LYCKA


...DATUM: 2010-10-06 | TID: 22:45:35
Känslomässig dag! Började med att ha min slutscen i acting, inte för att kursen är slut men det är slutet på ett project. Jag är nöjd med hur allting blev och det var läraren också, hon kallar mig Darling istället för Louise, vet inte om jag är så fortjust i att vara favoriserad... Vet själv hur mycket jag hatar andra som blir det och gör sig till. Faktum är att jag inte gör mig till, det är väl det att jag är liten och blond... Det är ju bättre det än att inte vara omtyckt i alla fall!

HUR SOM HELST, efter en lite deppig eftermiddag blev jag hämtad på skolan. Trött och hungrig med stort behov av socker. Natasha och jag sitter i bilen en stund innan hon säger "Do you want to ldo lunch at IKEA?" Som på en sekund vände humöret och jag blev som ett litet barn! Pulsen gick upp och jag kunde inte hjälpa att mungiporna tvingades upp. Bättre skulle det bli... När jag kom in och kände lukten, såg hur allting var sig likt och den stora svenska flaggan fick jag en stor klump i magen. Av lycka men också nostalgi, så många gånger jag, mamma och Anton har tagit den lilla bilen under en lördag och åkt till IKEA. Jag och Anton givetvis lite sura för att vi vill vara själva med mamma, men ändå en liten familj i sina bästa dagar. Vi shoppar massvis av onödigt, jag tjatar om att få köpa blommor och ljus medans Anton river stället. I kön hoppas vi sedan på att allt ska få plats, ingen har givetvis mätt eller kollat det innan, det är alltid en chansning.

Eller när jag och pappas familj åkt iväg, när Robin var liten, då han sprang omkring som en liten knodd och skrek "boll" till allt han såg. Pappa skrämde mig med att föreslå fula saker till mitt rum - så att jag skulle bli rädd och tro att han var allvarlig, det var alltid lite jobbigt att läsa av... Men i efterhand lite roligare!

Jag tänkte också på när jag och älsklings Simon åkte dit för att köpa grejer till hans lägenhet. Visserligen var vi inte fullt så mycket ett par som nu, men det var faktiskt lite mysigt att tänka den tanken redan då - att få inreda ett ställe tillsammas.

Allt detta föll över mig som en våg och jag har fortfarande fjärlilar i magen! Vi köpte givetvis lite godis och skorpor också. LÄNGTAR efter att få åka till IKEA för att köpa saker till mig!
Gud, att man kan bli så här glad av ett varuhus...




So Long


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback