Lycka


...DATUM: 2009-01-25 | TID: 16:24:31
Jag har fått tillbaka lyckokänslan i magen! Allt som behövdes var att få komma ut till havet under helgen. Det räckte med att se vågorna skvalpa men när jag kände lukten av saltvatten kunde jag nästan inte hålla mig från att hoppa runt på klipporna. Jag älskar havet! Inte nog med att havet gjorde mig lycklig, jag var på världens vackraste bröllop! Syster min och Kim hade ordnat ett litet charmigt bröllop för släkten. Så till skvalpet av vågor och tända ljus vigdes de i Tullhuset på Hönö, jag ska inte ljuga... jag grät allt några glädjetårar. Det var så otroligt vackert, ingen tvekan om att jag ska gifta mig vid havet! Kanske dock ett sommarbröllop?
Det blev massor med dans och ståhej såklart, det är ju min släkt jag pratar om.... När Restaurangen stängde vid 01.00 var det efterfest på hotellet, där kavajerna åkte av och snurrades ovanför huvuden och slipsarna sattes i pannan. Det var en jätte roligt kväll! Jag höll till och med ett tal, ingenting förberett men jag fick ihop några ord.
Idag ska jag och mamma gå till damernasafton och bubbla bubbelpool och basta. Det ska bli väääldigt skönt, jag är helt slut!



Kram K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback