Could we pretend that airplane in the night sky is like shooting stars?


...DATUM: 2010-06-30 | TID: 20:02:42

Idag såg jag ett flygplan. Precis mellan alla moln, på en liten blå plätt flög ett flygplan. Vilken grej tänkte jag. Här har jag under 18 år bara sett flygplan som någonting fågelliknande som sveper över himmelen då och då. Kanske ibland ägnat en tanke åt att fundera över om det ska landa eller lyfter. Idag slog det mig verkligen vad den avlånga plåtbiten betyder och faktiskt innebär. Någons liv kanske ska förändras, någons hjärta kanske har krossats, någon har en fantastisk tid framför sig medan någon annan är trött och på väg hem från jobb i Göteborg. En hel mix av människor och känslor som färdas kilometer upp i luften innuti en avlång och plåtig sak med fönster.


Älskar nya låten Airplane.

So Long


Tips för er med drömmen om USA


...DATUM: 2010-06-28 | TID: 18:52:12

För alla er som vill göra som jag. Då menar jag inte att; shoppa för mycket, dricka för lite vatten eller skaffa munsår så fort solen kommer utan plugga i USA - här är ett inlägg till er!

Nu är det dags för alla er som vill åka nästa år att ansöka, för det är en lång väg att gå! Många oväntade utifter tillkommer tyvärr, men ett tips är att läsa mitt inlägg och få lite koll!

Jag vet att de flesta som ni pratar med säger samma sak som jag kommer att skriva nu, men det är ett gott tips.

Börja i tid
Japp, det är nämnligen så att även om du/ni har koll på vad som ska göras och fyllas i så kan jag till 100% lova att det kommer dyka upp fler papper och komplikationer som kräver tid. Allting har ett sista datum som måste hållas och ju fler papper som dyker upp desto bättre är det att ha fixat så många som möjligt innan.
När började jag?
För mer än ett år sedan, och jag är inte klar ännu. Jag är stressad. Börja i tid!
Vad ska jag börja med?
Det är givetvis olika beroende på skola och utbildning men såhär har min resa sett ut:

Ansökan till skolan - skicka hem ett ansökningsförmulär från skolans hemsida och fyll i alla uppgifter om dig och vilken utbildning du vill söka. Utgift

Du får sedan reda på vad skolan kräver mer: Betyg - gå till din syo och be att hon/han översätter betygen för att sedan faxa de till skolan, eller skicka via brev.

Skaffa ett konto på skolans hemsida.

Ansök om att få göra ett tofel test. Utgift

Ring till CSN och be att de skickar ett intyg till dig om att de stödjer utgifter för din utbildning

Faxa intyget till skolan

Vänta på att din skola skickar en så kallad i-20 blankett som du ska använda för att söka visum

Ansök om studielån, blanketten skickar du efter från CSN

När du fått den så går du in på amerikanska ambassadens hemsida och fyller i ett antal uppgifter om dig och din utbildning och vilken typ av visum du söker. Här ska numret som i-20 blanketten har fyllas i. (det går på tid, du måste ha alla uppgiter om boende, skola, föräldrars personnummer, i-20 blankett och passnummer framför dig)

Boka sedan ett möte med ambassaden och använd dig av en kod du får när du fyllt i alla uppgifter i den tidsbaserade visum ansökan.

Om du vill bo på skolan ska du nu ansöka om det. Vill du bo hos släkting som mig, så ska du skriva ett brev till skolan. Likaså dina föräldrar och den du önskar att bo hos där ni förklarar varför det är bättre att bo där än på skolan... Utgift vid boende

Du kan nu söka jobb och klasser som du vill ha i USA

Boka en flygbiljett, men kom ihåg att CSN ska betala den så prata med dem om hur den ska bokas.

Till mötet med ambassaden behövs en del papper och blanketter, bland annat;
intyg från polisen att du är behörig - beställ från polisen
intyg att du tagit vissa sprutor - vårdcentralen
intyg om viss försäkring - kolla upp exakt vilken och fråga dina föräldrar
personbevis - beställer du från internet. Googla på personbevis.

Åk till stockholm och gå på mötet med ambassaden, betala ditt visum och ta med ovanstående papper.
Utgift


NU ÄR DU FÖRHOPPNINGSVIS KLAR - Lycka till!




Can't fall now.


...DATUM: 2010-06-27 | TID: 16:57:14

Jag har aldrig vart så här nära att anställa en assistent. Hur mycket papper och brev vill min skola ha egentligen? Jag trodde verkligen att intagningsbrevet var slutet på all stress och alla papper, men gud nej, nu är hela mitt köksbord fyllt av papper och blanketter. Det finns ett sista datum för allting och tiden börjar rinna iväg, det är nästan så att jag tvivlar på att hinna och orka göra allting som krävs. Snacka om att snubbla på mållinjen.


Senaste nytt!


...DATUM: 2010-06-23 | TID: 15:56:21




STAY TRUE TO YOUSELF


...DATUM: 2010-06-23 | TID: 15:46:59
Nu sitter jag här igen utan en klump i magen och utan att tankarna tar kål på mitt huvud. Hon har gjort det igen, en människa som jag bara träffat ett fåtal gånger kan få mig att må bättre än någon annan, visst är det konstigt? Att ha jobbet som terapeft måste verkligen ta på krafterna, jag får nästan dåligt samvete när jag spidar på om mitt liv. Det som är mest intressant är att det ofta är jag själv som har svaren på mina egna frågor, bara det att jag måste låta någon utåtstående samtycka. Det är bara när jag är ärlig mot henne som jag blir ärlig mot mig själv, vilket inte är så lätt att vara mot sig själv alla gånger. Det känns som att vi känt varandra hela livet och hon har givit mig så mycket liv tillbaka att jag är evigt tacksam. Att inte vara ärlig mot sig själv, eller trycka bort sig själv, det blir bara en stor röra som är svår att torka upp. Det är lättare att lura sig själv än man tror, faktiskt. Tänk på det, allihop.



Midsommar på G


...DATUM: 2010-06-22 | TID: 19:45:41


Midsommar är på g och jag har valt den här klänningen. Trots min längd så blev den inte så dum på, så tack Lindex för det inköpet. Undrar hur många som har blommiga klänningar på midsommar? Jag lär inte vara ensam om att bära denna klänning med tanke på att det är en perfekt form som inte sitter åt, fina fäger och en allt till allo helt enkelt. Dessutom köpt på lindex, så det finns en del ute i butikerna.

Den bästa traditionen vi har i Sverige, eller rättare sagt som passar och är mest Sverige, det är just midsommar. Då måste man vara i Sverige tycker jag, de andra traditionerna passar lika bra någon annanstans.

So Long

Jag kan själv.


...DATUM: 2010-06-21 | TID: 21:59:27
Årets längsta dag? Hmm, det undrar jag. Tycker att den har sprungit iväg lika fort som alla andra dagar. Det är så när jag inte har någonting speciellt att göra, utan bara "är" då går tiden fort. Nu ska jag inte säga att jag bara har suttit på en stol hela dagen, jag har köpt solglasögon, vart hos frissan, gått på Mary Kay party, tränat och nu ska jag träffa min älskade vän. Fast på något sätt känns det som att jag inte har gjort någonting. Kanske för att det är så roliga saker jag gör, och faktiskt frivilliga. Jag är verkligen en tjej som fungerar när jag gör saker som är frivilliga, annars känner jag mig illa till mods. Som att dansa, det är det bästa som finns, men det fanns ändå dagar då jag hellre stannade hos pojkvännen bara för att sätta mig mot mina måsten. Det är då ångesten kommer, så om det inte finns några måsten så kommer alltså ingen ångest, för då gör det ingenting om de inte genomförs. Skolan till exempel, kanske är det därför alla som gått på College tycker att det är så roligt, för att det är frivilligt och man gör det för att man själv vill eller har bestämt. Jag menar det finns andra vägar att gå än College, men gymnasium måste man gå på. Näst intill måste i alla fall.
Så min karriär i framtiden får inte innehålla måsten som någon annan bestämt. Jag får bli chef och bestämma själv eller ha ett flexibelt jobb där jag bestämmer när och var jag vill jobba för att själv lägga upp ett scehma som passar mig, som skådespelerska... Jag tackar ja till filmer och därmed bestämmer jag själv. Eller hur?


So Long

Mary Kay


...DATUM: 2010-06-21 | TID: 21:59:04
Inte så dumt som jag trodde. Har verkligen haft dåliga vibbar från det företaget eftersom flera jag träffat som vill sälja till mig bara är otrevliga och skrytsamma. Jag har bara tyckt att produkterna vart omoderna och dyra helt enkelt men idag fick jag se på annat. Jag blev mycket imponderad och intresserad så därför ska jag själv housta ett party hemma hos mig, det ska bli kul. Dessutom får man en produkt... Jag ska välja mineralpudret, det är så skönt på sommaren!


Vackert, måste jag erkänna...


...DATUM: 2010-06-20 | TID: 14:23:12
Jag måste faktiskt skriva lite om bröllopet, ursäkta allihopa som ryknar på näsorna nu. Jag tänkte inte kolla från början, som de flesta vet är jag mot monarki och tycker att alltihopa var väldigt överspelat från början. Dock måste jag säga att min åsikt har förändrats efter att ha suttit som klistrad framför det hela. Jag kände i magen att någonting storartat hände, jag blev glad och exalterad. När jag såg paret tillsammans kändes det så tydligt att det de har är äkta, de känner 100% äkta kärlek för varandra och de passar så bra ihop. Viktoria ska inte ha en stekare med massa pengar som kommer från en familj med namnet "Von plåthjälm". Hon ska ha en kille precis som Daniel! Jag läste lite från hans tal där han nämnde att Viktoira suttit uppe en hel natt innan hon skulle iväg på en resa under en månad, och istället för att sova hade hon skrivit 30 brev till sin Daniel som han kunde läsa var dag hon inte var hemma. Hur konstigt känns inte det? Gör prinsessor sånt? Sitter inte dem och dricker te med familjen eller går på tråkiga danser? Är det verkligen så att deras förhållanden är lika våra "vanliga människors"? Kanske, antagligen. Jag känner att jag kommit vår prinsessa lite närmre, vår romantiska prinsessa!




Skoj skoj


...DATUM: 2010-06-19 | TID: 14:23:30
Ida Gudmundson, Cecilia Rylander & Louise Dahlin''¨'


Louise Dahlin

Har fått normal puls.


...DATUM: 2010-06-18 | TID: 14:17:19
Pulsen är helt normal, fast att jag inte gör någonting speciellt. Jag kan andas normalt utan att vara stressad, konstigt? Men ack så skönt det är. Känns inte som att jag stressar upp mig för någonting nu för tiden, att vädret inte är på topp, att manuset ligger hemma oläst eller att tågbiljetten till Kungsör inte är bokad. Det löser väl sig, tänker jag.

Det är så skönt att inte veta vad kvällen bjuder på, om det blir vin och tjejsnack eller film, godis och tjejsnack. Det gör mig inget för nu för tiden är jag mitt gamla harmoniska och glada jag. Till och med gamla pedantiska Louise har kommit fram och är som vanligt, städat i rummet ska det vara. Jag hörde om min gammelmormor som gått ut med sin krumpna rygg och börjat ränsa ogräs från rabatten, bara för att grannens är finare. Även om hon aldrig sitter på baksidan så ska det vara perfekt. Jag blev lite skrämd för jag kunde känna igen mig lite i henne, vi är lika på det sättet. Som hon säger "visst är det jobbigt när det står massa saker kring micron, bort med det!" Jag håller med faktiskt. Vi är lika på många sätt jag och gamla Brita. Även hon var en teaterapa som jag förstått och även hon är en oroad och ångestfylld tant då och då.

So Long

Won't get used to it.


...DATUM: 2010-06-17 | TID: 17:29:52
Tropiskt tilltugg till tropisk film! Synd att den var urdålig bara... Hur kan en film med så många bra skådespelare vara så dålig? Hur tänkte de när de läste igenom manus? "Oj vilken bra film! En tunn story med töntig humor!, den filmen vill jag vara med i" Eller hade de helt enklet inte något erbjudande som var bättre? Jag hoppas inte att min karrär (om jag får någon) kommer att se ut på det viset.





Tänk hur mycket man vänjer sig vid, som att jag faktiskt ska spela in en film till exempel, min dröm! Det är ingenting som jag dagligen går och glädjer mig åt, lyckan över körkortet börjar också tyna bort. Varför vänjer vid oss med det som är roligt men forstätter att älta det som är tråkigt? Eller är det bara jag? Ska jag behöva skriva en lista för att komma ihåg alla roliga saker som finns i livet? Nej från och med nu ska de finnas kvar!


Livet är konstigt, tycker jag.


...DATUM: 2010-06-16 | TID: 09:09:23
Jag tycker alltid att det känns lika konstigt att åka från ett ställe som jag vet att jag aldrig kommer tillbaka till. Det är väl någon del av mig som helt enklet vill "klämma" sig fast vid saker, även om det ska bli skönt att komma hem. Det känns bara så konstigt att aldrig titta ut genom mitt fönster här igen eller sitta vid middagsbordet med Cicci framför mig. Livet är konstigt. Att aldrig mer göra eller uppleva vissa saker är också konstigt, det är svårt att ta in tycker jag. Nu är det ju inte mer konstigt eller jobbigt än att jag ska åka hem från Maj-Britt och Lars men principen är den samma faktiskt. Jag måste börja fånga varje stund i livet mer, väldigt klitchigt sagt men jag är en expert på att springa i förväg... Inte på ett springlopp alltså, då är det väl nästan tvärtom, men genom livet mina vänner, där leder jag nog på många håll.


Upp och ner, ner och upp


...DATUM: 2010-06-15 | TID: 22:11:11



Dagen blev en bra dag! Grattis Maj-Britt 74 :)

So Long

"Körde du med Kugg-Catarina?"


...DATUM: 2010-06-15 | TID: 18:43:32
Frihet är vad kortet symboliserar! Det känns så skönt att jag knappt kan förstå... Tack allihopa som hållt ut och fortfarande trodde på mig vid det här laget, tack före er har jag det nu. Mitt körkort, fina härliga kort.

Nu blir det ändring i sommar, vem behöver utlandet när man kan åka med Cicci till Leksands lekland? INTE VI. Kommer ihåg förra gången vi var där då rösterna tappades efter många åk med ringen ner för forsen, jag är inte vuxen nu när körkortet kommer, jag är ung igen! ;)

Med tanke på att det gick som det gick så är jag kvar i Säffle över natten, firar Ciccis farmor Maj-Britt med tårta och kaffe för att snart äta födelsedagsmiddag. Köpte ett fins handgjort ljus i en superduper mysig pysselbutik vilket fick mig att sakna gamla pyssel Louise som alltid pysslade med små burkar och lappar. I sommar blir det kanske en tripp till min f.d. favoritaffär Panduro för att få igång pysseltjejen i mig igen. Det är så mysigt. Hoppas att Maj-Britt gillar ljus.


Enkelt och kul

So Long

You go girl..


...DATUM: 2010-06-14 | TID: 18:15:50
Imorgon kan bli en underbar dag och en katastrof. Uppkörning står på tur och efter dagens lekioner känns det inte toppen. Jag kör tydligen enligt Göteborgs regler, vilket här i Säffle är HELT annorlunda. Jag har verkligen fått ta in olika regler, körsätt och tänk på 1.45 h. Om jag tar det lugnt så kommer det kanske att fixa sig, med lugnt menar jag max 15 km/h, det är vad som uppskattas här... Så länge inte stress Louise kommer fram och jag kör som jag brukar utan lugnt och metodiskt så blir det kanske bra.

Bor hemma hos Ciccis farmor och farfar, det är så otroligt rogivande att bo med äldre. Jag märker hur roligt de tycker att det är med ungdomar (som de kallas oss) som bor i huset, här bor jag gärna en vecka utan att köra eller plugga. Fast att vara hemma och ledig ska bli minst lika skönt! Hur det än går imorgon.



Så här körde jag enligt min lärare, förstår ni skillnaden?

KRAM

Are we human?


...DATUM: 2010-06-13 | TID: 14:46:58
Tvingade mig själv att gå och träna idag, med tanke på att jag inte rörde mig ur sängen igår. Jag pluggade och sov, pluggade och sov. Jag är helt slut nu för tiden, är det så här en människa som släpper fram sina inre känslor och lyssnar på sin kropp känner; varje dag? Jag brukar aldrig lyssna tyvärr. Det bevisades då klockan ringde i morse, ögonen inte kunde öppnas och kroppen bönade och bad om en sovmorgon. Ändå stod jag med bräda och skivstång i handen 10.00 på gymmet. Ibland är det kanske bra att bara putta sig själv till vissa saker, men undrar när gränsen går för att inte se skillnad på frivilligt och ofrivilligt längre? Jag har varit där, men vet ändå inte vid vilken tidpunkt i livet då jag slutade lyssna och blev en robot. Nu känns det dock som att jag är kött och blod igen, med vissa undantag för tidiga träningar på en söndagsmorgon... Då blir jag robot igen.



Du gör mig till människa

Jag är Din prinsessa


...DATUM: 2010-06-13 | TID: 14:38:56


Min älskling gör mig så glad när jag är ledsen. Det behöver inte vara något mer storartat än en fin gest som denna, jag blir varm och glad varje gång jag läser det. Det är så mycket mer personligt än att köpa saker till varandra i ett förhållande, att visa känslor på ett ärligt sätt som detta är så mycket bättre. Min älskling såg chansen att göra detta till mig, för att han tycker om mig. Är inte det hundra gånger bättre än att försöka visa kärlek genom ett halsband?

Jag är Din prinsessa

Kram Kram

Middag, all alone


...DATUM: 2010-06-12 | TID: 19:57:54
Ensam hemma, inga pengar till thaimat = ungsbakad kyckling, med fetaost, pinjenötter, gurka, banan, pesto och honung.

Stek kycklingen lite innan du lägger den i ungsform, lägg fetaost och lite honung på. Ta ut när den inte är rosa, lägg pesto, pinjenötter, banan och gurka på! Mumma när man inte har så mycket hemma!

Får äta mat framför med film istället för med familj, det är faktiskt ganska skönt... Mysmys.´

So Long

Vart tog min Lördag vägen?


...DATUM: 2010-06-12 | TID: 19:38:26

Det är inte klokt vad tiden går när man pluggar, helt fast blir man och tiden går och går. Nu känner jag mig nästan tom då det är dags för en paus. Lördagskänslor är ingenting som förekommer just nu, kanske för att jag är ledig varje dag som student eller kanske för att det står PLUGG på hela schemat idag. Skönt att det regnar så slipper jag att ha ångest för att jag missar fint väder, plugga i solen funkar inte för mig.

Kollade nyss på Wildkids av någon anledning, och det slog mig att jag som barn alltid såg program som den typen med stor distans till min egen verklighet. Jag kände ofta att mycket hände; många äventyr kan upplevas eller tävlingar anordnas, men aldrig någonting för mig. "Nej jag kan inget sånt", eller "jag kommer inte att komma med" eller "där passar inte jag in" ... Det är väl normalt att tänka så, men jag beundar verkligen de barn som inte gjorde det och faktiskt sökte. Nu säger jag inte att jag ångrar att jag inte framför kamera misslyckades med att leva i vildmarken (vilket är ett faktum) men vad hände egentligen med småstjärnorna? Där hade jag många bidrag som kunde skickats in, om bara "jag hade passat in" Vilket alla faktiskt gör. Så dåligt sjunger jag inte serni!


"If only you"


...DATUM: 2010-06-11 | TID: 22:11:20


Dricker kaffe på förfest, inte så roligt men jag kommer att tacka mig själv imorgon när teoriboken öppnas. Jag är så trött på att läsa och övningsköra att jag inte längre känner sug efter ett körkort... Fast det vill jag väl innerst inne, förstår nog inte hur gött det är. Kunde ju tagit bilen hem idag istället för att gå i regn.

Blir lite distraherad av Rebeckas och Helenas duell på singstar... Om jag skulle använt uttrycket OMG, så skulle det ha passat nu (:

Tjohej

Halv åtta hos Beckis


...DATUM: 2010-06-11 | TID: 19:45:24

Hur mycket regn kan det finnas? Jag bryr mig inte så mycket nu efter studenten faktiskt.
Ikväll är det middag för min kära Becka som fyllt 19, hon har flyttat med sin kille till en lägenhet. Så otroligt fin, allt är nytt med modern och lagom inredning. Tänk när man ska inreda sitt eget ställe? Det skulle vara helt otroligt skönt men ändå känns det så långt borta. Jag kan faktiskt säga att jag är klar med att bo hemma, jag får ångest när någon i min familj kommer hem för jag vill vara själv, jag känner mig instängd och kvävd när jag inte kan vara ensam hemma. Jag är nog klar!
Efter att ha sett Beckas inredning med furu, svart glänsande tv bänk, svart soffa och cool guld/vit tapet, känner jag min väldigt nöjd med min present. Kan inte avslöja det här men den passar bra in här.


Sex And The City


...DATUM: 2010-06-11 | TID: 00:56:47


 
Den var bra. Alla naturvetare eller män som regisserar i tidningarna vet inte vad de skriver om, handlingen var precis lagom komplicerad och allting rappades ihop kanon på slutet! Kläderna var fantastiska, för er som skriver att det var reklamsyfte i och med deras outfits: Det är MODE och VACKERT, who gives a deam om det är reklam?Hela handlingen ger en så härlig bild på livet, att som Charlotte få det "perfekta" livet med man och barn i en perfekt lägenhet, kräver också lite lyx och alone time. Ingen kan få det "perfekt" för det existerar inte. Man får göra som Big och Carrie, egna regler för vad som passar. Annars blir det inget bra, då blir äktenskap som att stänga in sig i en låda och försöka hitta på roliga saker där inne.
Jag blev glad att se alla igen och måste genast ta fram boxen för att få komma tillbaka till manhattan...


Är det verkligen så?


...DATUM: 2010-06-08 | TID: 18:09:44
Ibland har jag tänkt tanken att kläder och annat oftast ersätts som en tröst för någonting annat, eller en mur för sin identitet. Jag kan hålla med om det ibland, att ett plagg säger tillräckligt om hur du är så att du slipper själv, men det blir på ett mycket mer ytligt sätt. Jag kan tycka att det är lite tvärtom faktiskt, när jag köper någonting så är det för att jag själv känner i mig att det plagget eller den grejen kan lyfta fram mitt inre istället för att pressa fram sin personlighet ur ett plagg. Jag köper inte dyra kläder för att visa andra, för det syns inte med någon stor ful text eller märke, det är kvalité och känslan av att ha gett sig själv det värdefulla plagget. Det låter så töntigt, men det är sant.

Visst känns det också ytligt att säga att tröstshopping skulle hjälpa, men det gör det... Det handlar ju om att känna sig fin och tillfredställa sina viljor. Det handlar inte om att man är materiell som person, det handlar om att man unnar sig någonting, i uppskattning till sig själv.

Ja, det finns mycket tid att tänka som student. Jag har shoppat lite idag som kanske kan tydas! Roligt att shoppa med presentkort tycker jag... Köpte bland annat ett par korta leggins som man kan ha istället för shorts, vilket känns skönt! Jag gillar inte när det sitter åt...


Branting

So Long

Dumma dumma


...DATUM: 2010-06-08 | TID: 17:49:03
Jag blir så irreterad på att terroristerna har gjort det så svårt för mig att göra något så enkelt! Jag ska bara skicka in papper till ambassaden, söka visum och studielån. Studelånet har de kanske ingenting med att göra men att söka visum är helt galet svårt. Inte nog med att man har för kort tid på sig att fylla i alla uppgifter, det är så mycket konstiga saker man ska fylla in och svara på. Nej jag tänker inte sprionera, nej jag tänker inte tvätta pengar, nej jag ska inte bli prostituerad, nej, nej, nej! Jag har försökt 4 gånger att hinna med alla konstiga frågor och kryss men jag hinner inte på långa vägar. Blä.

Se hela bilden

Odd härliga studentpresent


...DATUM: 2010-06-07 | TID: 12:48:57


En av alla fina presenter jag fick, var klänningen jag längtat efter länge.

(Jag är verkligen bra på att skriva dramatiskt, kanske var det därför jag fick "dramaqueen i mössan?)

Mysmåndag bättre än ångestmåndag


...DATUM: 2010-06-07 | TID: 12:45:52

Måndagen är kommen men ingen ångest. Jag tycker bara att det är mysigt när det är lite regnigt, man kan tända ljus, kolla på sex and the city, gosa med pojkvännen i sängen och kolla på resor. Det är att finna ro i vardagen mina vänner! Inte för att det är så stor chans att resan blir av, men det är alltid lika härligt att skriva in "apollo" i sökfältet.

Ja, måndag och sommarlov? Vad gör man då? Man kanske inte måste göra någonting speciellt, kanske kan jag sitta här hela dagen och titta bort mot en trött kille inrullad i mitt täcke, lukta på ljusens rökelse och lyssna på musik. Det låter väl harmoniskt? Jag alltid tänkt att studenten ska vara slutet och att man kan slappna av efter det, ändå går det inte att slappna av. Jag har nog svårt för det och kommer kanske alltid att ha det. Måndagar framöver ska bli min avslappningsdag!

So Long


Check!


...DATUM: 2010-06-06 | TID: 20:23:03
En epok i livet är över, därför är det väl ett väldigt bra tillfälle för bloggande. Varför är det bara jag som inte känner mig tom efter studentens stökiga natt och känslofulla tal? Jag är bara glad och fri. Kanske lite för fri, för plikter och måsten känns plötsligt för jobbiga att ta i tu med. Körkort när man kan ligga i solstolen, filminspelning när man kan vara hemma och sova. Känns som att min vuxenfaktor försvann lite, min drivkraft och förmåga att stå för mina handlingar och ta konsekvenserna är som borta.
Kanske kommer allting att kännas bättre snart, när jag inte känner mig så vilsen eller rastlös. Inte rastlös på att göra jobbiga saker dock, bara massa massa roligt

Måndag, utan skola. Kanske kommer all ångest då? Känner jag mig själv så kanske jag slipper ångest, jag blickar framåt och sätter istället en grön bock för rutan gymnasium -CHECK!


Den bästa dagen i mitt liv blev verkligen den bästa