika gott. Detta har hållt i sig och jag håller på med denna lilla grej än idag, samma kräm, men istället för att springa går jag på pass.

Det hjälper alltså att ha en favoritkräm man kan plocka fram då och då för att få upp motivationen till att träna!

Kram Kram

Kunde det inte ha öst ner?


...DATUM: 2009-05-06 | TID: 12:17:41
Vad skönt det är att bara mysa omkring i myskläder en regnig dag som denna. Egentligen skulle jag vilja att regnet öste ner bara för att få komma hem och byta om till torra kläder, värma sig under en filt och dricka choklad...

Det känns faktiskt ganska okej att bara gå hem och städa mitt rum, plugga och träna inte alls roligt egentligen men idag känns liksom ingenting jobbigt. Efter att ha gått en dag utan någonting att ha på läpparna har jag bestämt mig för att köpa en cocos läppbalsam burk från Body Shop nästa gång jag är i stan, det är så himla gott.

Jag är avundsjuk på Josse som får gå hem och äta en Chokladtårta som pojkvännen lämnade imorse, det hade inte suttit fel. Jag får väl baka mig en egen kaka om det är så, kladdkaka är aldrig fel...

Nu blire rättskunskap, so long

Kram Kram

Inga kommentarer


...DATUM: 2009-05-05 | TID: 22:32:48
Ibland undar jag vad jag tänker med... Det finns någon som alltid funnits i mitt liv och som dels gjort mig till den jag är. Som har fått mig att välja vissa  vägar i livet, gett mig självförtroende och alltid funnits där. Jag gick vidare på en dansaudition och en skådespelaraudition tack vare henne. Jag tänkte mig in i henne när jag dansade för att få bättre utstrålning, lådsades att jag var henne helt enkelt. Låter konstigt, men det funkade. På den andra audition skulle jag spela upp en liten monolog med mig själv och bland annat sjunga en låt falkst, vilken artist tror ni jag valde? Beyoncé såklart...! Världens bästa sångerska. Ja, hon kommer till Göteborg. Nej, jag ska inte gå. Inga kommentarer på det, men ibland undrar man vad som händer i min lilla hjärna.


Min absoluta Idol

Kram Kram

Ibland bara vet man


...DATUM: 2009-05-05 | TID: 22:16:18


Ibland bara vet man. Har man tur tar man det tillvara innan det är försent. Ibland känns det som att en regnig dag kan vara lika underbar som en solig dag. Som att luften tagit slut eller hjärtat plötsligt stannar. Det gäller bara att följa sitt hjärta. Man får inte vara rädd. Det är bara kärlek, fin härlig och äkta.

Till Dig Markus.

Måndagar gör mig galen.


...DATUM: 2009-05-04 | TID: 15:03:00
En helt vanlig tråkmåndag... Dagar som denna vill jag bara struna i allt tråkigt och göra något galet och roligt! Någonting som jag aldrig annars gör eller någotning jag bara älskar. Synd att man inte hade mer pengar till att göra små resor eller utflykter ibland. Fast eftersom jag senast igår klagade på att jag inte tar tag i mitt liv och prioriterar bättre så borde jag väl göra det i första taget.

Jag blir helt slut av bara tanken att jobba och träna men jag vet hur glad jag kommer vara efterråt när jag kan komma hem och plugga naturkunskap så det känns okej. Nej skämt och sido så är jag ändå glad denna måndag i solen, jag får väl helt enkelt sätta på lite go musik och packa snabbt, äta lite glass så att jag orkar jobba och sedan träna ett roligt pass med mammsen...

Fick ett mail om att de ville ha med mig i en film som dansare och statist, tyvärr är detta i stockholm och dessutom redan på torsdag så oddsen för att vara med där är väl ganska små. Det skulle vara Bollywood dans vilket är lite ovanligt för mig så spännande skulle det ju blivit i alla fall. En annan gång kanske.


Kanske var det ändå tur att jag inte kunde vara med...? Fast det ser rätt så roligt ut...

Lördag i staden


...DATUM: 2009-05-02 | TID: 19:43:51
Nej, jag fick inte pluggat någonting idag heller men det är kanske inte så konstigt eftersom det är lördag... Jag har bara lite ångest eftersom proven nästa vecka är ett par stycken.
Fick igång min mobil idag igen det var sjukt skönt nu kan man äntligen få kontakt med nära och kära igen.
Ikväll ska jag in till stan och mysa med cicci, om det blir godispåse vid operan, morotskaka på condeco eller vin på sense är ännu oklart men jag röstar för en kladdkaka på sense, som en liten kombination.

Min nya spellista består av Melissa Horn nu och jag rekommenderar henne verkligen. Mysiga, sköna sommarlåtar kolla upp henne om ni inte känner till denna härlighet....

Nej nu ska jag fixa mig lite, ha en bra kväll

Kram Kram

Thank Gud it's friday


...DATUM: 2009-05-01 | TID: 20:19:39
Nu går snart solen ner och lugnet närmar sig, det är barnfilmer på varenda tv och vällingen värms. Snart är det lugnt och ro i stugan efter en häktisk dag med gäster och grillning. Jag älskar att grillningen har satt igång igen det finns nästan inget godare än grillat.

Ikväll ska jag kolla på film och äta massa gott med Jenny, en tjejkväll alltså, det ska bli skönt och mysigt. Det blev sent igår eftersom jag fick mig en liten promenad innan jag skulle sova men hem kom jag och somnade med kläderna på i lillebrosans säng... Skönt i alla fall att vi inte behövde ta tåget hem eftersom vi var på Hot Chilli i Lerum, det har vart lite mycket häng där nu känner jag men det är ju skönt att man har nära hem, roligt har det också vart eftersom man känner 90% av allt folk där.



Nu ska jag skriva en uppsats som upplysningstiden, jihooo....


Kram Kram