JUSTWHOIAM


...DATUM: 2009-01-31 | TID: 14:02:40
Vilken otrolig vecka! Jag har verkligen kämpat mig genom varje dag... Det gör ju att jag känner mig extra duktig nu när jag inser att jag kämpat och stått ut genom all jobbiga dagar och långa iv-val.

Idag Torsdags blev det ett litet besök på stan för att ta några glas och mysa till vardagen lite, med Helle och Calle! Skulle ha firat en viss 18åring men det blev inte riktigt på det viset...! Efter det laddade jag givetvis upp min torsdags myskväll med popcorn film. Vid 11 tiden på fredag morgon drog jag på mig myskläderna och gick på min enstaka lektion innan myskvällen började. Hellie, Ida och jag köpte lite gott och la oss i soffan. Efter film myset satte vi på en gammal go Britney Spears konsert, tog varsin tv-kontroll och sjöng livligt! Detta har även dokumenterats på film, och kommer att visas på Fb, kan tänka mig att namnet blir "en typisk tjejkväll!"

Hela denna morgon har jag lagt på att spela Buzz med Jenny, det är jätte roligt! För er som inte vet vad det är, så kan jag förklara lite kort att det är ett frågespel på Ps2 där man helt enkelt väljer vilken karegori på fårgor man vill tävla med, sen går det ut på precis samma saker som vilken tv quiz show som helst! Olika ronder och tävlingar, men de håller sig alltid till den kategori du valt. Superduper kul :) (för er som sett "torkel i knipa" kommer spelet att bli ännu roligare, eftersom självaste programledaren Buzz har den rösten som Torkel har....)

Nu måste jag passa på att spela lite hög musik och dansa runt i huset innan min familj kommer hem!



Jag älskar tv-spel, och detta var inget undantag!

Kram Kram

IMBACK


...DATUM: 2009-01-28 | TID: 14:55:25

Idag blev det ändring. Jag var med klassen på rättegång imorse och kom hem ganska tidigt, då städade jag och fixade massor. Sjukt skönt, nu pluggar jag med, inte lika skönt ännu men snart! Tänk att man kan må så mycket bättre bara för att man städat och pluggat lite, det brukar ju annars göra motsatt effekt för stunden.

Fick förrästen bekräftat att jag aldrig kommer att kunna jobba inom rätten idag. Eftersom jag faktiskt började tycka synd om den åtalade efter ett tag, vilket inte riktigt är tanken... Givetvis var det synd om målsägaren också, men anledningen till att den åtalade begick brottet var så rörande och overklig?! Det är ju helt fruktansvärt hur vissa människor lever, här pågår det ju världens mest overkliga handlingar precis framför ögonen på mig. Man ska då inte klaga, det säger jag bara.

Efter rättegången var det dags för att äta lite lunch och shoppa lite. Inte allt för mycket shopping, bara lite förnyelse av innehåll i sminkväskan. Någon mysig lunch blev det inte heller, vi velade runt och kunde allt annat än bestämma oss tills irretationen kom, då blev det helt enklelt Mc Donnalds, haha :)

Kram Kram


Vad händer med mig?


...DATUM: 2009-01-27 | TID: 22:10:39

Herregud vad olik jag är mig själv nu för tiden? Jag har inte städat mitt rum på flera dagar, och det behöver man kanske inte heller om det inte ser ut som ett bombnedslag efter varje morgon och kväll. Jag är liksom van att städa varje dag så därför stökar jag ner väldigt mycket mer än nödvändigt. När det då blir denna röran, brukar jag snabbt ta mig tid till att kraffsa upp det så att det ser mysigt ut i mitt rum. Nu orkar jag bara inte?

Dessutom fylls listan med skolarbeten bara på mer och mer för var dag, jag tar hem och sätter mig, men det går inte? Jag har tappat all min koncetration och motivation... Imorgon måste jag bara plugga, annars ligger jag illa till.. Jag har prövat att äta lite nötter till samtidigt, det sägs ju att man tänker bättre när man tuggar, men det resulterar bara i att jag får ont i tänderna och måste göra lite te för att lindra smärtan. Då blir jag alldeles för mys sugen och, ja, där slutar pluggandet...

Varje morgon, där jag alltid förut så snabbt och lätt fått fram något snyggt och bekvämt att ha på mig, har nu förvandlats till ett evigt stirrande in i min kaotiska garderob.  Jag vill inte ha på mig någonting! Idag tog jag bara mina mysbyxor och min gosiga hood som är 4 år gammal..
Det som alltid brukade vara så kul att fixa sig och göra sig fin? Men nej, nu är jag bara helt i koma och orkar inte med någotning. Jag tror helt enkelt att sommaren får blomma ut snart, annars kommer jag att gå under jorden!

Nu ska jag lägga mig framför sex and the city och sluta tänka på mitt eget liv ett tag. .Det är faktiskt skönt ibland..

För att inte detta ska bli ett super duper ledsamt inlägg måste jag få visa vilka fantastiska chokladgrottor vi bakade igår! Det var bara att mummsa på med tjejerna framför bonde bröllopet! Myspys.


De ser inte jätte goda ut kanske, men det var de! Dumlegrottor, mmm...


Kram Kram


Lycka


...DATUM: 2009-01-25 | TID: 16:24:31
Jag har fått tillbaka lyckokänslan i magen! Allt som behövdes var att få komma ut till havet under helgen. Det räckte med att se vågorna skvalpa men när jag kände lukten av saltvatten kunde jag nästan inte hålla mig från att hoppa runt på klipporna. Jag älskar havet! Inte nog med att havet gjorde mig lycklig, jag var på världens vackraste bröllop! Syster min och Kim hade ordnat ett litet charmigt bröllop för släkten. Så till skvalpet av vågor och tända ljus vigdes de i Tullhuset på Hönö, jag ska inte ljuga... jag grät allt några glädjetårar. Det var så otroligt vackert, ingen tvekan om att jag ska gifta mig vid havet! Kanske dock ett sommarbröllop?
Det blev massor med dans och ståhej såklart, det är ju min släkt jag pratar om.... När Restaurangen stängde vid 01.00 var det efterfest på hotellet, där kavajerna åkte av och snurrades ovanför huvuden och slipsarna sattes i pannan. Det var en jätte roligt kväll! Jag höll till och med ett tal, ingenting förberett men jag fick ihop några ord.
Idag ska jag och mamma gå till damernasafton och bubbla bubbelpool och basta. Det ska bli väääldigt skönt, jag är helt slut!



Kram K

Grattis MLI


...DATUM: 2009-01-23 | TID: 15:52:32
Vilken underbar dag Torsdagen blev tillslut. Efter att ha gått upp klockan halv 6, packat ned alla kläder i garderoben, åkt in till stan och blivit avknuffad av gubbar på bussen blev det faktiskt en jätte rolig dag. Det är väl konstigt att det kan vara så himla roligt att bara gå omkring, lådsas prata, titta och sitta i korridorer? Inte ens en replik har jag men jag älskar det! För det är på riktigt, kameramän, skådespelare och kulisser. Det tog sju timmar, så jag var helt slut! Inte skulle jag hem heller, jag skulle till modellargenturen och ta bilder! Det var helt sjukt roligt, modell för en dag! De fixade och trixade tills jag knappt kände igen mig själv, sen poserade jag fram 60 snygga foton, probelmet är att jag bara hade tänkt mig köpa 2 st... Good luck, de var verkligen coola och det är ju once in a life time.. Jag får väl se hur många det blir, mammsen var tydligen tvungen att vara med och skriva på. Ett kort kostar liksom 350:- Så att köpa mer än två är väl egentligen ingeting jag kan lägga ut den 23e.

Ikväll blir det 18års partaj för Emelie!! Det ska bli så roligt!! Efter middagen blir det en rejäl utgång med tjejerna :)
Eftersom yves la rock kommer till park kanske vi går dit, annars är det ju r&b kväll på Razzia, det är ju också kul! Hoppas att kvällen blir kanon lyckad för mitt födelsedagsbarn!


Jihooo


...DATUM: 2009-01-21 | TID: 21:57:57
Jag är frisk! Jag har vart så trött att jag nästan inte kunnat resa mig upp idag, men jag är frisk! :)
Idag hade jag en sånn dag då allting känns jätte jobbigt, jag blev sådär konstigt nere och ledsen utan att veta varför. Konstigt när det blir så, allt som inte brukar vara jobbigt bara lägger sig över en som ett stort och tugnt täcke, saker som man aldrig har tänkt på innan dyker upp. Efter en stor skål crunchy mådde jag i alla fall lite bättre! 

Imorgon ska jag åka ut till Lindholmen och besöka svt huset igen för ännu ett litet statistjobb på andra avenyn. Därför blir det blir ingen skola imorgon. Så sa jag igår med om skolan, men min myskompis svek mig och gick till skolan i alla fall, så då gjorde jag det med. Det var väl bra med tanke på att jag inte kan komma imorgon.

Efter inspelningen är det dags för Modellarts och ta massa coola bilder med mina kära vänner, det ska bli jätte roligt. Det blir en hel del kläder att bära med sig bara, eftersom andra avenyn vill att jag ska ha med mig två ombyten med normala diskreta kläder och modell bilderna ska inehålla lite roligare kläder i tre ombyten. 5 ombyten ska alltså bäras runt imorgon, stackars ryggen...

Nu måste jag sova, ska upp väldigt tidigt imorgon... Sov Gott

Kram Kram

Myspys


...DATUM: 2009-01-20 | TID: 19:49:27
Tjohej!
Efter att ha lagat en delikat middag, korv i ugnen med mos ;), sitter jag här med Helle och myser. Det är faktiskt riktigt kul att laga mat när man är två! :) Snart kommer dessutom top modell som vi ska bänka oss framför. Tråkigt att det inte är någon handboll, läste i gårdagens tv-bilaga men trodde att det var dagens och fick för en tusendelssekund för mig att Sverige-Spanien skulle vara idag igen, men insåg snabbt att det inte var möjligt... Tyvärr!

Imorgon har jag och cicci bestämt oss för att vara hemma från skolan och mysa. Vi känner oss lite sköra och utmattade för tillfället, så en ledig dag är aldrig fel! Jag älskar att ha en sådan dag, man känner verkligen att man unnar sig någonting, kanske är det därför det känns extra skönt att vara hemma på en skoldag istället för att ligga hemma en söndag? hihi, who knows? Skönt är det i alla fall!

Vet ni förrästen att min skatt kommer till Göteborg?! Haha, hon betyder faktiskt någonting speciellt för mig, så är det bara! Beyonce Knowles. Är inte jätte faschinerad av hennes senaste album men eftersom att hon har gjort låtarna så blir de bra ändå ;)

Dags för pluggis innan Top Modell!!

Kram Kram


Goingarna och jag


Dumma mig


...DATUM: 2009-01-19 | TID: 19:20:08
Jag skäms... Jag har blivit en person som jag hatar! Jag hatar träningsnarkomaner som inte gör annat än att träna och tror att träningen löser allt. Som inte har annat i huvudet än träning hit och träning dit. Jag tränar inte övderdrivet mycket men jag ska säga sanningen, det blev inget bubbelbad idag. Det blev ett träningspass?! Cicci ringde och ville ha med mig och jag blev så himla sugen. Både jag och mamma måste ju ha blivit två blonda träningsnarkomaner på det senaste, eftersom båda två sa"Jo men ett träningspass kan nog vara bra för halsen...?" Dream on.... Nu vet jag sanningen, det hjälper inte! Än så länge är det inte värre, men jag har insett att det jag gjorde idag var sjukt och jag var precis så äckligt träningssjuk som jag hatar! Hedanefter ska jag alltid lyssna på min kropp och bubbla bubbelbad så fort jag är trött eller snuvig, när jag vill helt enkelt. Just nu ska jag koka världens största kopp te och lägga mig framför tvn.. Träning löser mycket, du blir glad, fokuserad och får en bättre sömn, vilket jag behöver, men det löser inte en ond hals! Dumma dumma Louise.


Badminton är himla roligt!

Kram Kram

Oh no!


...DATUM: 2009-01-19 | TID: 16:54:54
oh no min hals har börjat ömma! Det är alltid så när man känner att man är igång med träningen... Idag var det verkligen jobbigt att resa sig ur sängen och gå till skolan tycker jag, det kändes extra varmt och gosigt under täcket... 

På torsdag har min älsklings Helle gett  Ida och mig lyxen att få komma till en modell argentur och bli fotade och stylande gratis, det ska bli jätte kul! Bilderna är ju inte gratis såklart men det är det värt tycker jag. Då blir det i alla fall till att ta med sig lite ombyten och åka in till stan! Efter detta ska helle och jag köpa strass och nitar på panduro, som vi ska ta hem till mig och piffa till våra kläder med. Det ska bli jätte roligt och mysigt. Man kan ju göra olika mönster eller bara lite detaljer på tråkiga vardags eller fest  -toppar. Längtar! Det är ett väldigt bra sätt att göra kläderna personliga och snygga, dessutom är det ju billigt eftersom man slipper köpa nya.

Idag blir det att ligga och försöka bli frisk... Kanske kan ta ett bad och försöka ta hand lite om mig själv? Det gör jag ju iof ganska så ofta, och inte håller jag mig frisk för det! Funderar starkt på att ta en sovmorgon imorgon i alla fall... Det blir man frisk av, det kan behövas ibland. Inte sant? Tror även att Nicke Picke kommer hit idag, bestämde även med cicci att vi skulle hjälpas åt lite med matten med. Just nu är min livsstatus: Jag hatar att vara ensam när det är mörkt. Därför ska jag boka upp mig med vännerna extra mycket i veckan, får ta hit helle och bjuda henne på mammsens mat med, det gillar ju hon ;) hihi.

Kram Kram


Kram Kram

BIG NO


...DATUM: 2009-01-18 | TID: 21:11:31
Myspys söndagar är det bästa!! Jag gick upp åkte till mamma och slängde mig i ett bad. Där låg jag med min laptop bredvid mig och lyssnade på Bruce Springsteen. Han är så himla bra och mysig, jag kan bara inte tröttna! Jag tröttnar på precis all musik förrutom denne man.

Sen var det soffan som gällde, kollade på ett super duper patetiskt tvprogram som hette Crowned. Mamma och dotter tävlar om att få bli utsedda till en titel som USAs vackraste utseende och skönhetsmässigt, då vinner de kronan och 100.000 US dollar. Det var så sjukt roligt bara för att de var så pinsamma, mammorna i alla fall! Grät och piffade upp sig som några riktiga små fjortisar... Där fastnade jag i några timmar innan jag tog fram böckerna och pluggade. Nu sitter jag nyfriserad med en kopp te och myser. Vår frisör har ockuperat sig här ikväll och slingar/klipper hela familjen, äntligen :)! Allt är väldigt bra just nu, Sverige vann ju även idag så mycket bättre än såhär kan det ju inte bli.

Det var ett jätteroligt kalas nummer 2 igår. Min kusse hade tatuerat sig, igen, så det blev ett hett samtalsämne. Hon hade gjort två stycken fåglar ovanför brösten, coola tycke jag men själv skulle jag nog inte våga... Pappa sa att han skulle tatuera ett brynäs märke på armen... Då sa jag: "Kära pappa, ett klubbmärke på armen är det mest oattraktiva en man kan ha." Han svarade: "Det gör ingenting för du behöver inte tända på mig". Det var ingen idé att ta disskussionen kände jag, men jag tycker inte att det är fint när en man i 40års åldern har ett stort klubbmärke på armen... Men det är hans arm!

Nu ska jag kolla på sex and the city och drömma mig bort till NY.

Kram Kram

Superduper social


...DATUM: 2009-01-17 | TID: 18:00:40
Tjenix!
Gud vad trött jag är! Det blev en sen fredagskväll och en tidig uppstigning idag. Det var en rätt ovanlig kväll igår, väldigt dramatiskt ett tag tack vare lite folk men ocskå väldigt roligt för det mesta. Blev aldrig någon utgång, tiden gick och det hände lite för mycket för att lämna festen helt enkelt. Jag steg i alla fall upp efter några timmars sömn och traskade hemmåt i min partyklänning och pumps, alltid lika snyggt dagen efter... Hopp in i duschen och iväg på 1års kalas hos min lille goskille! Hela släkten kom och det var snabbt full rulle, mat, tårta, och godis. Det är sjukt vad man blir trött av att vara så social bara några timmar, jag var tvungen att lägga mig soffan bredvid min systers gravida mage och pusta ut en stund.
Det snurrar i huvudet och tanken på att det snart är 18års kalas gör mig lite trött faktiskt, men det ska bli väldigt roligt :) Man blir bara helt tom efter att ha vart på kalas så det gäller att ladda om! Nu får jag ju träffa mina andra släktingar, från andra sidan. Nej, de är inga utomjordningar utan min pappas sida med andra ord... Då blir det mat, tårta och godis igen, hihi jag trivs!!
Nu måste jag nana en stund annars orkar jag aldrig med ett kalas till...!


Kram Kram

FREDAGSFIX


...DATUM: 2009-01-16 | TID: 13:55:38
Då var fredagen avklarad, eller ialla fall skolmässigt. Nu ska jag bara ta det lugnt och ligga framför tvn med lite gott att smaska på, och vänta till kvällen börjar närma sig. Det var hur skönt som helst att gå upp vid 9 och lägga sig framför tvn med en jätte frukost utan att stressa! :)

Ikväll ska pappa och Jenny arrengera en s.k spelkväll med släkt och vänner. De börjar vid 3 och spelar ända in på natten, avbrott för gottis tacopaj är det givetvis. Det betyder alltså att vi snart får gäster! Det gillar jag, det är så kul när det blir lite liv i stugan och man kan få prata om allt möjligt med gamla som unga. Imorgon blir det som sagt två släkkalas så jag kommer att vara riktigt avpratad innan helgen är slut! Tänk att helger alltid är så stressiga och fullspäckade, det är nästan mer utattande än veckorna men på ett annat sätt såklart ;) Ikväll har jag bestämt mig för att ta kort, när jag fick kameran tog jag kort på minsta lilla tillställning men nuförtiden tog jag inte ens kort på nyår? Inte många i alla fall. Det får bli mitt nyårslöfte, ta mer kort!


Imorgon blir det 18 års kalas för kussen (höger) :)


Dags för desperate Housewives!

Kram Kram

Ingen gossepojk


...DATUM: 2009-01-15 | TID: 22:10:38
Lite dålig uppdatering idag, men nu sitter jag här igen!
Det har vart en väldigt lång dag faktiskt. Torsdagar är faktiskt på ett sätt min favorit dag numera, just för att jag börjar 12.00 imorgon så jag behöver inte tänka på att gå och lägga mig eller gå upp tidigt. Man kan kalla det en mini-fredag, jag har inte direkt någon riktig skoldag framför mig, men har ändå hela helgen framför sig! Jag längtar väldigt mycket till imorgon då jag ska baka egen pizza med mina goingar Helle, Calle och Daniel innan partyt sätter igång. Jihoo! Ska även till pappsen över helgen, det blir kul.

Idag insåg jag att min lillebror är stor. Han är inte längre min lilla lillebror utan bara min lillebror. Helle och jag hade nämnligen snacket med honom idag och då insåg jag att han faktiskt går i åttan och är precis, eller nästan, så som jag var då. Han har en tjej, går ut på helgerna har mycket parfym och bär omkring på massa jobbiga tankar och problem som man hade då. Jag kunde faktiskt se på honom idag och se en stor kille, inte bara min lille gossepojk, sorgligt eller ej? Så är det ialla fall, get use to it.

Jag har som sagt vart med Helle och gosat idag, vi har bland annat bakat världens godaste kladdkakemuffins! Jag har ont i min mage, men det var det värt. Nu ska jag gotta ner mig under täcket och kolla på sex and the city som vanligt. Imorgon bitti måste jag packa till pappa, äta en lång frukost och ta ett bubbligt bad, därför går jag nog upp lite tidigare än vanliga fredagar.

Sov Gott


Mina fina tjejor!

Kram Kram




Längtar!


...DATUM: 2009-01-14 | TID: 21:09:54
Jag längtar till fredag! Då ska jag äntligen få parta till det med goingarna i lägenheten och några av tjejerna igen! Synd att inte alla tjejor är med dock... Hoppas på ett sådant tillfälle snart :)


Skål!

Nej, nu ska jag göra te och lägga mig i sängen framför min favvo serie :)  En vardagskväll blir ju vad man gör det till, eller hur?

God Natt

Kram Kram

Tråkdag.


...DATUM: 2009-01-14 | TID: 18:14:32

Jag har vart så trött hela dagen! Imorgon är det sista dagen innan min låånga sovmorgon, jihoo!

Det blev inget statistjobb för mig idag, utan jag kör på Tisdag istället :)
Nu har jag pluggat matte, massor, så jag är helt slut i huvudet... Jag ska gå och träna och hoppas på att komma igång lite så att min huvudverk försvinner. En annan anledning är att jag längtar efter att få komma hem och få gå och lägga mig och kolla på sex and the city, går jag inte ivåg kan jag inte komma hem! ;) 
Tänk att det kan vara så sjukt stor skillnad på vinter och sommar, ljusmässigt. Så mörkt som det är nu blir det inte ens på sommaren? När man befinner sig i detta mörker kan man inte ens föreställa sig att det skulle vara ljust och sol ute vid det här laget, men det är det gott folk! Snart är vi där!
Blev bjuden på kalas idag, av min prins... På lördag ska jag få komma och äta tårta med honom, jag längtar!!


Så fin blir han när han äter tårta

Kram Kram


Hej övertrött.


...DATUM: 2009-01-13 | TID: 16:47:49
Här sitter jag i ett matosande kök och äter nötter, jag är så hungrig! Benke är fortfarande i sthlm så jag och mamma ska fortsätta vårt umgänge genom god mat ett träningspass och film, vad gör man inte för sin mammsi? Mandel har blivit som en del av min vardag, jag har riktigt ont i tänderna så som jag tuggar, men det är så gott! Skoldagen idag var helt onödig faktiskt, vi hade två håltimmar och två lektioner som jag inte fick gjort mycket på. Lite segt att komma hem och inte känna att man gjort någonting viktigt på 7 timmar, men det är ju rätt skönt på ett sätt också :)

Jag har dessutom fått otroliga sömnproblem... Jag lägger mig i hyfsad tid, halv 11 kanske, då jag börjar bli "sovtrött". Sen ligger jag en timma och blir piggare och piggare, jag börjar att tänka massa jobbiga tankar, det blir för varmt, jag vänjer mig vid ljuset och ja, ni ser ju...Jag har testat att kolla på film innan jag sover, eller sex and the city då, det gör ju att jag blir trött. Det är när jag ska resa mig upp och stänga av tvn som problemet kommer, jag vaknar till och blir pigg?! PÅ två sekunder... Dessutom tycker jag att det är jobbigt att lägga sig ned och bums sova efter att ha svävat in i New York livet och blivit en femte kompis till sex and the city tjejerna. Då kan jag inte bara koppla bort det till min egen värld ordentligt, vilket gör att man blir lite förvirrad... Om jag inte kollar på film så lever jag dock in mig i mitt liv och tänker på mina vardagliga problem. Suck!!  Det är inte roligt, men det tycker nog människorna omkring mig eftersom jag är övertrött heela tiden och bara skrattar och flamsar dagarna ut... Haha :)


Så här galen blir jag när jag inte sover..

Kram Kram

Put the lights on!


...DATUM: 2009-01-12 | TID: 21:47:41
Ligger här i sängen med mammsi och kollar på sex and the city med en tekopp i handen såklart!
Hade min första dansklass med cabaréten idag! Det var jätte kul och jag lovar att resultatet kommer att bli jätte bra!!

Benke åkte till stockhom idag, vilket inte bara betyder att jag får massa kvalitetstid med mamma utan också att jag slipper släcka alla lampor hela tiden. Jag menar inget mot att spara el, men att inte kunna gå fram och tillbaka mellan två rum utan att det ena släcks så fort man lämnar det, är lite lite över gränsen faktiskt! Jag kanske bara ska prova lite kläder i mitt rum och spegla mig i mammas, då släcks lampan varje gång jag lämnar rummet. Benke, du har rätt, man ska spara el men att släcka för att gå och spegla sig kanske inte är nödvändigt. Så nu tänder jag upp lampor och är glad! Jag blir faktiskt glad av att ha det tänt och ljust.

Nog om det, nu är verkligen vardagen igång på full rulle och jag bara längtar till helgen! Sorgligt vad många dagar som går till spillo i ens liv bara för att det är vardagar? Anyway, fredag kommer att bli grym!

God Natt

Kram Kram

Mumms...


...DATUM: 2009-01-11 | TID: 16:12:49
Nope, det är inte semledagen idag, men guud vad gott det är! Vi ljuvstartade lite idag när lille prinsen skulle komma hit. Försöker plugga matte men jag måste ändå erkänna att det är tusen gånger roligare att mysa med goingen! Hela familjen har gått igång och skriker, härmar djur eller sjunger olika sånger. Jag ser i hans ögon att det börjar bli lite väl mycket just nu, men som min kära storebror sa: "Passa på att gapa massor nu när han är här, då är det ingen som blir arg eller säger till en att vara tyst" Smart Niklas, gapa på! Det är alltså fullt hus hemma hos oss som vanligt så fort vi får lite gäster...!

Lite gott bara!

Kram Kram

Söndag med spillevinken


...DATUM: 2009-01-11 | TID: 12:58:03
Det är riktigt skönt att känna sig utvilad, riktigt utvilad. Jag har haft en väldigt lugnt helg och det känns väldigt skönt just nu, att faktiskt vara pigg och glad på en söndag! Jag blir lite tröttare när jag tänker tanken på allt plugg som ska göras idag, men jag har inget val, just have to deal with it.
Idag hoppas jag på att min lille gosiga systerson Leon kommer hit och äter middag med hans mamma och pappa, jag har inte träffat honom sedan jul?! Han ger mig såå mycket glädje den lille spillevinken... Han toppar min lista på goingar just nu ;)

Igår blev det som sagt bara massa mys och godis med familjen, vi kollade på The heartbreak kid. Jag har väl sett den filmen 4 gånger nu, men knäpp som jag är så älskar jag att se filmer flera gånger om.... Då slipper man ju hänga med i någon jobbig handling och kan bara njuta av en bra film. Efter det såg vi World trade center, den har jag faktiskt inte sett men gud vad sorglig den var... De stackars brandmännen låg under ras och stenar, 6 meter under marken, i 2-3 dygn? Jag kan inte ens föreställa mig det... Då är man allt bra tapper!

Nu ska jag göra mig en megastor kopp te, sätta mig vid köksbordet med lite snacks och plugga massa matte...


Jag finner inga ord för denna prins... :)

Kram Kram

Full fart hos pappsen.


...DATUM: 2009-01-10 | TID: 15:55:53
Det är lite annorlunda att bo hemma hos min pappa än att bo hos mamma. Varken negativt eller positivt så är det alltid full fart och hög ljudnivå. Efter att ha lekt med mina småsyskon och kusinen flydde jag en trappa upp för att få lite tid för mig själv vid datorn, men då bestämmer de sig givetvis för att springa en trappa upp och leka med datorn. De är bara för goa! Därför måste jag nu snart lämna ifrån mig den, men först vill jag bara skriva att jag tror man blir tröttare ju mer man sover. Jag och Helle har sovit i snitt 12 timmar varje natt under lovet, så även i natt, och jag blir bara tröttare och tröttare. Min kropp är väl van vid att gå på överskottsenegri eftersom jag vanligtvis inte sover alls många timmar per natt...

Igår blev det Let´s dance med Hellis och hennes familj, väldigt mysigt! Vi åt godis och kollade in alla snygga danspartners. Ikväll blir det också en lugn kväll då jag ska ha en myskväll med Jenny - tjejfilm och godis! Frågan är vilken film det blir? Någon riktigt smörig tjejfilm skulle inte sitta fel...:)

Nu ska jag hoppa in i en dusch, ta på mig mina mysigaste kläder och lägga mig i sängen framför en riktigt gammal bra film, om jag hittar någon.

Kram Kram

Lite smått förvirrad.


...DATUM: 2009-01-09 | TID: 14:17:23

Denna dag känns lika konstig varje gång.. Att vara i skolan i 50 minuter räknas inte som en skoldag men inte heller en ledig dag... Mitt i detta "kaos" är det dessutom fredag! En Fredag som denna gång kommer att bli mycket lugn, då jag ska mysa med Helena :) Kanske myser vi ensamma kanske med sällskap, vi får se helt enkelt. Det känns lite tomt utan Helle nu när jag sitter hemma själv eftersom vi har spenderat i stort sätt heela lovet ihop! Det har vart väldigt roligt och mysigt. Måste förörvigt skryta om att jag köpte en blomma till min moder idag. Jag känner mig väldigt snäll :) Den är hon värd så som hon behandlar mig, hon är grym!

Denna helg ska jag även till min papps som förövrigt har opererat sina ögon med laser så att han slipper linser och glasögon, läskigt. Blir det en filmkväll med hans kära fruga Jenny på lördag så blir det ialla fall en tjejfilm, när man inte kan se tvn så har man faktiskt inget att säga till om! Vi får väl se hur allting blir. Nu har jag förrästen bytt radiokanal till radio city istället, bara för att kolla vad de har för gamla godingar, just nu ligger de kanska bra till med When you say nothing at all. Vad jag stör mig på med voice är väl mest att de spelar samma låtar hela hela tiden, lyssnar man en timma så har man hört flera låtar flera gånger, men är det bra musik så är det!


Småsyskonen får jag även träffa idag, detta är min lilla snutt till lillasyster!

Kram Kram


Torsdagkväll igen


...DATUM: 2009-01-08 | TID: 20:34:00
Då var det dags för min sex and the city kväll! Den infaller ju varje torsdag eftersom jag börjar 12.00 imorgon... Kastrullpoppade popcorn och en gossig filt är allt som gäller just nu. Råkade förrästen sätta på Rix Fm istället för Voica igår och har inte bytt sen dess det kommer faktiskt endel goingar, trots att jag alltid har vart sträng med att det bara finns en kanal, eller kanske två, att lyssna på. Rix Fm har fram tills nu inte vart en av dem. Jag tröttnar väl snart antar jag, men det har vart skönt med lite förändring i vardagen, det får ju inte bli en rutin att man måste lyssna på en kanal, var flexibel! ;)

Ha en  mysig kväll! Glöm inte av, att bara för att det är vardag och allting sätter igång får man inte bli deppig, hitta på roliga saker att se fram emot och tänk på att våren snart är här igen :)

Kram Kram

No more winter.


...DATUM: 2009-01-08 | TID: 16:08:34
Jag håller helt och hållet med min svenska lärare. Även om det är snö och mycket julpynt fortfarande sitter kvar, får man inse och tro på att det faktiskt snart är vår, så mår man bättre och blir gladare, vi är på rätt "halva" . Det är så sjukt egentligen att jag inte kan njuta av denna årstiden, som imorse, en vacker vinterdag med snö som faller i pudertussar... *suck* tänker jag...  Jag bara längtar efter värme och sol. Det förklarar ju i och försig varför jag vill emigrera till ett land med massa sol året runt..!  Kanske är det för att jag är en s.k skärgårdstjej. Jag har vuxit upp med hav och västkust, livet för mig är hav, tång och båtar. Visst kan det vara vackert med snö, men det gör mig inte i närheten av så lycklig som havet gör mig, eller sommar övehuvudtaget. Även om jag någon dag emigrerar, Phoenix kanske, så kommer jag alltid att åka tillbaka och bo i min sommarstuga vid havet, jag måste ha lite hav i livet, så är det bara!

Första dagen i skolan idag.. det var lite konstigt men kul att se alla igen! Vi var väldigt övertrötta hela bunten så vi skrattade och flamsade oss genom hela dagen :) Jag har allt lite ångest tills allting verkligen sätter igång, med jobb och iv-val men nu när vi börjar närma oss sommartider känns allting mycket lättare! Nu är det ju snart helg med :) Känns som att den kommer bli rätt lugn, men man vet ju aldig.

Idag har jag ingenting planerat, ingen träning och ingenting att kolla in på tv. Skönt eller tråkigt? Jag måste säga att det är lite tråkigt, det är ju inte det att jag inte har tagit det lugnt på ett tag. Det skulle inte skada att ha någonting att hitta på faktiskt. Jag får väl mysa ner mig framför en film, är väldigt väldigt trött....


Älskade Bohuslän

Kram Kram

Barnfilm och godis är bästa vägen till lycka


...DATUM: 2009-01-07 | TID: 18:46:09
Det blev väl inte riktigt som jag tänkt mig... När Ida lämnade mig imorse för att åka in till stan njöt jag av att jag inte behövde gå utanför dörren på heela dagen. När timmarna gått och jag druckit upp min smoothie ringer cicci och vill gå på bio med mig, det var faktiskt precis vad jag ville! :) Vi gick på våran uppföjlaren till våran favvis film, Madagaskar 2! Man blir så lycklig av att äta massa godis till en mysig och barnslig film.
Ikväll kommer Top Modell klockan 8, jag längtar. Egentligen vet jag inte vad det är som är så bra med det, massa smala tjejer som tjaffsar, gråter eller poserar framför en kamera men det är så himla kul :)




Kram Kram

Dags för myset


...DATUM: 2009-01-07 | TID: 12:15:12
Hej hopp! Vilken kväll... Nu ligger jag här i min nya gosiga svarta morgonrock... Vi var inte många men det blev väldigt roligt ändå! Vid 12 tiden åkte hem med Coffe och slängde oss i sängen, en sista utekväll innan skolan som börjar imorgon. Det känns så konstigt att den gör det faktiskt, lovet har kännts så himla långt och jag har gjort så mycket roligt så man glömmer liksom av skolan lite.
Denna sista dagen ska jag i alla fall bara ta det lugnt och mysa. Kolla på filmer, köpa något gott och onyttigt, fixa naglarna och lite plugg fakiskt. Hade förövrigt på mig min nya scarf igår och trivdes väldigt bra. Hittade en supersnygg grå scarf i bommulstyg med svart mönster och fransar på RBL som jag egentligen ville ha, men mitt budget alternativ blev också bra!

Scones är räddningen.


...DATUM: 2009-01-06 | TID: 17:44:04
Vilket väder?! Fy. Jag blev helt genömblöt bara av att gå från tåget... Var inne i stan med Frida och shoppade, vi hade väl tänkt oss att gå på NK rean, med herregud så mycket folk! Det gick knappt att gå in i affärerna, i vissa fall gjorde det inte det. Tanter puttades och trängde sig fram som galningar medans andra började klä av sig och byta om mitt i affären eftersom de inte orkade vänta på den kilometerlånga kön till omklädningsrummen. Jag blev helt svettig och yr i huvudet så vi satte oss på Espresso House och åt scones. Jag shoppade en jacka från Sisters, en morgonrock från H&M, en scarf från JC och ett armand från Glitter, så det blev allt lite shopping ändå!
Om ni undrar hur det gick igår så kan jag berätta om det med. Det var det sjukaste men absolut roligaste jag gjort i hela mitt liv! Att mingla utan att prata bara mima och att dansa helgalet utan musik var ingenting jag är van vid, men väldigt roligt! Hela grejen att bara umgås med skådespelare, jobba med kameran, bli sminkad och fixad och helt enkelt jobba med proffs var så himla himla roligt. Det hade jag lätt gjort utan pengarna. Det tog 6 och en halv timme men jag var inte speciellt uttråkad någongång, trots att jag inte hade repliker. Jag fick gå framför kameran, mingla bakom skådespelarna, dansa och.... en sak till... men det tänker jag inte berätta det får ni se i Mars! Återkommer mer med dag... :)

Ikväll ska jag och mina älsklingar, Emelie, Ida och Hellie till Vallgatan på fest hos våra goa killkompisar. Det blir nog fransklänning och flätatband tror jag! Det hade jag igår och trivdes mycket bra..


Det blev allt en annan outfit på "nyår" nummer 2

Ha en bra kväll

Kram Kram

Ingen mer ångest!


...DATUM: 2009-01-04 | TID: 21:52:16

Konstigt nog känns alltid söndagarna detsamma. Jag har lika mycket söndagsångest som jag alltid har trots att det är några dagar kvar på detta lov! För att inte bli allt för ledsna fixade jag och mammsen lite fredagstacos och skapade lite fredagsstämning, hihi. Nu sitter vi i köket och fixar naglarna framför tvn, sappar mellan meangirls/irene huss... Egentligen skulle vi ju suttit i en bubblepool på damernasafton och bara myst, men det får vänta till vecka 3 tyvärr...! Då det sätter igång igen. Känns lite tomt utan min Hellis eftersom vi har spenderat största delen, eller nästan hela, lovet tillsammans! ;)

Imorgon bär det av till SVT studion på Hisingen faktiskt. Min dröm är ju att få jobba med skådespeleri och/eller agerande så jag försöker ju få lite jobb då och då. Hittils har jag inte vart med på någonting men imorgon blir jag i alla fall en statist till Andra Avenyn, en gäst på nyårsfesten. Vad som är bra med Andra Avenyn är att det är i Göteborg, man åker ju inte upp till vår huvudstad för ett statistjobb. Jag ser i alla fall fram åt morgondagen, även om det inte är någon stor roll så får jag ju hålla på med det jag älskar. Stå framför cameran :)

Önska mig lycka till...


Kram Kram


Vintermys med Hellis och Degis!


...DATUM: 2009-01-04 | TID: 15:47:02
Ja det blev faktiskt vinter tillslut ändå, varesig man ville eller ej så kom den lite eftersläntandes. Det känns konstigt att det är snö och frost faktiskt, jag är inte riktigt van ännu. Jag kan väl inte heller säga att jag är någon vinter tjej heller, det är alltid bara jag som gnäller åt den första snön medans andra ropar av glädje. Däremot är jag ju en riktig mys tjej som ni vet, det finns ju inget bättre än att mysa och på vintern nu får man ju stor chans till det!

Idag har jag, Helle och hennes bror vart och åkt skridskor. Vi packade en matsäck med choklad och kakor och gav oss iväg till en mysig liten vik. Egentligen var det väl bara Anders som åkte skridskor, jag och Helle tog varandra i hand och gick en runda. Det var så himla mysigt att komma ut och göra en sånn grej, det var ett väldans tag sedan. Visst är det jobbigt med alla tjocka kläder och obekväma mössor, men det är ändå lite charmigt att gosa in sig och bara njuta av varm choklad. Hoppas att detta väder håller i sig så att det blir fler gånger!

Nu ska jag faktiskt tråkigt nog sätta mig en stund och plugga... Motivationen är väl inte på topp direkt men jag vet hur skönt det kommer att bli när det är över. Fyra sidor ska skrivas, om sport och dåliga förlorare i dagens samhälle... Jihooo, eller?... Jag kan ju bara nämna att det blev en röstning i klassen om vilket ämne vi skulle skriva om, tror ni att det var könskrig där eller? Vilka tror ni vann? *suck* jaja, de ska allt få sin fyrasidiga uppsats!! ;)


Inget slår dock en dag på stranden...  ;) Alanya 08

Kram Kram

Så bra jag har det.


...DATUM: 2009-01-02 | TID: 16:58:39

Vilken underbar start på ett nytt år!
På självaste nyårsafton var det som sagt middag hemma hos Emma med massa goa tjejer! Super god mat dessutom ;) Efter det fortsatte festandet hemma hos en kille som heter Wille och hans kära killkompisar och vänner. Väldigt lyckat och roligt :) Det blev tom en efterfest som var till duga...

Ni kan ju gissa vad jag gjort idag? Ja, rätt, jag har gossat med min Hellis! Igår blev det också massor med mys och choklad, livet leker kan man väl säga :)
Nu ska vi hem till hennes syster Pauline och äta middag med henne och Malin bara mysa och snacka massa tjejsnack!
Hoppas att också ni har fått en bra start på året, och glöm inte att det är ett super bra tillfälle att börja om på nytt. Egentligen är det ju bara en fredag som vilken som helst, men på något sätt känns det nytt och spännande. Ta vara på den känlsan!



Så här såg jag ut på den lyckade aftonen...!

Kram Kram